ولی یه حس غریبی بهم میگه که میشه ورداشت
حالا دوستمون امتحان کنن نتیجه رو بهمون اعلام کنن تا شاید اندکی بر دانسته هام افزوده شه![]()
ولی یه حس غریبی بهم میگه که میشه ورداشت
حالا دوستمون امتحان کنن نتیجه رو بهمون اعلام کنن تا شاید اندکی بر دانسته هام افزوده شه![]()
این دانشگاهها هم جواب تلفنشون را جواب نمی دن . من توی یه رشته فراگیر مشغول به تحصیلم امسال هم در فراگیر برای یه رشته دیگر قبول شدم اما ظاهرا نمی تونم همزمان این دوتا را بخوانم . سوال من اینه که باتوجه به اینکه تاریخ ثبت نام رشته جدید و تاریخ انتخاب واحد رشته قبلی ام هر دوش 20 بهمن هستش من طبق قانون تا کی مهلت دارم از رشته اول انصراف بدم . می دانید نمی خوام برام درد سر درست بشه یه موقع بگن نه اولی و نه دومی را نمی تونی بخوانی یا مدرکش را بهت نمی دن بخاطر اینکه دیر انصراف دادی
من انتخاب واحد كردم برا ترم 4:
شيوه ارائه مطالب علمي 2/31 8 » 9
نظريه زبانها و ماشين ها 3/2 11 » 13
معماري كامپيوتر 3/6 11 » 13
اصول طراحي پايگاه داده 3/8 4:30 » 6:30
مهندسي نرم افزار 1 3/12 11 » 13
جمعيت و تنظيم خانواده 3/16 9:30 » 10:30
آشنايي با قانون اساسي 3/18 9:30 » 10:30
آمار و احتمال مهندسي 3/22 11 » 13
چون بين امتحانا زياد وقت نميشد برا خوندن دروس ترم 4 و 5 توي چارت رو قاتي كردم از توشون اين 20 واحد در اومدمجبور شدم از بين معارف قانون اساسي بردارم. چطوره؟ كتابش كلفته؟ اذيت نكنه يه موقع؟ :دي
2 تا تخصصي شد ميترسم يكم سنگين بشه. يعني تخصصي ترم 5 رو هم آوردم تو 4! نظرتون چيه؟
راستي كل واحدهايي كه بايد پاس كنيم 155 تاست؟ نرم افزار
آره فانون نسبت به اون 3 تا همگروهش خيلي خوبهمجبور شدم از بين معارف قانون اساسي بردارم. چطوره؟ كتابش كلفته؟ اذيت نكنه يه موقع؟ :دي
اره درسات نسبتا سخته اما بايد پاس كني ديگه :دي در طي ترم شروع كني خوندن مشكلي ندارن به خصوص آمار و معماري رو بايد طي ترم بخوني.2 تا تخصصي شد ميترسم يكم سنگين بشه. يعني تخصصي ترم 5 رو هم آوردم تو 4! نظرتون چيه؟
پايگاه و نرم1 حفظيه اما حجمش زياده . از رو نمونه سوالا جاهاي مهمو بخون.
جمعيتو الان برداشتي ممكنه گير بدن موقع فارغ التحصيليا! بخشنامه اومده كه بايد ترم آخر پاس شه.
نه 140 تاستراستي كل واحدهايي كه بايد پاس كنيم 155 تاست؟ نرم افزار
Last edited by hamidras; 07-02-2013 at 11:01.
تنظيم رو ميتونم الان بردارم؟ آخه ميگن بايد سال آخر پاس كني!
دوستان اين شيوه ارائه مطلب چجور جونوريه؟ استاد زياد ازمون كار نكشه؟ مخصوصا اين ترم كه كمه زمانش
ميگم كه بخشنامش اينه كه ترم آخر باشه كاره ديگه ديدي وقت فارغ التحصيليت داستان شد برش نداري بهتره جاش يه ازمايشگاه بردار يا تربيت بدنيتنظيم رو ميتونم الان بردارم؟ آخه ميگن بايد سال آخر پاس كني!
كاملا بسته به استاد داره. ديده شده كه يه استاد با يه تحقيق رو سي دي ! 6 نمره رو بده. ديده شده استاديم كه پوست دانشجو هاشو بكنه انقدر سخت بگيره ببين استادت چه جورياست.دوستان اين شيوه ارائه مطلب چجور جونوريه؟ استاد زياد ازمون كار نكشه؟ مخصوصا اين ترم كه كمه زمانش
از 6 نمره 2 نمرش براي ارائه شفاهي تو كلاسه و 4 نمره به مطالب تحقيقت. 14 نمرشم امتحان تمام تستيه كه نسبتا اسونه.
ممنون دوستان
زمان انتخاب واحدم فرداست
فردا معلوم میشه دیگه![]()
حسین جان جمعیت و تنظیم خانواده رو باید ترم آخر برداری بهت گیر میدن . منم سال قبل برداشتم و پاسش کردم ولی از آموزش بهم گفتن احتمالا تو فارغ التحصیلی بهم گیر بدن
من آشنایی با قانون اساسی رو پاس نکردم , انقلاب اسلامی رو پاس کردم و به نظرم خیلی آسون بود همون چیزایی رو نوشته بود که 100 ساله داریم تو تلویزیون گوش میدیمباز به زمان امتحانا نگاه کن برو کتاب هاش رو نگاه کن ببین از کدوم خوشت میاد تو حذف و اضافه تغییر بده
طراحی الگوریتم پس چی شد حسین عزیز ؟ پاس کردی ؟
نه وقتش خيلي ناجور ميشد گذاشتم برا ترم هاي بعد چون پيشنياز هيچ درسي نيست. فكر كن 11 خرداد ساعت 4 و نيم بعد از ظهر تا 6 و نيم امتحان بدي بعد فردا صبحش ساعت 11 يه امتحان سخت ديگه داشته باشي.
ميخوام تنظيم رو حذف كنم به جاش آزمايشگاه مدار منطقي بردارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)