تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 973 اولاول ... 267667717757763764765766767768769770771777817867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كسي مي دونه گاراژ به چه درد مي خوره
    من بازي رو تموم كردم ديگه توشهر بي كارم
    راستي اگه ماشين پليس رو سوار شيد و از سيستم اطلاعات پليس استفاده كنيد ( E رو بزنيد )مي تونيد افراد هر جزيره رو كه تحت تعقيب هستن ببينيد و بگيريد البته جايزه نداره فقط محض رضاي خدا البته براي هر جزيره جداست
    اگه كسي جيز جالبي پيداكرد براي بعد از پايان بازي بگه
    متشكر
    اگه ماشین دزدی هایی رو که استیو عکسشونو بهت SMS میزنه رو تموم کردی این گاراژ فقط بدرد این میخوره اگه یه موقع مشکل مالی داشتی یه ماشین ببری توش و پول بگیری البته بر اساس تمیز و سالم بودن . هرچقدر خرابتر باشه پول بیشتری کم میکنه . ماشین های نظامی هم فکر کنم نمیخره .
    آره خیلی حال میده منو یاد مرحله ها میندازه .

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    كسي آدرس فروش اين بازي رو تو تهران داره ؟؟؟
    فقط بالا شهر نباشه :دي
    هرجا ميرم ميگن غير قانوني هستش
    آدرس رو تو پيغام خصوصي بگين كه تبليغات نشه

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این دختره که عکسش رو کاور بازی هم هست کجا پیدا میشه؟؟من بازی رو تموم کردم حالا دارم از اول بازی میکنم،اصلا پیدا میشه یا نه؟؟؟
    یه صحبت های هم بچه ها میکردن که یه دختره هست پلیسه ،صمیمی که بشیم میتونیم ازش لباس پلیس بگیریم،واقعا؟؟؟؟کجا؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام
    كسي آدرس فروش اين بازي رو تو تهران داره ؟؟؟
    فقط بالا شهر نباشه :دي
    هرجا ميرم ميگن غير قانوني هستش
    آدرس رو تو پيغام خصوصي بگين كه تبليغات نشه
    یه سرچ گوگل کنی 999999999999 تا فروشگاه اینترنتی هست که دارند میفروشن .
    مثلا فروشگاه همین پی سی ورلد هم داره .

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

بازی با اینکه عالی بود اما اصلا داستان خوبی نداشت ، داستانشو و مراحل ، ماموریت هاش مخصوصا 64% شدنش خیلی مسخره بود .
    سان آندریاس کنار داستان و ماموریت های نیکو کلی سر تره .
    وقتی بازی رو تموم کردم اینقدر عصبانی شدم که چرا به همین سرعت و سادگی تموم شد ، گشت و گذار تو خیابوناش بیشتر کیف میداد تا انجام ماموریت ها .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه ماشین دزدی هایی رو که استیو عکسشونو بهت SMS میزنه رو تموم کردی این گاراژ فقط بدرد این میخوره اگه یه موقع مشکل مالی داشتی یه ماشین ببری توش و پول بگیری البته بر اساس تمیز و سالم بودن . هرچقدر خرابتر باشه پول بیشتری کم میکنه . ماشین های نظامی هم فکر کنم نمیخره .
    آره خیلی حال میده منو یاد مرحله ها میندازه .
    استیو اسم کوچیکه بروسی هست؟ راستی شما دقیقا اطلاع داری چه ماشین هایی رو میشه داخل گاراژ نزدیک safehouse مون که توی Bohan هست بندازیم آخه من هر کاری می کنم نمی تونم ماشین رو بندازم توی گاراژ درش وا نمیشه باید ماشین خاصی باشه یا همون هایی که برای بروسی دزدیدم رو می تونم بندازم تو گاراژ؟

بازی با اینکه عالی بود اما اصلا داستان خوبی نداشت ، داستانشو و مراحل ، ماموریت هاش مخصوصا 64% شدنش خیلی مسخره بود .
    سان آندریاس کنار داستان و ماموریت های نیکو کلی سر تره .
    وقتی بازی رو تموم کردم اینقدر عصبانی شدم که چرا به همین سرعت و سادگی تموم شد ، گشت و گذار تو خیابوناش بیشتر کیف میداد تا انجام ماموریت ها .
    آره مراحل سان آندریاس باحال تر بود بیشتر ماموریت های لیبرتی مشابه بود و مثل سان آندریاس تنوع نداشت شوخی که نیست داستان سان آندریاس کار نوید خوانساری بود دن هوسر هم کمکش کرده بود ولی داستان لیبرتی کار دن هوسر بود یه نفر هم کمکش کرده بود اسمش یادم نیست. (به قول قمیشی : هیشکی مثه ایرونی نمیشه)

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

راستی شما دقیقا اطلاع داری چه ماشین هایی رو میشه داخل گاراژ نزدیک safehouse مون که توی Bohan هست بندازیم آخه من هر کاری می کنم نمی تونم ماشین رو بندازم توی گاراژ درش وا نمیشه باید ماشین خاصی باشه یا همون هایی که برای بروسی دزدیدم رو می تونم بندازم تو گاراژ؟

سلام شما گاراژ خود بروسی رو میگی یا یک گاراژ که نزدیک یکی از safehouse که توی نقشه بود چون تا اونجایی که یادمه من داخل گاراژی که نزدیک یکی از سیف هوسها بود نتونستم ماشینی بندازم گاراژ بروسی هم که مال خودش برای انجام ماموریتهای دزدی بود
    Last edited by pcali; 11-08-2009 at 11:23.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استیو اسم کوچیکه بروسی هست؟ راستی شما دقیقا اطلاع داری چه ماشین هایی رو میشه داخل گاراژ نزدیک safehouse مون که توی Bohan هست بندازیم آخه من هر کاری می کنم نمی تونم ماشین رو بندازم توی گاراژ درش وا نمیشه باید ماشین خاصی باشه یا همون هایی که برای بروسی دزدیدم رو می تونم بندازم تو گاراژ؟
    نه استیو دوست بروسی هست که شماره نیکو رو از بروسی گرفته و گاراژ اون ربطی به گاراژ بروسی نداره . ماموریت های دزدی بروسی تا اونجا که یادمه به وسیله ایمیل بود ولی ماموریت های استیوی بصورت اسم ام اس هست . شما باید دقیقا ماشین هایی رو که استیو بهتون اس ام اس میزنه پیدا کنی . آدرسشونم داخل همون اس ام اس ها یه توضیحی میده . شما ماشین های بروسی رو تو کاراژ خودش باید بندازی و به گاراژ استیو که توی نقشه به شکل یه ماشین هست ربطی نداره . فکر کنم حدود 30 ماشین یا شایدم بیشتر باید برای استیوی بدزدی تا گاراژ باز بشه . بعد هر وقت لنگ یه کم پول بودی یه ماشین میبری تو گاراژش . اگه ماموریت های استیوی رو انجام ندادی این گاراژ باز نمیشه . با یه تراینر که بصورت اسکریپت هست میشه هر اس ام اسی که میده دقیقا ماشینشو پیدا کنی اگه میخوای تو تاپیکی که لینکش تو امضام هست میتونی پیداش کنی .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه استیو دوست بروسی هست که شماره نیکو رو از بروسی گرفته و گاراژ اون ربطی به گاراژ بروسی نداره . ماموریت های دزدی بروسی تا اونجا که یادمه به وسیله ایمیل بود ولی ماموریت های استیوی بصورت اسم ام اس هست . شما باید دقیقا ماشین هایی رو که استیو بهتون اس ام اس میزنه پیدا کنی . آدرسشونم داخل همون اس ام اس ها یه توضیحی میده . شما ماشین های بروسی رو تو کاراژ خودش باید بندازی و به گاراژ استیو که توی نقشه به شکل یه ماشین هست ربطی نداره . فکر کنم حدود 30 ماشین یا شایدم بیشتر باید برای استیوی بدزدی تا گاراژ باز بشه . بعد هر وقت لنگ یه کم پول بودی یه ماشین میبری تو گاراژش . اگه ماموریت های استیوی رو انجام ندادی این گاراژ باز نمیشه . با یه تراینر که بصورت اسکریپت هست میشه هر اس ام اسی که میده دقیقا ماشینشو پیدا کنی اگه میخوای تو تاپیکی که لینکش تو امضام هست میتونی پیداش کنی .
    اصلا کسی به اسم استیو نمیشناسم باش برخورد هم نکردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اصلا کسی به اسم استیو نمیشناسم باش برخورد هم نکردم
    نه اصلا دیدنی نیست . فقط اس ام اس میده . تو اس ام اس هاتو نگاه کن البته اگه پاکشون نمیکنی .

11. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •