رشت /کیلومتر 4 جاده تهران/نمایشگاه بین المللی استان گیلان
با تشکر.
هادی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
رشت /کیلومتر 4 جاده تهران/نمایشگاه بین المللی استان گیلان
با تشکر.
هادی
نه از سیستم نیست.
کسی جواب نداد گفتم دوباره بپرسم:
بهتره با lan وصل شیم یا usb ؟ فرقشون تو چیه. رو سرعت تاثیر دارن؟
نمایشگاه را امسال قراره قبل یا بعد الکامپ برگزار کنن . پارسال که تداخل داشت
سلام
توي ايران فرقي چنداني تو سرعت ندارن
بايد سرعت خيلي بالا باشه تا خودشو نشون بده
مثلا 100 مگابايت كه تو ايران چنين چيزي ممكنه نيست
ولي خب لن يه سري مزايا نسب به USB داره
اول اينكه نياز به نصب درايور واسه استفاده ازش نيست و تا وصل ميكنيد مودم رو ميتونيد استفاده كنيد و اين ويژگي توي لينوكس كه هنوز درايور خيلي مودمها واسش نيمده خيلي بدرد ميخوره
دوم اينكه لن يه ارتباط پايدار و امن هست
من به شخصه خودم لن رو ترجيح ميدم
خيلي از متخصصان شبكه هم فقط با لن كار ميكنن و اعتقادي به USB ندارن
موفق باشيد![]()
تو ایران چون نمیتونی از حداکثر سرعت استفاده کنین تو سرعت تفاوتی ندارن ولی در کل بهتره با lan کار کنین.واسه سیستمهای معمولی هم خیلی بهتره چون سرعت سیستم رو کمتر به نسبت usb پایین میاره.
دوستان حجم من الان تموم شده ولی تو crm.askiran.com نوشته میزان حجم باقی مانده Unlimited (نامحدود) کسی می دونه قضیه چیه؟
Last edited by SAeidD600; 29-10-2010 at 21:37.
این مشکل موقعی پیش میاد که ارتباط crm با مرکز اصلی اکانتینگ اندیشه قطع بشه که هر چخ قدر استفاده کنید بعدا از حسابتون کم میشه!البته یه احتمال ضعیف هم هست که این مدت هرچی ساتفده کنید از حسابتون کم نشه(البته شما حجمتون تموم شده نمیدونم چی میشه!)
الان منم تست کردم دیدم واسه منم unlimeted شده
دوستان نمیدونم چرا دیگه تو قسمت ADSL Quick Task که سریع میشد حجم اضافه خرید و درجا فعال میشد دیگه کار نمیکنه(2روزه تست کردم)
در ضمن 2هفته بود پینکم تو سرور اکراین 400 شده بود که اصلا نمیشد بازی کرد! ولی الان درست شد اگه دوباره خراب نشه:
![]()
ماه پیش از حجمم کم شده بود ولی اون موقع میزان حجم باقی مانده -0/8 نوشته بود .. حالا ما استفاده می کنیم انشالله که کم نکنن D:
اضافه می کنم که تا چیز - پی - ان رو خاموش کردم میزان حجم باقی مانده 0 شد. ولی همچنان میتونم دانلود کنم.. فعلآ که منفی نشده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)