تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 1320 اولاول ... 2676677177577637647657667677687697707717778178671267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. وقت بخیر

دوستان من قصدکوچ از adsl به 4G رو دارم و سه تا سوال مهم برام پیش اومده
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1. فرض کنید من یک سرویس یک ماهه خریداری کنم. آیا امکان اینکه شبها بتونم طرح شبانه نامحدود اعمال کنم وجود داره؟

2. حالا اگر بشه همزمان پلن ماهانه و نامحدود شبانه داشت، و با فرض اینکه من ساعت 1.15 دقیقه از طریق "سیستم جداگانه دانلود" ، شروع به دانلود شبانه کنم و 10.45 دقیقه کلا خاموش بشه، چقدر احتمالش هست که حجم روزانه من بی دلیل صفر بشه؟

3. من قصد خرید مودم huawei E8372 دارم که از ussd پشتیبانی نمیکنه. تو همین تاپیک گویا دوستی گفته بودن امکان خرید بسته نامحدود از طریق اپلیکیشن ویندوزی یا وبسایت وجود نداره و حتما باید کد ussd وارد کرد. این درسته؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام. وقت بخیر

دوستان من قصدکوچ از adsl به 4G رو دارم و سه تا سوال مهم برام پیش اومده
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1. فرض کنید من یک سرویس یک ماهه خریداری کنم. آیا امکان اینکه شبها بتونم طرح شبانه نامحدود اعمال کنم وجود داره؟

2. حالا اگر بشه همزمان پلن ماهانه و نامحدود شبانه داشت، و با فرض اینکه من ساعت 1.15 دقیقه از طریق "سیستم جداگانه دانلود" ، شروع به دانلود شبانه کنم و 10.45 دقیقه کلا خاموش بشه، چقدر احتمالش هست که حجم روزانه من بی دلیل صفر بشه؟

3. من قصد خرید مودم huawei E8372 دارم که از ussd پشتیبانی نمیکنه. تو همین تاپیک گویا دوستی گفته بودن امکان خرید بسته نامحدود از طریق اپلیکیشن ویندوزی یا وبسایت وجود نداره و حتما باید کد ussd وارد کرد. این درسته؟

داداش کوچ از adsl کار عقلانی نیست اصلا انجامش نده adsl رو بزار برای مصارف عادی و وب گردی و موبایل و .... ( هزینه ای دی اس ال خیلی ارزون تره ) و هر وقت خواستی دانلود داشتی باشی بسته نامحدود بخر و استفاده کنم
    1- بله میشه
    2-بله خیلی از دوستان این اتفاق براشون افتاده ( بستگی به شانست داره )
    3- مودم های یو اس بی نگیر از نظر انتن دهی زیاد بدرد نمیخودن اگه مشکل بودجه نداری بهترین مودم که به 4.5 هم وصل بشه Huawei E5186-22a است و اگه قیمتش برات زیاده یه مودم 4 جی بگیر که انتن بخوره ( اون ussd هم در اولویت خودت قرار نده زیاد مهم نیست موارد دیگه مهم تره )

3. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عالییییییییی!برای من بزور میشه 8 مگ!داداش بجای ما هم استفاده کن
    99 درصد جاها روی 8 مگابیت محدود هست
    این جز 1 درصد دارای نت خاص هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش کوچ از adsl کار عقلانی نیست اصلا انجامش نده adsl رو بزار برای مصارف عادی و وب گردی و موبایل و .... ( هزینه ای دی اس ال خیلی ارزون تره ) و هر وقت خواستی دانلود داشتی باشی بسته نامحدود بخر و استفاده کنم
    1- بله میشه
    2-بله خیلی از دوستان این اتفاق براشون افتاده ( بستگی به شانست داره )
    3- مودم های یو اس بی نگیر از نظر انتن دهی زیاد بدرد نمیخودن اگه مشکل بودجه نداری بهترین مودم که به 4.5 هم وصل بشه Huawei E5186-22a است و اگه قیمتش برات زیاده یه مودم 4 جی بگیر که انتن بخوره ( اون ussd هم در اولویت خودت قرار نده زیاد مهم نیست موارد دیگه مهم تره )
    اقا ممنون از جواب و وقتی که گذاشتید

مشکل اینه که تو مخابرات پیام نور گویا تنها شرکتی که اعصاب خورد کن نیست پارس آنلاینه که اونم میگه فعلا سرویس نمیدیم. بقیه شرکتا همه تو تاپیکاشون شاکی ان. موندم چه کنم

و در مورد مودم با توجه به اینکه این تغییرات آزمایش و موقتی هست صلاح نیست هزینه خیلی زیادی برای مودم کنم درحال حاضر
    خرید Huawei E5186-22a با توجه به اینکه میفرمایید جایگزین adsl نمیشه و فقط واسه دانلود خوبه بنظر همش ریسکه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

99 درصد جاها روی 8 مگابیت محدود هست
    این جز 1 درصد دارای نت خاص هستن
    برای من یک خط انتن ۲ مگابیت در بهترین حالت!! کلا تهران همراه اول جالب نیست نتش

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال: بسته های نامحدود شبانه همراه اول 4G فعال میشه
    یا اینکه اول باید یه بسته الفاپلاس بگیریم بعدش نامحدود شبانه رو فعال کنیم که رو 4G بمونه
    و اینکه سقف دانلود داره این بسته های یا واقعا نامحدود

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عالییییییییی!برای من بزور میشه 8 مگ!داداش بجای ما هم استفاده کن
    والا دیگه هیچی ندارم واقعا دانلود کنم .... الان بیشتر از iptv استفاده می کنم

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من یک خط انتن ۲ مگابیت در بهترین حالت!! کلا تهران همراه اول جالب نیست نتش

Sent from my iPhone using Tapatalk
    روز به روز هم داره بدتر میشه سرعت من بیشتر وقتها زیر نیم مگ هم نیست حتی صبح زود به زور یک مگ میده اونم با نوسان شدید باید برم مودم وایمکس رو از کمد در بیارم دوباره راه بندازم به نت همراه اول لصلا اعتباری نیست

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال: بسته های نامحدود شبانه همراه اول 4G فعال میشه
    یا اینکه اول باید یه بسته الفاپلاس بگیریم بعدش نامحدود شبانه رو فعال کنیم که رو 4G بمونه
    و اینکه سقف دانلود داره این بسته های یا واقعا نامحدود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

والا دیگه هیچی ندارم واقعا دانلود کنم .... الان بیشتر از iptv استفاده می کنم
    هارد به من بده قشنگ ماهی چند ترا دیتا دانلود می کنم

تا الان 27 ترا دیتا دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •