من تو همه مود ها تقریبا این مشکل رو دارم مرکز شیخ فضل الله 8 مگ خریدم به زوره چک و لگد 5 آپ شده میگن از مرکز دوری
20 روز از قرار دادم مونده نمیدونم کجا برم چه کنم![]()
من تو همه مود ها تقریبا این مشکل رو دارم مرکز شیخ فضل الله 8 مگ خریدم به زوره چک و لگد 5 آپ شده میگن از مرکز دوری
20 روز از قرار دادم مونده نمیدونم کجا برم چه کنم![]()
Last edited by blackbird; 30-06-2019 at 19:42.
اره واسه منم دقیقا همینه
یه عکس از نویز خطت بذار ببینیم وضعیت چجوره ...
تو یکجا خوندم که ابن مشکل از عدم سازگاری تجهیزات اپراتور به خصوص DSLAM با مودم هست . من با دوتا مودم که هر دو از چیپ Broadcom هستن تست کردم که تو هر دو مودم این مشکل وجود داره!
اره برای منم برودکام هست - احتمالا واسه همینه
مشکل از خود شرکته به گیرنده هاتون دست نزنید اصلا ربطی به chip نداره هر مودمی با هر cpu داشته باشید تفاوت زیادی با هم ندارند حالا یه ذره برادکام بهتره ...
pars online از این قبیل مشکلات زیاد داره مشکل از داخل مرکز مخابراتیه باید از اونجا عیب یابی بشه ..
جالبه منم pishgaman هستم همین مشکل شما رو دارم روی حالت G.dmt snr بالاتری دریافت میکنم وقتی میذارم روی adsl2+ به شدت snr میاد بایین مثلا از 14 میاد رو 6 ...چیب مودم من هم برادکام نیست ریلتکه خداییش مشکل از مودمه ؟؟
مودم هم که یه جای خنک زیر کولره حتی رو چیبش هیت سینک هم زدم که داغ نکنه![]()
Last edited by hosseinzfff; 30-06-2019 at 23:35.
خیر مشکل از مودم شما نیست مشکل از تجهیزات داغون مخابرات و isp ها هست که هیچ وقت هم قبول نمی کنن که اکثر مشکلات فنی از سمت خودشون هست نه کاربر!!!
دوستان بسته یک ماه هشت مگ ۱۵۰ گیگ برای اینستا آیا یک ماه جواب میده
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
نصفش هم زیاده
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)