بهترین زمان بالا اومدن ویندوز سون ماله کدوم هارد و چند ثانیه است؟هارد من سیگیت یک ترابایت st31000524as در حدود 27 ثانیه ویندوز رو با کلی نرم افزار فعال و انتی ویروس eset 5 بالا میاره!!!!به نظرتون چطوره؟؟؟
بهترین زمان بالا اومدن ویندوز سون ماله کدوم هارد و چند ثانیه است؟هارد من سیگیت یک ترابایت st31000524as در حدود 27 ثانیه ویندوز رو با کلی نرم افزار فعال و انتی ویروس eset 5 بالا میاره!!!!به نظرتون چطوره؟؟؟
دوستان ببخشید این پست من دوبار ارسال شد این متنشو پاک میکنم
Last edited by ztczt328; 03-11-2013 at 06:41. دليل: دوبار ارسال شدن موضوع
هارد دیسک لپ تاپ من مدتی است که دچار خطا شده و بوت میپرونه با برنامه های زیادی چک کردن و بدسکتور گیری کردم و فرمت کردم
low level format با این هم که فرمت سطح پایین کردم
این برنامه 17 تا سکتور خراب گرفت که 5 تا رو ترمیم کرد و بقیه رو نتونست hdd-regenerator
ولی درست نشده مشکل این چی میتونه باشه
درضمن من لپ تاپ رو با هارد دیگه تست کردم خود لپ تاپ مشکل سخت افزاری نداره مشکل از هارد دیسکه است 100 درصد خود هارد دیسک هم تو محیط ویندوز که میاد پیغام میده که از اطلاعات نسخه پشتیبان تهیه کنید
![]()
اوضاع هاردتون خراب است وو تعداد relocated sector ها زیاد شده به روش نرم افزاری قابل حل نیست باید بره برای تعمیر
احتمال درست شدن وجود داره اگر بدم تعمیر ؟ من هزینه خرید یه هارد رو فعلا ندارم میخواستم ببینم اگر درست میشه بدمش تعمیر
نمیدونم باید به تعمیرکار نشون بدید ببینید چی میگه
سلام برای هارد سیستم من خطای اسمارت میاد . مدل هارد 500 گیگ سیگیت است . اگه میشه به طور دقیق حل این مشکل را بنویسید . اگه نتوستم درست کنم هم مشکلی نیست . میبرم تعمیر کار . فقط میخوام بدونم تعمیر کار چکار میخواد بکنه ؟ با تشکر
از تب health نم افزار hd tune عکس بدین
سلام.
من یه هارد مکستور 500 گیگ دارم که ازش بعنوان هارد دوم استفاده میکنم.
چند روز پیش دیدم درایو های هارد مکستورم نیست. تو بایوس هم نشونش نمیداد. انگار که اصلا وصل نبود. کیس و باز کردم و کمی باهاش ور رفتم که یه بار موقع بالا اومدن ویندوز شروع کرد به repair کردن هارد! بعدش دیدم 1 درایو از هارد رو نشون میده و تو بایوس هم هارد رو نشون میده. ولی از بقیه دایو هاش خبری نیست.
اچ دی تیون زدم انگار حالش خرابه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ راه نرم افزاری نداره که بتونم سایر درایو ها رو بیارم حداقل یه کپی بگیرم؟
ضمنا فیرمورش MX15 هست. مشکل از فیرمور نباشه؟ اون جریان آپدیت و اینا.....
ممنونم
سلام مجدد.
با راهنمایی تاپیک بغلی آپدیتش کردم. فیرمورش شد MX1A
منتها اینطوری شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همچنان یکی از درایوهاشو نشون میده و قابل استفاده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)