با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان کسی تا حالا اکانت مکس نت رو به صورت آنلاین تمدید کرده ؟ چقدر طول میکشه ردیفش کنن ؟
حسين جان، جالب اينجاست كه حالا يقه منو چسبيدن و ول نميكنن
عجب تاپيكيه تاپيك صبانت، پر از پاچه گيره
يه كلمه حرف ميزني 50 نفر ميريزن رو سرت و عقده گشايي ميكنن
تاپيك صبا جون ميده واسه دعوا كردن، حسين ميگم هر شب برو 3-2 تا تست خفن از دانلود و پينگت بذار اونجا تا بيشتر از قبل آتيش بگيرن چون بهت بي احترامي كردن ميگم اينكارو بكني وگرنه من اهل آزار دادن كسي نيستم ولي اونا حقشونه كه بسوزن از ته![]()
من به جز سال پیش اولین وقتی که برا ورود به مکس رفتم نمایندگی و از بچه ها پرسیدم چی ببرم و گفتن خودکار و مایه تیله تا حالا تو نمایندگی تمدید نکردم . وقت اداری همون روز یا فرداش . اگه زنگ بزنی تو وقت اداری بگی من آنلاین تمدید کردم اونو بزنیدچند دقیقه بعدش تموم .
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
داداش کمک لازمه بیاییم .
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
راستی فعلا من دارم می سوزم با این مصرفم .
داداش نبودی ببینی چه گرد و خاکی کرده بودم
ولی عجب حال داد![]()
حالا راستی 2 مگ صبا سرعتش 5 مگ میشه ؟![]()
بچه ها یه سوال
چطوری میتونم دانلود تورنت رو بذارم شبا دانلود کنه؟
پيام تو منو ياد بچه گي هام انداختي! حرفاتو زدي بعد كاري كردي پستاشون حذف بشه و نتونن زر زيادي بزنن
من بچه كه بودم با گنده تر از خودم مثلا 3-2 سال بزرگتر از خودم دعوا ميكردم.
چون زورم نميرسيد يه ستگ گنده ميزدم بهشون بعد در ميرفتم. ميدونم حركت خيلي ضايعي بود ولي در تمام طول بچه گي هام 1بار هم كتك نخوردم و در عوض نزديك به 20 نفرو ناك اوت كردم.
اونايي كه همسن خودم بودن تنها كاري ميتونستن بكنن اينه كه بيان در خونه مون كه پدرم ردشون ميكرد ميرفتن و اونايي كه بزرگتر بودن چون ضايع ميشدن صداشون در نميومد
تو دعوا اگه 10 تا راه پيش رو داشته باشي 9 تاش فراره
زرنگ اونه كه بزنه ولي نخوره، حالا هرطور كه بشه مهم نيست فقط بزنه و نخوره![]()
سايت اسپيد تست يكي از isp هاي تركيه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول سرعتتون رو انتخاب كنيد بعد سرور
تعرفه هاي Kocnet
تعرفه هاي TTNET بزرگترين isp تركيه
Last edited by urumchi; 28-06-2011 at 21:50.
حیف شد چون من خودم صبح ها سر کارم نمیتونم بیام
ولی خیلی ممنونم که در غیاب من ادبشون کردید
حالا هم من تو این پست اخری که اونجا دادم بازم حالشون گرفتم
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
واقعا سرعت رو واقعی نشون داد
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)