تکراری شد ببخشید.
تکراری شد ببخشید.
Last edited by Phoenixrezareza ; 10-02-2011 at 01:21.
اینم تکراری شد ببخشید.فکر کنم اشکال از سایت بود،یه 1 ساعتی بالا نمیومد.
Last edited by Phoenixrezareza ; 10-02-2011 at 11:13.
سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده 5 سال می باشد که مشترک صبانت هستم.
سرعت روزانه صبانت خوب و قابل قبول است ولی شبانه آن اصلا" تعریفی ندارد و قطعی نیز دارد.
و من درحال حاضر در جست و جوی شرکت دیگری هستم.
------------------
از دوستان کسی اطلاعاتی از شرکت آزادنت دارد ؟ و از این شرکت سرویس گرفته است؟
سلام
می خواستم یه راهنمایی در رابطه با وایرلس ازتون بکنم
از کجا می تونم یه سریس 1 مگ خوب بگیرم ؟ شما کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید ؟
قیمتش هم خوب باشه
آقا ممنون.فقط یه سوال.منظورتون از روزانه چه ساعتهایی هست؟منظورتون از شبانه همون 3 تا 7 صبح هست که دانلود رایگان داره؟
خواهش میکنیم.
من که بعید میدونم، اما اگه فرضیه شما هم درست باشه ، پس یعنی isp ها میان یه امکانات خاصی رو برای مثلا سازمانها و یا شرکتها قائل میشن. درسته ؟
حالا اگه شما Ip استاتیک هم بگیری. این امکانات رو برای شما قائل نمیشن ( چون میدونن که با یه کاربر خانگی سروکار دارن) . و در نتیجه میشه همونی که بود ...
من شخصا نظرم اینه که با ip استاتیک پینگتون بهبود پیدا نمیکنه ... اما با این حال اگه زیاد مطمئیند میتونید یک ماه استاتیک رو هم امتحان کنید و ببنید پینگتون بهتر میش یا نه ... شاید شد
اما یه پیشنهاد : اگه به آشنائی چیزی که در مراکز دولتی کار میکنن و از isp شما سرویس گرفتن واسه شرکتشون ... میتونید بخواید که dns سروری رو که ازش استفاده میکنن به شما بده ... شاید اینطوری مشکل پینگ حل شد
Last edited by babak_gww; 10-02-2011 at 13:05.
اگه اینطوری باشه که یه امکانات خاصی برای مراکز دولتی بدن فکر نکنم براشون بصرفه که بیان یه کاربر خونگی رو مجزا کنن از اون شرکتا.واسشون نمیصرفه.
احتمال زیاد IP اختصاصیو میگیرم.فقط مشکل اینه که حداقل 3 ماهه هست،نمیشه 1ماهه آزمایشی گرفت.
در اون مورد یعنی بهشون DNS خاصی میدن؟
حالا آق بابک شما که فک کنم با صبا داری کیفیت سرویس چطوره؟تو اون محدوده ساعت 8 تا 2 نصفه شب قطعی نداری؟پینگت چنده؟کلا راضی هستی؟
(من اصلا دانلود شبانه واسم مهم نیست،من WoW بازی میکنم،آفیسر یکی از Guild های اول رلممون هستم، خیر سرم ملت کلی حساب میبرن ازم،واسم داشتن یه کانکشن درست حسابی واسه گیم خیلی مهمه،یه مدت آبروم داشت میرفت از بس DC داشتم،واسه همینه که شدید دنبال یه ISP درست حسابیم)
بله من منظورم همون IP اختصاصی بود نه استاتیک و همانطور که بابک جان فرمودند IP استاتیک تاثیری رو پینگ نمیزاره. من فکر میکنم که اون سازمانها و مراکز خاص که گفتید پینگای عالی دارند علاوه بر نوع سرویسی که از شرکت های پاپ میگیرند تجهیزات و وسایل خاصی هم بکار میبرند تا بهترین کیفیت رو بگیرند نمیشه کاربرای خانگی رو با شرکت های خصوصی و سازمانها مقایسه کرد.
صرفیدن نداره که ... نرم افزاره ... یه کلیک میکنن تمومسیمکشی نمیکنن که
در مورد DNS هم اختصاصی نه به اون معنی که یه DNS بدن به یه شرکت ... اما احتمالش هست که ازdns های کمتر عمومی بهشون ارائه بدن ... یعنی ترافیکش کمتر باشه و... البته احتمالن!
من نه صبا نیستم ...
من پارس بودم ... بعد از یه مدت که تمدید نکردم قطع شد ... و الان هم که پارس پورت نداشت بهم بده رفتم از پیشگامان گرفتم ... منتظرم خطم رانژه بشه
قبلن پارس حرف نداشت ... ولی الان رو نمیدونم ... بعضیا ازش ناراضین ... اما به نظر من هنوز هم بهترین isp هستش
در مورد بازی هم من پیشنهاد میکنم اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری ... 2 خط تلفون رو رانژه کنی و از 2 isp مختلف اشتراک بگیری ... اینطوری هرکدوم که پینگش بد بشه از اون یکی میشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)