تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 2199 اولاول ... 26766771775776376476576676776876977077177781786712671767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببخشید پریدم وسط گفتوگوی شما , گفتم شاید به دردتون بخوره
    من خودم 2 مگ دارم
    سرعت تو روز 200 تا 220 کیلوبایت برای من
    خواهش میکنم دوست عزیز
    200 تا 220 برای 2مگ کمه. علیرضا میگه تا 400 هم میرفت. و به همین خاطر من فکر کردم 2مگ رو روی 3مگ میبندن
    2مگ استانداردش 250 است.
    البته سرعت روز واسم مهمه. شما شبا با 200 استفاده میکردید یا روز ؟؟

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون 1به10رو که حرفش رو نزن. مفتش هم گرونه.
    این 512 1به4 سرعتش خوبه . توی روز مثل 512 های معمولی موبین نت میمونه/.
    سرعتش باید حدود 60 تا 90 متغییر باشه/.
    ولی 12ساعت کلا اینترنت نداری و باید ماهی 40هزار تومان بدی که روزی 2گیگ دانلود کنی و سیستمت هم 12 ساعت روشن باشه.

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قانونا باید 130 تا دانلود کنی با 1مگ/.
    اما از اونجا که شبا شلوغ میشه سرعت دانلود میاد پایین و هیچ تضمینی نیست که شبا با 130 دانلود کنید.
    من خودم 1مگ 8گیگ در ماه دارم شبا سرعتم از ساعت 2شب تا5 صبح روی 60 تا 70 است از 5 صبح میره بالا حدود 120 __________________

Last edited by imanparsa; 09-05-2012 at 13:26.

2. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

512 گرفتم
    من موقع تست سرعتم خوب بود، دانلودم روی 70-80 بود، سرویس رو که گرفتم در حد 30-40 شد!! توی E-care رفتم دیدم 512 ثبت کردن مشکلی نیس!
    الان نزدیک 6 صبحه شدم در حد dial-up پینگ تایمم بالای 600 میره!
    یه تست سرعت گرفتم واقعا 56k بودم!

دیروز زتگ زدم پشتیبانی میگه RSSI ات چنده، میگم: 80- میگه باید بالای 70- باشه، مشکل از خودته اینجوری که سیگنالت ضعیفه 1 مگ هم بگیری همینه!!! راستی CINR Reuse1 من 15 بود، سیگنالمم 35% ، بچه ها برای شما چنده؟
    خوب اگر ضعیفه چرا قبلا روی 70-80 دانلود میداد؟!

سرعت سراسری به گل نشسته؟
    وقتی قبلاً سرعت خوب بوده یعنی سیگنال مودمتون مشکلی نداره. من خودم با rssi -85 هم راحت کار کردم مشکلی نبوده. کیفیت سرویسشون کلاً پایینه و ربطی به سیگنال و مودم شما نداره. معمولاً ابتدا مودم و سیگنال را عامل کندی سرعت معرفی میکنند و بعدش هم بهانه های دیگر. تماس گرفتن هم چندان فایده‌ای نداره چون همیشه به دنبال اشکال‌یابی از کاربر هستند.

4. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینجوری که خیلی بده.
    یعنی حتما باید دوره ی شما تمام نشده باشه تا بتونید وصل بشید به سیستم پرداخت بانک.
    اگر دوره تمام شده باشه اینترنتی به هیچ عنوان نمیشه پرداخت کرد هیچ جایی رو ندیدم اینجوری باشه.
    معمولا سیستم بانک و سایت خود شرکت رو آزاد میزارن/.
    دوستانه دیگه براشون این اتفاق افتاده که دوره تمام بشه بعد با اینترنتش بخواد پرداخت اینترنتی کنه؟
    دوست عزیز اون اون سیستم کنترل حساب اینترنتی در شبکه داخلیشونه و ربطی به اینترنت نداره و قرار نیست بعد از اتمام طرح هنوز بتوان از بعضی از سایت‌های اینترنتی استفاده کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز اون اون سیستم کنترل حساب اینترنتی در شبکه داخلیشونه و ربطی به اینترنت نداره و قرار نیست بعد از اتمام طرح هنوز بتوان از بعضی از سایت‌های اینترنتی استفاده کرد.
    من منظورم اینه که اگر ترافیک تمام شده باشه و یا دوره تمام شده باشه آیا میشه رفت توی سایت موبین نت و بعد از اونجا پرداخت اینترنتی رو انتخاب کنیم و بعد به سرور همون بانکی که موبین اونجا حساب داره و صل بشیم و پرداخت رو انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من منظورم اینه
    چون توی شاتل میشه این کار رو کرد توی پارس آنلاین میشه توی آسیاتک میشه توی وایمکس ایرانسل میشه.
    اما موبین رو نمیدونم.
    که دوستان گفتن نمیشه.
    Last edited by imanparsa; 09-05-2012 at 16:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی ممکنه به من بگه که چرا کانکشن من که مثلا 2 مگ هست سرعتش اینقدر کمه؟

یعنی دانلود نهایتش به ۴۰-۴۵ میرسه......

پشتیبانی هم که میگه سیگنال ضعیفه ....آخه اگه ضعیفه اون کسی که برای نصب میاد چرا میگه سیگنال خوبه؟

با این وضع من که دیگه نیستم....

8. این کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان از کجا میشه فهمید که آنتن بی تی اس تو کجاهای شهر نصبه؟ضمنا فاصله آنتن تا محل مودم چقدر باشه خوبه و قابل قبول و کلا یک آنتس تا چند متری اطرف خودش پوشش میده

10. این کاربر از arman4459 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا، انداخت گردن خودم!
    گفت آنتن تو ضعیفه 1 مگ هم بگیری فرقی نداره!!

12. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقا حالا اومدیم این همه پست دادیم بذار یه سوال هم بپرسیم.من می خوام طرح 512 نامحدود 8 صبح تا 8 شب رو تغییر بدم به 1 مگ 8 صبح تا 8 شب.ولی...می خوام این طرحو فقط یک ماه شارژ کنم و استفاده کنم که برام بمونه.بعد می خوام بعد این یه ماه از ADSL استفاده کنم.طوری که مثلا در سال 10 ماه ADSL استفاده کنم و 2 ماه(نه صرفا پشت سر هم) از این طرح استفاده کنم.یعنی مثلا 5 ماه ADSL استفاده کنم و بعد 5 ماه که مبین نتم بی استفاده مونده یک ماه مبین شارژ کنم و حسابی دانلود کنم.ایجاش جای سواله که میشه یه همچین کاری کرد؟که مودم 5 ماه بدون استفاده بمونه و بعد همون طرح 5 ماه پیش رو پول بریزی و فعال کنی؟
    دوستان ممنون می شم جواب بدین.

14. این کاربر از alireza.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان من به دلیل اینکه تلفن خونمون بی سیم است نمیتونم ADSL بگیرم. برای همین وایمکس مبین نت رو انتخاب کردم. و شهر بندرعباس هستم و ایرانسل پوشش ندارم. تا اونجایی که من این تایپک رو خوندم همش بد گفته شده یعنی برای من که میخواهم فایل های 10 مگی یا 20 مگی دانلود کنم خوب نیست؟؟؟ بعد آخر ماه هم میخواهم حجمم رو کلا استفاده کنم. چون نمایندگان فروش اون طوری که میگفتند این ماه 2 گیگ بخری و استفاده نکی واسه ماه بعدی این 2 گیگ دیگه نیست و اضافه نمیشه روی اشتراکت ماه بعدی. من میخواهم اشتراک 2 مگ رو بگیرم با یه مودم Out Door. خوب میخواستم بدونم هزینه نصب و ... روی این قیمت ها کشیده شده؟؟ یا نه؟؟ و دکل مبین نت هم 20 متری خونمون هست. و اونایی که 2 مگ ضریب 1 به 4 دارند سرعت دانلودشون در روز و شب چه طوری هست؟ ممنون میشم جوابم رو بدید

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستانی که مبین نت دارید راضی هستید خوبه بخوام بگیرم؟؟؟

17. این کاربر از WOLF PACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •