تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 1024 اولاول ... 267667717757763764765766767768769770771777817867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

ریدینگ اول سوالارو بخون و بعد متن رو بخون اینجوری نصف زمان ریدینگت حفظ میشه

اول واکنش نویسی رو یاد بگیرید و بعد برید سراغ روش تناسب
    من اول بند اول یا اگه بند اول طولانی بود، سه چهار خط اول ریدینگ رو می خونم و بعدش سوال یک رو جواب می دم. همین جوری تیکه تیکه می خونم و سوالا رو جواب می دم! به نظرم روش خوبیه.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا اینقدر دوستان عشق حاشیه روی دارن؟
    آخه کاغذ کنکور پاپیروس هم که باشه وقتی بلد نباشی سوالی رو حل کنی (یا اگه بلد هم باشی) چه تاثیری میتونه تو نتیجه آزمون داشته باشه؟؟...قبول کنید که اینا همش بهونه های بنی اسرائیلیه
    به جای این حرفا بشینید دو کلوم بیشتر درس بخونید که این آخرین فرصته واسه جبران کم کاری ها
    من فقط میخوام بدونم جای محاسبه ، کیفیت کاغذ ، اینکه مداد روی کاغذ خوب میچرخه و ... رو بدونم ! که برای غافلگیر نشدن خوبه !

+ شکل دفترچه رو هم از قبل ببینی از لحاظ روحی خیلی تاثیر میزاره

البته بین دیدن یا ندیدن من دیدن قبل از آزمون رو انتخاب میکنم !!! ...

سه بعديه !!! تازه حرفم ميزنه !!! يه جوري ميگي چه شكليه انگار ... ! عزيز شكلش هيچ فرقي نداره
    * تا سال دیگه که کنکور میدم شاید 3 بعدی هم بشه و عینک بدن ببینیم !!

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ما که میخواستیم کنکور بدیم مشاورمون هی میگفت بچه ها یاد بگیرین ریز بنویسین دفترچه کنکور خیلی کوچیکه!!!!!
    واسه ما معضلی شده بود!!!
    اون دفترچه ای که من دیدم همچین کوچیک نبود،ینی اون لحظه اصلاً به کوچیک بودنش فک نمیکنی
    من بعد از جلسه کنکور یادش افتادم، به نظر من که اینقد کوچیک نبود که باعث استرس بشه،از دوستامم که پرسیدن همه گفتن آره انگار یه ذره از دفترچه عمومی کوچیک تر بود!!!!! ینی هیچکس سر جلسه به کوچیک بودنش دقت نمیکنه که شما از همین الان واسه خودتون سوژه استرس پیدا میکنین...هرچی هست جا واسه محاسبه کم نیست
    تنها مشکلی که داشت به نظر من جنس کاغذ پاسخ نامه بود،افتضاح...یه جنس خیلی زبر و کلفت!!!!انگار که پرز داشت...دستتو که میزاشتی داغون میشد...اگه پاک میکردی که دیگه کل اون قسمت پخش میشد ،جاش خیلی بد میموند،از بهترین نوع پاک کن استفاده کنین.

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من دفعه ی قبلی که برای تایید سوابق تحصیلی اعلام کردن (قبل از خرداد) رفتم و تایید کردم
    ایندفعه که تمدید شد دیگه لازم نبود برم؟آخه وقتش تموم شده و میترسم یه موقع بگن دوباره بایدتایید میکردید
    ترو خدا زودتر جواب بدین

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

من اول بند اول یا اگه بند اول طولانی بود، سه چهار خط اول ریدینگ رو می خونم و بعدش سوال یک رو جواب می دم. همین جوری تیکه تیکه می خونم و سوالا رو جواب می دم! به نظرم روش خوبیه.
    اگه میبینی بند طولانیه و ولش میکنی پس این روش یخورده عیب داره ، یکیش اینه که وقتی سوالارو مفهومی بدن ، نمیتونی جواب بدی. بعدش موقعی که میای پاسخ بدی ، ذهنت پراکنده شده و جواب دادن رو مشکل میکنه

بعدش هم اگه سوالی بدن که 4 تا گزینه درسته و بهترینش رو باید انتخاب کنی ، دیگه نمیتونی بزنی

اول صورت سوال ها رو بخون ، جواب هم نخوندی نخوندی ، بعد یک دور سریع ریدینگ رو بخون و بعد داری که میخونی اگه جایی که رسیدی فکر کردی جواب جواب بده. اینجوری هم میخونی و هم جواب میدی.

البته روش Skimming and Scanning هم هست که بدرد کنکور نمیخوره. اگه خواستی سرچ کن توی گوگل ، برای ریدینگ های بلند بدرد میخوره.
    Last edited by BioHazard; 06-06-2010 at 16:48.

6. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reyhaneh_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

پشتیبان من بهم میگه دوتا از آزمونای خارج رو حذف کن از برنامت و به جاش دوتا از آزادا رو بزار !

مگیه سوالات آزاد نسبت به کنکورای خارج به کنکور سراسری نزدیک ترن !!!!!!!!!!!!!!

منم بهش گفتم باشه حتما حذف میکنم
    mazerta mikham,vali poshtibanet cherto pert gofte,soalaye azad mishe gof aslan ghabele moghayese ba sararsari nis,be nazaram alan ya kharej o bezan ya dakhel,azad o hata age vaght dashti am nazan,chon mood e soala kamelan fargh mikone,baes mishe zehniyatet raje be soala avaz she

8. این کاربر از reyhaneh_1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

سلام
    من دفعه ی قبلی که برای تایید سوابق تحصیلی اعلام کردن (قبل از خرداد) رفتم و تایید کردم
    ایندفعه که تمدید شد دیگه لازم نبود برم؟آخه وقتش تموم شده و میترسم یه موقع بگن دوباره بایدتایید میکردید
    ترو خدا زودتر جواب بدین
    نه عزيز ! اين تاييد كردن يا نكردنش الزام آور نيست ! فقط واسه خودت ميگن كه يه وقت بعدا بهشون گير ندي !!!

10. این کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

نه عزيز ! اين تاييد كردن يا نكردنش الزام آور نيست ! فقط واسه خودت ميگن كه يه وقت بعدا بهشون گير ندي !!!
    اتفاقا الزام آور هست و برای اینه که بعدا بهت گیر ندن! اگه مغایرتی باشه رشتهی قبولی ملغی محسوب می شه.
    البته اگه قبلا یک بار تایید کردی نمرات رو دیگه لازم نبود دوباره می رفتی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اتفاقا الزام آور هست و برای اینه که بعدا بهت گیر ندن! اگه مغایرتی باشه رشتهی قبولی ملغی محسوب می شه.
    البته اگه قبلا یک بار تایید کردی نمرات رو دیگه لازم نبود دوباره می رفتی.
    خب عزيز ! يه بار ديگه جملتو بخون ....... به نظرت اين الزام آور محسوب ميشه ؟!! منظور من اينه كه اگه تاييد هم نكني مشكلي نيست ( البته در صورت عدم مغايرت ) !!! اونا هم واسه همين اين امكانو فراهم كردن كه فردا برات مشكلي ايجاد نشه !

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

خب عزيز ! يه بار ديگه جملتو بخون ....... به نظرت اين الزام آور محسوب ميشه ؟!! منظور من اينه كه اگه تاييد هم نكني مشكلي نيست ( البته در صورت عدم مغايرت ) !!! اونا هم واسه همين اين امكانو فراهم كردن كه فردا برات مشكلي ايجاد نشه !
    خب همین که اگه مغایرت داشته باشه ردت می کنن، یعنی لازمه که بری و ببینی مغایرتی داره یا نه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •