با سلام
كسي مي دونه چرا ديويدوف گود لايف ديگه پيدا نميشه؟
با سلام
كسي مي دونه چرا ديويدوف گود لايف ديگه پيدا نميشه؟
شاید فعلا وارد نمیشه....وضعیت بازار خرابه دوست عزیز.
دیگه با این قیمتها باید بریم گلاب لایف بزنیم![]()
امشب سفیر گلستان بودم...قیمتا سر به برج میلاد زده بود...
Yves saint laurent / Lanuit de L'Homme رو زده بود 290 باورتون میشه؟ 150 بود!!!!!!!
یه ادکلن تست کردم از جگوار به اسم Amber خیلی خوب بود....130 بود قیمت...خوشم اومد...کلا ارزون ها رو بو میکردم....مثلا آنتونیو باندراس بود تست کردم اونم خیلی خوب بود..دقیق یادم نیست کدومش بود....90 تومن ولی اونم بوی محشری داشت.
لالیک جدید رو تست کردم اصلا خوشم نیومد.
در کل بعد از یک ربع زدم بیرون....وحشتناک بود.
خیلی وضع افتضاحی شده من که زورم میاد برای عطرهایی که پارسال 50 تومن بودن امسال 130 تومن بدم
دقیقا .من که دور عطر و ادکلن رو فعلا یه خط قرمز کشیدم.بالاخره چیز ضروری نیست.نهایتش هر از گاهی یه اسپری خوب میگیرم.
آقا منم همینطور. قبلا هر ماه حداقل یه دونه یه عطر خوب می گرفتم اما الان چندماهه تعطیلش کردم. پولمونو که از سر راه نیاوردیم .
سلام دوستان
از بین دوستان کسی عطر Narciso Rodriguez for him و عطر Guerlain L'instant pour homme رو داشته ؟ میشه در مورد رایحه ، ماندگاری ، پخش بو و حدود قیمتشون توضیح بدید.
ممنون
فاجعه شده پس !
من لا نویی رو 1 ماه پیش 130 خریدم !
با این وضع آدم باید امپر و اجمل بخره هر چند اونا هم روی 50 رفتن !
با سلام من چند ماهي دنبال گودلايف ديويدف بودم يكي به من ادرس تو وزرا داد رفتم پيدا كردم 400 مي داد .ادكلوني كه مي خريدم الان 400 مي دن.فروشنده يك ادكلن مشابه بمن معرفي كرده بنام cuir de sistelle.بوش خوبه ماندگاريشم خوبه ولي 135 بمن فروخت.
از عطرهاي rio,ماندگاريش اطلاعي داريد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)