سلام فرانک جان
خوب هستی ؟
ممنون شکر .
1- اون تابلویی که روی دیوار اتاقتون هست چه تصویری را نشون می ده ؟
اسمشو نمیدونم البته الان که دیگه برش داشتم . اگه بتونم نقاشی اش رو از نت گیر میارم و این جا قرار میدم
پیداش کردم
2 - رانندگیت چه طوره ؟
متاسفانه بلد نیستم
3- معمولا تاریخ تولد دوستات یادت می مونه ؟
بله یادم می مونه تا حالا سابقه نداشته تاریخ تولد دوستام رو فراموش کنم .
4- تا حالا شده از فیلمی اون قدر بترسی یا حالت بد بشه که بقیه اش را نبینی ؟
ترسیدم اما تا آخر هم نگاه کردم
مثلا یادمه اولین بار که فیلم "بیمار روانی " هیچکاک رو دیدم ساعت 2.30 نیمه شب بود که داشتم فیلم رو می دیدم وقتی فیلم به صحنه قتل حمام رسید بد جوری ترسیدم . با اینکه این فیلم خیلی از جلوه ویژه کمک نگرفته اما به قدری استادانه کارگردانی و تدوین شده که آدمو می ترسونه
کلا یه اعتقادی دارم ترسناک ترین فیلمها هم بدون صدا بیننده را نمیترسونن این موزیک و صداست که بیشتر میترسونه امتحانش مجانیه می تونی یه بار یه فیلم ترسناک رو با صدای بسته ببینی تا به حرفم برسی
5- مهم ترین خصوصیتی که توی یک فرد می تونه تو رو جذب کنه چیه؟
بدون شک صداقت و انصاف. من برای آدمایی که تو زندگی صداقت دارند ارزش خاصی قائلم .انصاف هم به خاطر اینکه آدمی که در همه موارد منصف باشه (مثل قضاوت درباره دیگران) دوستی باهاش مشکل نداره .
6- داستان های شاهنامه را خوندی تا حالا ؟
بله . کم و بیش خوندم .البته من بیشتر از داستانهای مثنوی خوشم میاد اما شاهنامه هم خوندم
7- هیچ وقت جملات زیبایی که می شنوی یا قسمت هایی از یک کتاب را که دوست داری یادداشت می کنی؟
بله . من یه دفتر مخصوص این کار دارم . اتفاقا یه بار یکی از این جملات قشنگ به دادم رسید .پس اجازه بدید خاطره اش رو تعریف کنم : چند ترم پیش درس مدارهای منطقی رو داشتم ترم قبلش با استاد حرفم شده بود و استاد منو انداخته بود ترم بعد درس رو با یک استاد دیگه گرفتم .شب امتحان خیلی خوندم و واقعا آماده امتحان بودم رفتم سرجلسه ، وقتی سئوالها رو دیدم خیلی حالم بد شد این قدر سخت بود که گفتم بدبخت شدم و این رو هم افتادم تو همین فکرا بودم که نشستم هرچی بلد بودم رو برگه نوشتم و در آخرین برگ یه جمله واسه استاد نوشتم : " موفقیت پدر و مادر های زیادی دارد اما شکست یتیم است" . من اون درس رو با 11 پاس کردم ترم بعد با همون استاد درس معماری کامپیوتر داشتم استاد اومد و بدون اینکه نامی از من ببره گفت یه برگه داشتم تصحیح میکردم که توش یه جمله قشنگ نوشته شده بود بعد روی تخته جمله رو نوشت و گفت من به خاطر این جمله نمره پاسی دادم . واسه خودم یکی از شیرین ترین خاطراته.
8- اهل خاطره نوشتن هستی؟
بله . یه زمانی خیلی اهلش بودم اما به خاطر ، اتفاقاتی که واسم در طی سالهای 81 تا 83 افتاد . دست از نوشتن برداشتم الان جرئت نمیکنم دفتر خاطراتمو بخونم چون اوضاع روحیمو بهم می ریزه
9- ادم احساساتی هستی؟
اطرافیانم اعتقاد دارند سنگم و احساسات ندارم . اما اگه از خودم بپرسی میگم احساساتیم اما نمی تونم احساساتمو بروز بدم ، که این خیلی بده
10- از برنامه های تلویزیون چه برنامه هایی را نگاه می کنی ؟
برنامه های سینمایی مثل سینما یک ، سینما 4 و سینما ماورا رو نگاه میکنم
برنامه " باز هم زندگی" رو که شبکه 4 پنجشنبه ها ساعت 23:15 پخش میکنه رو هم نگاه میکنم
برنامه مستند 4
برنامه چهار سوی علم (َشبکه 4)
برنامه نود
از سریال ها فعلا : پرستاران ، مدار صفر درجه
شب شیشه ای
اخبار ورزشی رو هم می بینم
مرسی از وقتی که می ذاری برای جواب دادن
خواهش میکنم وظیفه است
ممنون