اوضاع خیلی خرابه نه 2020 باز میشه و 2030 الان شب ها هم که میشه اینترنت داغون میشه به زور یک صفحه باز میشه معلوم نیست این داستان تا کی ادامه داره
اوضاع خیلی خرابه نه 2020 باز میشه و 2030 الان شب ها هم که میشه اینترنت داغون میشه به زور یک صفحه باز میشه معلوم نیست این داستان تا کی ادامه داره
من که الان چند شبه دانلود مانلود تعطیل چه داخلی چه خارجکی امروزم که سرعت وب گردی خیلی افت کرده چه داخلی چه خارجکی.ای روووووووزگار کجایی مللللک که ....![]()
امروز واقعا وضعیت نت مخابرات افتضاح بود
پینگ فوق العاده بالا،سرعت وب گردی افتضاح،سرعت دانلود زیر خط فقر
مخابرات!آنچه خوبان همه دارند،تو یکجا داری!![]()
به ملک پیامک دادم دستت درد نکنه واسه سرعت های فوق عالی .
اصلا انگار نه انگار . نه جوابی نه ...
مدیر به این میگن . یاد بگیرین.
من الان تست زدم . باقی دوستان هم تست بزنند و خبرش رو بدن.
الان من مرورگر اصلیم فایرفاکس هستش .
در حال حاضر هم هیچ سرویس قندشکنی هم ندارم .
ولی به جاش با مرورگر گوگل کروم و با استفاده از افزونه Zen Mate راحت با وصل شدن به یک آی پی دیگه که توی کشورهای دیگه هست به راحتی هر سایتی رو بار میشه کرد .
حالا نکته اش اینجا من با فایرفاکس چون از هیچ پروک30 یی استفاده نمیشه واسه همین سرعت وب گردی فوق العاده افتضاحه . حتی همین صفحه رو هم باز نمیشه کرد .
ولی شما برید افزرونه Zen Mate رو واسه گوگل کروم نصب کنید و به یک سرور وصل بشید .
فیس بوق و توییتر رو نیم ثانیه ایی باز میکنه . کلا هر سایتی رو که بگی زود باز میکنه . ( چون از آی پی خارجی استفاده میکنه فکر کنم )
خلاصه اگر نتیجه داد واستون خبرش رو بدید .
GL
ولی من برعکس شماامروز اتفاقا اصلا قطی نداشتم سرعته وبگردیم عالی بود.
چه خبره . سرعت هنوز شبانه نشده اینقدر افتضاحه . چه وبگردی چه دانلود چه هر چی . همه چی داغونه . دو احتمال هست اینکه یا از خود نت مخابراته که محدود کرده یا اینکه در استانه ملی شدن صنعت اینترنت قرار داریم .
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندی ؟
یه تست بزن شاید نیتجه داد واست .
سلام امید جان
Last edited by aabrahim; 26-11-2013 at 23:51.
من با فایرفاکسم و الان 11:53مشکلی ندارم. 1 تا 7 که اصلا صفحه باز نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)