تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 768 از 949 اولاول ... 268668718758764765766767768769770771772778818868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,671 به 7,680 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ما به یک کمپین ویروسی نیاز داریم
    توضیح میدم خدمتتون یک نوع تبلیغات هست به اسم Viral marketing ( تصویرش را در اینترنت سرچ کنید تا تصویر آن در ذهنتان شکل گیرد) از همین روش هم میشود برای پخش کردن اعتراضات استفاده کرد و مهم ترین شکل آن می تواند در قالب یک سایت برای جمع کردن امضاهای الکترونیکی، شبکه های اجتماعی و پیح های مختلف باشد
    به هرحال باید تنها این نوع اعتراضات به شکل ویروسی پخش شوند وگرنه دیده نمی شوند
    من نمیدونم چقدر چنین چیزی در ایران جواب میده ولی ویروسی پخش شدن آن شاید باعث بشه شرکت ها ببینند چه کارهایی دارند میکنند و بعد آن ها مسئولین
    من الان روزی تقریبا 500 مگ تا 1 گیگ به خاطر کارم کلا مصرف روزانه دارم که اصلا در آن دانلود جا نداره و فقط همین وب گردی و .... یکسری کارها شاملش میشه و باید حتما یک سرویس نامحدود داشته باشم ولی میترسم همش از همین ترس الان 2 ماه بیشتر دانلود شبانه هم ندارم
    خدا لعنت کنه اینا رو به قرآن

دوستان باید به اطلاع شما برسونم که هفته پیش مثل خیلی از شما دوستان از صدای مشتری شرکت فن آوا با من تماس گرفتن گفتن که شما شکایتی که در سایت ۱۹۵ از شرکت ما داشتید پس بگیرید، و یکسری هم قول دادن مثل اینکه چون شما نامحدود بودید به غیر از ۴۳ گیگ معمول به شما حجم با قیمت پایین و اینکه می تونید این مقدار ظرف مدت ۱ ماه استفاده کنید، من شکایت پس نگرفتم و تا امروز منتظر شدم که با من تماس بگیرن خوب از اونجایی که حدس می زدم چه اتفاقی قرار هست بیافده، امروز شنبه تماس گرفتم و گفتن قرار نیست هیچ تغییر رخ بده یعنی قولی داده نشده!!!...

خوب از اونجایی که لازم هست به حفم برسم، قرارداد فسخ نکردم، برای اون یکی خط تلفن اینترنت جدید گرفتم و قرار هست شکایت به صورت دیگه ای پیگیری کنم، و اینکار و تا قویه قضاییه پیگیری می کنم...

مورد دوم
    پیگری و پیشبرد اعتراض در مورد قیمت بالای اینترنت، سرعت پایین، و حذف سرویس های نامحدود. در حال آماده کردن پیش نیاز ها هستم و مواردی که می تونیم انجام بدیم.

۱- برای گشترش و همگانی شدن اعتراض به کمک و یاری تک تک شما نیاز هست.
    ۲- اعتراض باید به صورتی تاثیر گذار باشه و اینکه در صورت نیاز ادامه دار بشه تا تحقق اهداف.
    ۳- در زمان اعلام برای شروع اعتراض به هر صورتی که امکانش هست ( شبکه های اجتماعی، خبر رسانی به شیوه های مختلف و...) بستگی به نوع امکاناتی هست که هر کدام از ما در اختیار داریم مثلا صفحه فیس بوک، توپیتر، وایبر، اس ام اس، وبلاگ، پادکست، مهم کردن در انجمن ها و غیره...

هر نوع فکری و نظری که احساس می کنید برای پیشبرد این موضوع مناسب و خوب هست، اینجا با دیگر دوستان در میان بگذارید، چون مشورت و همفکری نتیجه مطلوب تری خواهد داشت.
    Last edited by codex1; 07-06-2015 at 16:23.

2. 4 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خدايي صد رحمت به پارس آنلاين ميگفت داريم رسيدگي ميكنيم
    زنگ ميزديم سالن MDF مركز مخابرات ميگفت بچه هاشون الان دارن روي قضيه كندي و ترافيك كار ميكنند
    ولي اين شركت الكي ديمي ديميه فقط يك اپراتور گذاشتن و تنها چيزي كه بلده خط شما از طرف مخابرات نويز شديد داره
    مديره توي دلش ميگه ما كه پول سه ماهه 700 تومن بي زبون و گرفتيم حالا هر هفته 4 روزشم قطع باشه الكي بهش ميگيم نويز داره كي ميخواد بفهمه
    اين شركت رفت جز باقاليها

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من با اين دوستمون Codex1 موافقم يعني با حرف ايشون تا آخرش بايد وايساد
    من هم اگر كار به شكايت و شكايت بازي برسه هم آدمشو دارم هم همه جورشو دارم
    نگران هيچ چيزي هم نيستم به من هم همين حرف رو زدند كه شما درسته نامحدود بودين ولي الان ديگه بايد هفته اي 4 گيگ مصرف كنيد كه 4 گيگ شما خيلي وقته تموم شده داريم به شما سرويس اضافه ميديم
    اصلا نگران نيستم الان اون يكي خطمو مخابرات 512 نامحدود گرفتم
    صبر ميكنم اقدام كنند شد شد نشد راه ديگه زياده

5. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من با اين دوستمون Codex1 موافقم يعني با حرف ايشون تا آخرش بايد وايساد
    من هم اگر كار به شكايت و شكايت بازي برسه هم آدمشو دارم هم همه جورشو دارم
    نگران هيچ چيزي هم نيستم به من هم همين حرف رو زدند كه شما درسته نامحدود بودين ولي الان ديگه بايد هفته اي 4 گيگ مصرف كنيد كه 4 گيگ شما خيلي وقته تموم شده داريم به شما سرويس اضافه ميديم
    اصلا نگران نيستم الان اون يكي خطمو مخابرات 512 نامحدود گرفتم
    صبر ميكنم اقدام كنند شد شد نشد راه ديگه زياده

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشيد كه تمامي نوشته هاي من دوتايي ميشه
    چون همش قطع و وصلي دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان باید به اطلاع شما برسونم که هفته پیش مثل خیلی از شما دوستان از صدای مشتری شرکت فن آوا با من تماس گرفتن گفتن که شما شکایتی که در سایت ۱۹۵ از شرکت ما داشتید پس بگیرید، و یکسری هم قول دادن مثل اینکه چون شما نامحدود بودید به غیر از ۴۳ گیگ معمول به شما حجم با قیمت پایین و اینکه می تونید این مقدار ظرف مدت ۱ ماه استفاده کنید، من شکایت پس نگرفتم و تا امروز منتظر شدم که با من تماس بگیرن خوب از اونجایی که حدس می زدم چه اتفاقی قرار هست بیافده، امروز شنبه تماس گرفتم و گفتن قرار نیست هیچ تغییر رخ بده یعنی قولی داده نشده!!!...

خوب از اونجایی که لازم هست به حفم برسم، قرارداد فسخ نکردم، برای اون یکی خط تلفن اینترنت جدید گرفتم و قرار هست شکایت به صورت دیگه ای پیگیری کنم، و اینکار و تا قویه قضاییه پیگیری می کنم...

مورد دوم
    پیگری و پیشبرد اعتراض در مورد قیمت بالای اینترنت، سرعت پایین، و حذف سرویس های نامحدود. در حال آماده کردن پیش نیاز ها هستم و مواردی که می تونیم انجام بدیم.

۱- برای گشترش و همگانی شدن اعتراض به کمک و یاری تک تک شما نیاز هست.
    ۲- اعتراض باید به صورتی تاثیر گذار باشه و اینکه در صورت نیاز ادامه دار بشه تا تحقق
    ۳- در زمان اعلام برای شروع اعتراض به هر صورتی که امکانش هست ( شبکه های اجتماعی، خبر رسانی به شیوه های مختلف و...) بستگی به نوع امکاناتی هست که هر کدام از ما در اختیار داریم مثلا صفحه فیس بوک، توپیتر، وایبر، اس ام اس، وبلاگ، پادکست، مهم کردن در انجمن ها و غیره...

هر نوع فکری و نظری که احساس می کنید برای پیشبرد این موضوع مناسب و خوب هست، اینجا با دیگر دوستان در میان بگذارید، چون مشورت و همفکری نتیجه مطلوب تری خواهد داشت.
    منم تا آخرش هستم ولی نه در فضای مجازی بلکه تو واقعیت هرکاری خواستید بکنید من هستم

9. 5 کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان من میگم بریم وزارت کشور درخواست تجمع بدیم ؟ کیا پایه هستند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم تا آخرش هستم ولی نه در فضای مجازی بلکه تو واقعیت هرکاری خواستید بکنید من هستم
    تا اونجا که امکان داره باید سعی کنیم، جلوی به حاشیه رفتن و خارج شدن مسیر به هر نحوی بگیریم...
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:28.

12. 2 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من عرض كردم با Codex1 موافقم ولي نگفتم فيزيكي
    بحث فيزيكي بحث خيلي جديه بايد عوامل خاصي رو قبلش آگاه كنيد و در حقيقت بياييد يك گروه يا يك محيط مجازي براي اين قضيه درست كنيم و از همه ملت ايران بخواهيم بابت اين قضيه اعتراض كنند بعدش كه منابع و سورسهامون آماده شدند اقدام به طرح شكايت بكنيم
    البته كارمندهاي محترم كه اصلا توي اين قضيه نيستند چون توي همه اداره جات اينترنت رايگان هستش و وقتي هم كه خونه برسند اينقدر خسته اينترنت هستند كه اصلا براشون مهم نيست
    فقط كاربران خانگي هستند كه اونهم باز محدود به ما سرويسهاي نامحدود ميشه چون حجميها كه ميگن بي خيالش ما كه كلا دو تا وايبر و واتس آپ ميريم تموم برامون زيادهم هست ولي مثل ما كه چندين سرور و غيره و غيره و ذالك اونور داريم خيلي سخته خداييش
    ابتدا بحث رو جديش كنيم و بعدش فيزيكي اونهم با طرح شكايت همين مونده انگ بزنن و بريم لاي ...
    چون هميشه يك عده خاص توي حاضيه اين مسائل قرار دارند و از هر موقعيت به بهترين نحو ممكن استفاده ميكنند مثل اون قضيه 88 و تسويه حسابهاي شخصي
    ما در اين سطح نميخواهيم ولي ميخواهيم حداقل به حقوق از دست رفتمون هم برسيم فعلا كه فن آوا هيچ تماسي يا ايميلي نزده قبلا خيلي سريع جواب ميدادند
    حالا يك روز هم صبر ميكنيم ببينيم چي ميشه

14. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مگه اینا نگفته بودن از شنبه دیگه 1 گیگ 1 گیگ محدود نمی کنیم تا 40 گیگ تموم شه ؟ چی شد پس ؟ باز محدود کردن که سر 600 مگ دانلود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •