هر مرورگری غیر از explorer داری(مثل opera-chrome-firefox-safariو...)پاک کن جاش waterfox که مخصوص ویندوز 64 بیتیه نصب کن
هر مرورگری غیر از explorer داری(مثل opera-chrome-firefox-safariو...)پاک کن جاش waterfox که مخصوص ویندوز 64 بیتیه نصب کن
دوستانی که مشکل سرعت دارند مودم را خاموش روشن کنید سرعت درست میشه!من الان این کار را انجام دادم سرعت به حالت قبل برگشت.
چه بهتر در عوض دیگه سرعت کند نمیشه و مجبور نیستیم شونصد بار مودم رو خاموش روشن کنیم با سرعت بالا میتونیم بریم تو سایت مخابرات![]()
بچه ها پارس انلاینیا هم طفلکیا دیشب وضع خوبی نداشتن تو تاپیک زدن سرعتمون دیشب خراب بوده و از 400 کیلوبایت بیشتر نمیشده اونوقت من هم با اینکه ملی بودم سرعتم از مرز 210 رد نمیکرد
کسایی که از ماناماد سرویس دارن چرا اینجوریه ؟ 20 مگ که مصرف کنم 30 مگ کم میکنه از طرفی بعد از چند روز برمیگرده سرجاش .مثلا دیشب 17.32 گیگ داشتم 20 مگ سند و رسیو داشتم بعد زد 17.28 یعنی دیشب اخرین باقیمانده ترافیک من 17.28 بوده و با استفاده ای که الان کردم باید کمتر از این مقدار بشه ولی الان شده 17.31 این چه وضعشه ؟
من 9 روزه قطع...کسی مشکل کافو داره یا داشته ؟ این ماناماد عوضی 9 روزه میگه خط شما مشکل کافو داره یعنی چی...
دیشب که سرور خارجی قطع بود الان هم که سرعت فاجعس.......
من غلط بکنم دیگه این ماه از این شرکت کوفتی اینترنت بگیرم.
والا ما هر روز یه مشکل داریم یه روز قطع یه روز اینتراااانت یه روز سرعت فاجعس.
تو دلمون موند یه روز بی مشکل بیایم نت![]()
تجربه ی من:
دوست عزیز شما snr خط رو 6 هست تقریبا
منم مثل شما بودم
با این فرق که خط من به زور تا 3 مگ جواب می داد و رو 2 مگ بسته شده بود
دان استریم خط رو پایین اوردم و مشکل لینک تقریبا حل شد
خط شما رو 20 مگ بسته شده و تا 23 جواب میده
سرعت دانلود چه قدره؟
مشکل لینک داری؟
بچه ها کسی میدونه سرعت شبانه پارس انلاین تو اهواز چطوره ؟میترسم برم پارس انلاین مثل شبانه شاتل باشه هیچ شرکتی ملی نمیشه فقط مخابراته که هی روز به روز داره بیشتر ملی میشه
ادم باید دو تا خط داشته باشه که از دو شرکت متفاوت بگیره میترسم برم پارس انلاین دوباره مجبور بشم تخلیه کنم و برگردم مخابرات منم که دیگه حوصله تخلیه ندارم مخصوصا وقتی پای مخابرات وسطه
Last edited by farshad0123; 01-10-2013 at 16:15.
برا من که فقط شارژ میخوره و سرعتمو رو20محدود کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)