مثله اینکه سوالم خیلی سطحش پایینه، کسی جواب سوالمو نمیده!![]()
مثله اینکه سوالم خیلی سطحش پایینه، کسی جواب سوالمو نمیده!![]()
میخوام برم صبانت
سرعت سرویسی که من دارم.تا اونجا که یادمه من 128 دارم ولی اون روز 156 وارد کرد یا یه همچین چیزی
میشه لطفا بگید چجوری میشه رفت تو تنظیمات مودم؟
پهنای باند رو پشتیبانی فنی میتونه تغییر بده ولی از تنظیمات مودم خیر!
شما با چند دانلود میکردید؟
مشکلی برای تنظیم وجود نداره
آدرس:میشه لطفا بگید چجوری میشه رفت تو تنظیمات مودم؟
رو توی مرورگرت وارد کن ، بعدش پسورد رو بزن adminکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از صفحه ای که میاد گزینه Go to advanced setup رو انتخاب کن و بعدش Apply رو بزن تا وارد تنظیمات بشی
Last edited by Mahdi.p30; 26-05-2010 at 14:02.
من در طول روز با سرعت 69 دانلود دارم ولی شبا که رایگانه با سرعت 16-20 دانلود دارم.به خاطر همینه میخوام برم صبا.البته هنوز از شاتل جدا نشدم.تا آخر این ماه دیگه میرم صبا.فقط میخوام بدونم اگه شرکت رو عوض کنم لازم دوباره تنظیمات مودم رو تغببر بدم؟
156 وارد کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
من با 69 دانلود میکنم ولی شبا که رایگانه با 16-20 دانلود دارم.به خاطر همینه میخوام برم صبانت.اگه بخوام شرکت رو عوض کنم باید تنظیمات مودم رو هم عوض کنم؟
یه سؤال دیگه.
من الان از usb مودم استفاده کردم ولی وصل نشد.میشه بگید مشکلش چیه. (من تا حالا از lan استفاده میکردم)
درایورش رو که نصب کردی؟؟
فرقی با لن نداره
سلام دوستان
من يه مودم وايرلس مدل Alfex 4 port lan گرفتم، اما هر كاري ميكنم با اينترنت اي دي اس ال ارتباط برقرار نميكنه!!
همه مراحل و درست ميرم به نظرم واسه پيكربنديش اما آخر سر وقتي اكانت رو وارد ميكنم و finish ميكنم چراغ Internet كه روي مودم هست قرمز هست و ارتباط نداره - نه از طريق واي فاي نه از داخل خود كامپيوتر
كليه كابل ها و ... كامل درست نصب شده، فقط مشكل از پيكربندي مودمم هست
چراغ لينك روي مودم روشن و صحيح هست
لن هم همينطور
wlan هم همينطور
** ميگم شايد بايد كار خاصي رو انجام داد
دستم به دامن دوستان ، يه راهي چيزي بگيد انجام بديم بلكه درست شه!!!
تورو خدا راهنمايي كنيد
در ضمن ريست هم كردم مودم و از نو تنظيمات رو داخل دادم بازم نشد
از اينترنت صبانت هم استفاده ميكنم و باهاشون تماس گرفتم گفتن مودم رو ساپورت ميكنيم
منتظر راهنمايياتون هستم ///////
هرکاری میکنم درایورش نصب نمیشه.فقط اتوران میاد بالا و وقتی میزنی نصب برای ویندوز ویستا 32 بیت (من خودم ویندوز 7 دارم) وسطش قات میزنه و قفل میکنه.از سایت خود zyxel هم ورژن جدیدشو دانلود کردم ولی همون مشکل رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)