تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 4105 اولاول ... 26766771775776376476576676776876977077177781786712671767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست من مالک اشتر اراک افتاده. امروز بهش مرخصی دادن تا 4 فروردین.
    میگه یه تعداد از دوستام هم بردن ماموریت تهران و بهشون مرخصی ندادن.
    کاملا تایید میشه

گردان عاشورا، گروهان جهاد رو فرستادن ماموریت بخاطر اینکه خدمت کرده بودن یعنی حداقل 57 روز سابقه خدمتی داشتن و گروهان ایثار رو بخاطر اینکه معاف از رزم بودن نگه داشتن برای نگهبانی و پاسداری و احتمالا همیاری

کلا قضیه مرخصی در مالک اشتر بشدت جنگ اعصاب و روان شده بود، یه روز موقع نماز میگفتن از تهران دستور دادن کلیه مرخصی ها اعم از کادری و وظیفه لغو شده و وضعیت آماده باش اعلام شده !!!

یه روز میگفتن فرمانده پادگان دستور داده از روز یکشنبه وظیفه ها برن مرخصی البته به شرط این که از هر گروهان 35 نفر بمونن و نیمه دوم (6-13 فروردین) برن مرخصی،حتی در گروهان ما بین نفرات قرعه کشی شد که چه کسایی بمونن ولی بعدش همه اینا لغو شد

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من تو پادگان نامجو حسن رود دارم اموزش میبینم واقعا بخور بخوابه اصلا نه ورزشی نه صبحگاهی هیچی نداره همش الافی بیکاریه تا حالا که 6 روز اول اسفندو به خاطر لباس و اندازه کردنش تعطیل کردن من که بومی هستم 5شنبه جمعه هارو میام خونه الانم که مارو فرستادن تا 14 5بعدظهر دیگه چی از اموزشی موند؟؟؟همینو میگفتن سخته؟

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

من تو پادگان نامجو حسن رود دارم اموزش میبینم واقعا بخور بخوابه اصلا نه ورزشی نه صبحگاهی هیچی نداره همش الافی بیکاریه تا حالا که 6 روز اول اسفندو به خاطر لباس و اندازه کردنش تعطیل کردن من که بومی هستم 5شنبه جمعه هارو میام خونه الانم که مارو فرستادن تا 14 5بعدظهر دیگه چی از اموزشی موند؟؟؟همینو میگفتن سخته؟
    افتادی دوره طلایی حال میکنی.......بهترین دوران سربازی فقط آموزشی....چقدر خاطره به به

5. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب به ما 4 روز بیشتر مرخصی عید ندادند البته قابل پیش بینی بود با توجه به شلوغی بیش از حد فرودگاه ها بیشتر از این هم مرخصی نخواهند داد!!

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اموزشی منم حسن رود بودم.
    دعا کن بعدش نیوفتی جای بعد.مهم موقع تقسیمه.دعا کن جنوب نیوفتی که مثل من با روانت بازی میشه.
    81 روز دیگه تا آزادی.

8. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اموزشی منم حسن رود بودم.
    دعا کن بعدش نیوفتی جای بعد.مهم موقع تقسیمه.دعا کن جنوب نیوفتی که مثل من با روانت بازی میشه.
    81 روز دیگه تا آزادی.
    ایول باهم ترخیصیم . در انتظار 18/3/91

10. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    3 ماه سنواتیت اگه بخشیده شده باشه و 6 روز در حین خدمت غیبت کنی( قبل از 22 بهمن) آیا بخشش 3 ماه سنواتی سر جاش هست؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    3 ماه سنواتیت اگه بخشیده شده باشه و 6 روز در حین خدمت غیبت کنی( قبل از 22 بهمن) آیا بخشش 3 ماه سنواتی سر جاش هست؟
    والا قانون قبلی این بود که اگر بالای 5 روز نهست کرده باشی بخشش شامل حالت نمیشه ، اما تو قانون فعلی مشخص نکرده که با این شرایط میبخشن یا نه.
    فکر نکنم هنوز بخشنامه جدید به پادگان ها رسیده باشه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    مسئول نیروی انسانی پادگانی که توش خدمت می کنم سر کلاس به ما گفت: هر کس تا 91/3/31 خودش رو معرفی کنه تحت هر شرایطی 3 ماه سنواتش بخشیده میشه
    Last edited by urumchi; 17-03-2012 at 18:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من احتمالا نتونم که کل مدارکو فردا بدم به پلیس +10.کی تعطیلی های پلیس+10 و ارگانهای دیگه تموم میشه توی فروردین سال بعد؟چون میخوام سریع تر مدارکو بفرستم تا شاید 1/2/91 اعزام بشم...بعد از تحویل مدارک به پلیس +10 چقدر طول میکشه تا معلوم شه کجا افتادیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •