تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 767 از 1042 اولاول ... 267667717757763764765766767768769770771777817867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه Phoenixrezareza 's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تکراری شد ببخشید.
    Last edited by Phoenixrezareza ; 10-02-2011 at 01:21.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینم تکراری شد ببخشید.فکر کنم اشکال از سایت بود،یه 1 ساعتی بالا نمیومد.
    Last edited by Phoenixrezareza ; 10-02-2011 at 11:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.
    آقا چند تا سوال داشتم راجع به صبا نت.
    من قبلا با شاتل اشتراک داشتم،2مگ آفیس (5 گیگ دانلود بدون شبانه) ولی این اواخر کفرمو در اورد از بس آشغال بود.پینگ گوگل در حدود 600ms ، خلاصه گفتم جمش کردن.حالا میخوام با صبا 1مگ بگیرم.برام ترافیک شبانه هم اصلا مهم نیست،فقط واسم مهمه که شبا مثلا ساعت 8 شب تا 2 شب سرعت stable باشه و قطعی نداشته باشم و پینگ گوگل هم در حد 250 تا 300ms دیگه بیشتر نشه و سرعتش نوسان نداشته باشه،مث بچه آدم باشه،اعصاب آدمو نریزه به هم.اینی که زیرش خط کشیدم واسم خیلی خیلی بیسیار مهم میباشه در حد مرگ و زندگی P:
    حالا به نظر شما صبا نت سرویساش همچین کیفیتی داره؟ (دوستان اینو هم در نظر بگیرین که اخیرا کلا سرعت اینترنت ریخته به هم،احتمالا قضیه همون لنگ و کشتیو ... هست)

یه چیزی هم از یکی از دوستام شنیدم میگفت که IP ثابت گرفته کیفیت سرویسش کلی بهتر شده،پینگش از زمین تا آسمون فرق کرده و اومده پایین.کسی امتحان نکرده؟؟؟ به نظرتون صحت داره آیا؟

منتظر جوابتون هستم به شدت...پیشاپیش تشکر میکنم از کمکتون.

سلام خدمت شما دوست عزیز

بنده 5 سال می باشد که مشترک صبانت هستم.
    سرعت روزانه صبانت خوب و قابل قبول است ولی شبانه آن اصلا" تعریفی ندارد و قطعی نیز دارد.

و من درحال حاضر در جست و جوی شرکت دیگری هستم.

------------------

از دوستان کسی اطلاعاتی از شرکت آزادنت دارد ؟ و از این شرکت سرویس گرفته است؟

4. این کاربر از FGi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

می خواستم یه راهنمایی در رابطه با وایرلس ازتون بکنم

از کجا می تونم یه سریس 1 مگ خوب بگیرم ؟ شما کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید ؟

قیمتش هم خوب باشه

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز

بنده 5 سال می باشد که مشترک صبانت هستم.
    سرعت روزانه صبانت خوب و قابل قبول است ولی شبانه آن اصلا" تعریفی ندارد و قطعی نیز دارد.

و من درحال حاضر در جست و جوی شرکت دیگری هستم.

------------------

از دوستان کسی اطلاعاتی از شرکت آزادنت دارد ؟ و از این شرکت سرویس گرفته است؟
    آقا ممنون.فقط یه سوال.منظورتون از روزانه چه ساعتهایی هست؟منظورتون از شبانه همون 3 تا 7 صبح هست که دانلود رایگان داره؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

ممنون آقا بابک.
    حالا یه سوال.شاید در صورت داشتن IP اختصاصی،سروری که ISP واسه اتصال در اختیار ما قرار میده فرق کنه.یعنی از اون افراد دیگه مجزا باشبم.اگه اینطور باشه یعنی یه جورایی ترافیک کمتر! اون دوستم هم همینو میگفت،میگفت ظاهرا شرکتا مایل نیستن زیاد IP اختصاصی بدن واسه همین قضیه.اینو میشه از اینترنت بعضی شرکتای دولتی هم فهمید،بعضی جاها به شکل عجیبی پینگشون پایینه.یه رفیق دارم تازه یه جا استخدام شده میگه ping گوگلش همیشه در حد 100 تا 170ms !!!!!!

اگه اینطور باشه چی؟ به نظرتون سیستمش اینجوریه؟
    خواهش میکنیم.
    من که بعید میدونم، اما اگه فرضیه شما هم درست باشه ، پس یعنی isp ها میان یه امکانات خاصی رو برای مثلا سازمانها و یا شرکتها قائل میشن. درسته ؟

حالا اگه شما Ip استاتیک هم بگیری. این امکانات رو برای شما قائل نمیشن ( چون میدونن که با یه کاربر خانگی سروکار دارن) . و در نتیجه میشه همونی که بود ...

من شخصا نظرم اینه که با ip استاتیک پینگتون بهبود پیدا نمیکنه ... اما با این حال اگه زیاد مطمئیند میتونید یک ماه استاتیک رو هم امتحان کنید و ببنید پینگتون بهتر میش یا نه ... شاید شد

اما یه پیشنهاد : اگه به آشنائی چیزی که در مراکز دولتی کار میکنن و از isp شما سرویس گرفتن واسه شرکتشون ... میتونید بخواید که dns سروری رو که ازش استفاده میکنن به شما بده ... شاید اینطوری مشکل پینگ حل شد
    Last edited by babak_gww; 10-02-2011 at 13:05.

8. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان وایرلس چیه مودم adsl چیه ؟ با هم فرق دارن ؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خواهش میکنیم.
    من که بعید میدونم، اما اگه فرضیه شما هم درست باشه ، پس یعنی isp ها میان یه امکانات خاصی رو برای مثلا سازمانها و یا شرکتها قائل میشن. درسته ؟

حالا اگه شما Ip استاتیک هم بگیری. این امکانات رو برای شما قائل نمیشن ( چون میدونن که با یه کاربر خانگی سروکار دارن) . و در نتیجه میشه همونی که بود ...

من شخصا نظرم اینه که با ip استاتیک پینگتون بهبود پیدا نمیکنه ... اما با این حال اگه زیاد مطمئیند میتونید یک ماه استاتیک رو هم امتحان کنید و ببنید پینگتون بهتر میش یا نه ... شاید شد

اما یه پیشنهاد : اگه به آشنائی چیزی که در مراکز دولتی کار میکنن و از isp شما سرویس گرفتن واسه شرکتشون ... میتونید بخواید که dns سروری رو که ازش استفاده میکنن به شما بده ... شاید اینطوری مشکل پینگ حل شد
    اگه اینطوری باشه که یه امکانات خاصی برای مراکز دولتی بدن فکر نکنم براشون بصرفه که بیان یه کاربر خونگی رو مجزا کنن از اون شرکتا.واسشون نمیصرفه.

احتمال زیاد IP اختصاصیو میگیرم.فقط مشکل اینه که حداقل 3 ماهه هست،نمیشه 1ماهه آزمایشی گرفت.

در اون مورد یعنی بهشون DNS خاصی میدن؟

حالا آق بابک شما که فک کنم با صبا داری کیفیت سرویس چطوره؟تو اون محدوده ساعت 8 تا 2 نصفه شب قطعی نداری؟پینگت چنده؟کلا راضی هستی؟

(من اصلا دانلود شبانه واسم مهم نیست،من WoW بازی میکنم،آفیسر یکی از Guild های اول رلممون هستم، خیر سرم ملت کلی حساب میبرن ازم،واسم داشتن یه کانکشن درست حسابی واسه گیم خیلی مهمه،یه مدت آبروم داشت میرفت از بس DC داشتم،واسه همینه که شدید دنبال یه ISP درست حسابیم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

در این مورد هم لازمه که توضیح بدم ... اون آی پی که شاتل یا پار آنلاین به شما میده ... آی پی استاتیک هست نه Ip اختصاصی

فرق این دوتا خیلی زیاده ... ip استاتیک یعنی اینکه شما هربار که کانکت میشی همون ip به شما تعلق میگیره و نه هر بار یه ip .... وصددرد هم بین تعداد زیادی یوزر شیر هست این آی پی ... و به همین دلیل قیمتش کمه ...

ip اختصاصی همونطور که شنیدید برای راه اندازی هاستینگ و ... کاربرد داره که قیمتش هم زیاده
    ممنون آقا بابک.
    حالا یه سوال.شاید در صورت داشتن IP اختصاصی،سروری که ISP واسه اتصال در اختیار ما قرار میده فرق کنه.یعنی از اون افراد دیگه مجزا باشبم.اگه اینطور باشه یعنی یه جورایی ترافیک کمتر! اون دوستم هم همینو میگفت،میگفت ظاهرا شرکتا مایل نیستن زیاد IP اختصاصی بدن واسه همین قضیه.اینو میشه از اینترنت بعضی شرکتای دولتی هم فهمید،بعضی جاها به شکل عجیبی پینگشون پایینه.یه رفیق دارم تازه یه جا استخدام شده میگه ping گوگلش همیشه در حد 100 تا 170ms !!!!!!

اگه اینطور باشه چی؟ به نظرتون سیستمش اینجوریه؟
    بله من منظورم همون IP اختصاصی بود نه استاتیک و همانطور که بابک جان فرمودند IP استاتیک تاثیری رو پینگ نمیزاره. من فکر میکنم که اون سازمانها و مراکز خاص که گفتید پینگای عالی دارند علاوه بر نوع سرویسی که از شرکت های پاپ میگیرند تجهیزات و وسایل خاصی هم بکار میبرند تا بهترین کیفیت رو بگیرند نمیشه کاربرای خانگی رو با شرکت های خصوصی و سازمانها مقایسه کرد.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

اگه اینطوری باشه که یه امکانات خاصی برای مراکز دولتی بدن فکر نکنم براشون بصرفه که بیان یه کاربر خونگی رو مجزا کنن از اون شرکتا.واسشون نمیصرفه.

احتمال زیاد IP اختصاصیو میگیرم.فقط مشکل اینه که حداقل 3 ماهه هست،نمیشه 1ماهه آزمایشی گرفت.

در اون مورد یعنی بهشون DNS خاصی میدن؟

حالا آق بابک شما که فک کنم با صبا داری کیفیت سرویس چطوره؟تو اون محدوده ساعت 8 تا 2 نصفه شب قطعی نداری؟پینگت چنده؟کلا راضی هستی؟

(من اصلا دانلود شبانه واسم مهم نیست،من WoW بازی میکنم،آفیسر یکی از Guild های اول رلممون هستم، خیر سرم ملت کلی حساب میبرن ازم،واسم داشتن یه کانکشن درست حسابی واسه گیم خیلی مهمه،یه مدت آبروم داشت میرفت از بس DC داشتم،واسه همینه که شدید دنبال یه ISP درست حسابیم)
    صرفیدن نداره که ... نرم افزاره ... یه کلیک میکنن تموم سیمکشی نمیکنن که

در مورد DNS هم اختصاصی نه به اون معنی که یه DNS بدن به یه شرکت ... اما احتمالش هست که ازdns های کمتر عمومی بهشون ارائه بدن ... یعنی ترافیکش کمتر باشه و... البته احتمالن!

من نه صبا نیستم ...
    من پارس بودم ... بعد از یه مدت که تمدید نکردم قطع شد ... و الان هم که پارس پورت نداشت بهم بده رفتم از پیشگامان گرفتم ... منتظرم خطم رانژه بشه

قبلن پارس حرف نداشت ... ولی الان رو نمیدونم ... بعضیا ازش ناراضین ... اما به نظر من هنوز هم بهترین isp هستش

در مورد بازی هم من پیشنهاد میکنم اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری ... 2 خط تلفون رو رانژه کنی و از 2 isp مختلف اشتراک بگیری ... اینطوری هرکدوم که پینگش بد بشه از اون یکی میشه استفاده کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •