تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 2365 اولاول ... 26766771775776376476576676776876977077177781786712671767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام خواهش ميكنم. البته من چندين باز توضيح دادم.
    كامپونتت متشكل از دو اسپيكر(ووفر +تيوتر) همراه با قطعه اي به نام كراس اوور كه وظيفه تفكيك و ارسال فركانسها رو براي هر اسپيكر به عهده داره.اين يك كامپوننت 2Way iهست.اگه ميدرنج هم به اون اظلفه بشه ميشه 3Way.
    اسپكيرهاي معمولي تمامي فركانسها رو از ووفر خودشون خروجي ميدن كه كيفيت مطلوب نداره.
    اسپيكرهاي كواكسيال در مرحله بعد از كامپوننتها قرار دارن.بهتري اونها كواكسهاي 2way هستند.
    2WAY يا دوراه يعني فركانس از دو مسير خارج ميشه. فركانس پائين و مياني از ووفرها و فركانسهاي بالا از تيوترها.
    براي جاي فابريك ميتوني كامپ آديو سيستم مدل MX 100 Plus رو ببندي.60 وات RMS هستش.قيمتش هم 180 تومنه.
    آقا حمید ممنون ، ما همش مزاحم شما میشیم
    خوب اینی که گفتی خیلی خوبه ولی خرجش فقط همین 180 تومن میشه؟؟؟
    یعنی به باتری ماشین فشار نمیاره که بخوام باتری قوی تر بگیرم؟؟؟ آمپ نمیخواد ؟؟، چون فقط یه آمپ 2 کانال دارم.
    یه چیزم بهم نگفتید که حالا با این شرایط آدیو سیستم برای جلو بگیرم بهتره یا عقب؟(جایگزین باند های فابریک) مرسی
    تو پست های قبلی گفتی اسپیکر MXC 100 هم میشه گرفت، حالا اگه من بخوام صدا رو زیاد کنم بهتره اسپیکر بگیرم یا کامپ
    برای خرید از کجا میتونم بگیرم؟ من تو قم هستم و اینجا فکر کنم همچین چیزایی هنوز دیده نشده
    بازم ببخشید سوال زیاد میپرسم ، نه که تجربم کمه و خیلی سر در نمیارم و همچنین تو این کار خیلی ضرر کردم ، نمیخوام دوباره ضرر کنم.
    Last edited by Mohammadkiller; 12-06-2012 at 09:19.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان اگر ممکنه یک مدل باند تا نههایتا 60 تا 70 تومن به بنده مهرفی کنید
    خودم می دونم بودجم خیلی کمه ولی خداییش بیشتر از این برام مقدور نیست فقط می خوام کیفیتش از باندهای خود ماشن بیشتر باشه
    راستش برای خرید خود ماشین کاملا ورشکسته شدم
    راستش ضبط ماشینم کاست میخوره!!!!!!!!! خواستم حدودا250 بزارم که حدود 160یا170 برای خود ضبط 60تا70هم یک جفت باند بردارم

خواهشا دوستان به ما فقیر فقرا هم کمک کنید
    سلام
    آديو سيستم 10cm مدل MXC 100 قيمت 86000
    " " 13cm مدل MXC130 قيمت 89000
    آقا دمتون گرم جواب مارو هم بدین ثواب داره به مرتضی
    سقف هزینه ام 700-800 تومن
    سلام
    1- پخش 7016 كن وود البته يادم نيست رنگ صفحه اش تغيير ميكنه يا نه دوستاني كه دارن پاسخ عنايت بفرمايند--حدود 280 تومن
    2- اسپيكر جلو آديو سيستم MXC 130 قيمت 89 تومن
    3-اسپيكر عقب 6*9 آديو سيستم مدل CO 609 قيمت 275 تومن
    4-آمپليفاير چهار كانال gm-6500 پايونير كه بريج ميبنديم براي اسپيكر عقبتون قيمت حدود 170 با گارانتي اصلي
    5-پك برق كامل حدود 70 تومن
    ضمنا اسپيكر جلو رو به خروجي پخش وصل ميكنيد.
    جمع 884 تومن
    آقا حمید ممنون ، ما همش مزاحم شما میشیم
    یعنی به باتری ماشین فشار نمیاره که بخوام باتری قوی تر بگیرم؟؟؟ آمپ نمیخواد ؟؟، چون فقط یه آمپ 2 کانال دارم.
    یه چیزم بهم نگفتید که حالا با این شرایط آدیو سیستم برای جلو بگیرم بهتره یا عقب؟(جایگزین باند های فابریک) مرسی
    تو پست های قبلی گفتی اسپیکر MXC 100 هم میشه گرفت، حالا اگه من بخوام صدا رو زیاد کنم بهتره اسپیکر بگیرم یا کامپ
    برای خرید از کجا میتونم بگیرم؟ من تو قم هستم و اینجا فکر کنم همچین چیزایی هنوز دیده نشده
    بازم ببخشید سوال زیاد میپرسم ، نه که تجربم کمه و خیلی سر در نمیارم و همچنین تو این کار خیلی ضرر کردم ، نمیخوام دوباره ضرر کنم.
    سلام محمد جان. اين حرفها چيه شما مراحم هستي عزيز.
    نه 180 فقط كامپوننت هستش.يه امپ هم ميخواد حدود 170 تومن.
    ببين محمد جان از ووفر10 سانتيمتري نبايد زياد انتظار داشته باشي ديگه حتي 13 هم به نظر من نميتونه اونجور كه بايد فركانسهاي خوب اجرا كنه.اگه بخواهي به اسپيكر فشار بياري بايد حد اقل 16 بگيري.اون 100 وات به بالا.
    حالا ريش و قيچي دست شماست.
    من به همه دوستان كليات و تجربياتم رو ارائه ميدم.دوستان خودشون تصميم ميگيرند.ولي تجربه به من ثابت كرده كه اگه بخواهيم دائم سيستم رو تغيير نديم(البته من شخصا به خاطر اينكه صداي برندهاي مختلف رو بشنوم اغلب اين كار رو ميكنم )بهتره با حوصله و صبر قطعاتمون رو انتخاب كنيم تا دچار ضرر فروش آنها نشيم.
    Last edited by hamidR15; 12-06-2012 at 10:06.

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام محمد جان. اين حرفها چيه شما مراحم هستي عزيز.
    نه 180 فقط كامپوننت هستش.يه امپ هم ميخواد حدود 170 تومن.اگه پخش داري كه هيچي.براي عقب هم اگر بخواي هزينه كني بايد به هزينه تون بي افزائيد. ماشينتون چيه؟
    اوه نمیخوام خیلی خرج کنم
    فقط میخوام کیفیت صدام بهتر بشه
    الان از بلندی صدا رازیم ولی میخوام کیفیت صدا بره بالا
    الان پیش نصاب بودم گفت من یه کامپ مارشال دارم از این آدیو سیستم خیلی بهتره
    حالا نمیدونم چیکار کنم؟
    ماشینم پراید بود دیگه ، قرار بود جای باند های فابریک سایپا ، حالا یا عقب یا جلو بزارم
    محض یادآوری سیستم این بود(یه جفت 718 x کنوود - 2350 پایونیر - آمپ 2 کانال SPL )همین
    این ریش و این قیچی
    Last edited by Mohammadkiller; 12-06-2012 at 10:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

اوه نمیخوام خیلی خرج کنم
    حالا نمیدونم چیکار کنم؟
    ماشینم پراید بود دیگه ، قرار بود جای باند های فابریک سایپا ، حالا یا عقب یا جلو بزارم
    سلام محمد جان.
    به حرف نصاب جماعت اعتماد نکن شما پیش 10 مغازه دیگه بری 100 تا پیشنهاد بدو بدتر میکنن بهتون و متوجه میشی که فقط دنبال آب کردن جنس ها هستند.دیشب دم یه مغازه بودم میگم فلانی الان بهترین اسپیکری که داری چیه میگه الان 718 داریم!اگه 718 بهترینه پس همین co آدیو و 1073 و ... چی هستند.

من موندم چه فکری میکنه طرف مارشال میاره و به بقیه هم پیشنهاد میده!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه نمیخوام خیلی خرج کنم
    حالا نمیدونم چیکار کنم؟
    محض یادآوری سیستم این بود(یه جفت 718 x کنوود - 2350 پایونیر - آمپ 2 کانال SPL )همین
    این ریش و این قیچی
    مارشال از آديو سيستم آلمان بهتره؟اصلا بگو تا حالا ديدي اين جنس رو كه 3 ماهه اومده ؟!!!!!!
    نظر نظر شماست.ميتوني همون 10 رو بگيري با پخش درايو ميشه.اگر هم تونستي يه 3500T پايونير براش گرفتي كه بهتر.
    راستي اون امپ 170 تومني چهار كانال هست و من براي بريج كردن گفتم حواسم به آمپت نبود.
    Last edited by hamidR15; 12-06-2012 at 10:22.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    سلام
    محمد جانم دير جنبيدي mx 10 plus هم تموم شد.شرمنده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که تجربه استفاده از DLS 1073 را دارند میتونند بگن این باند از لحاظ کیفیت و قدرت و عمر در چه حدی است.
    به فروشگاههای که این باند را دارند که من مراجعه میکنم زیاد ازش تعریف نمیکنند.میگن تیوتر میسوزونه و شرکت هم خدمات خوبی نداره.
    اما بعضی از بچه های فروم تعریفش را میکنند.ضمنا آمار فروش دست دومش هم نسبتا بالاست.
    لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام
    خودم می دونم بودجم خیلی کمه ولی خداییش بیشتر از این برام مقدور نیست فقط می خوام کیفیتش از باندهای خود ماشن بیشتر باشه
    راستش ضبط ماشینم کاست میخوره!!!!!!!!! خواستم حدودا250 بزارم که حدود 160یا170 برای خود ضبط 60تا70هم یک جفت باند بردارم

خواهشا دوستان به ما فقیر فقرا هم کمک کنید راستی ماشین 206

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

با سلام

خواهشا دوستان به ما فقیر فقرا هم کمک کنید راستی ماشین 206

شما بهترین کاری که میتونید انجام بدید خرید یه پخش تمیز کار کرده + یه جفت اسپیکر دست دوم هست.
    یا اینکه یه پخش نو مثل3450 بخرین و یه اسپیکر ارزون قیمت مثل 6964 بگیرید که لاقل هم سطح بودجتون باشه.

سلام
    از دوستانی که تجربه استفاده از DLS 1073 را دارند میتونند بگن این باند از لحاظ کیفیت و قدرت و عمر در چه حدی است.
    به فروشگاههای که این باند را دارند که من مراجعه میکنم زیاد ازش تعریف نمیکنند.میگن تیوتر میسوزونه و شرکت هم خدمات خوبی نداره.
    اما بعضی از بچه های فروم تعریفش را میکنند.ضمنا آمار فروش دست دومش هم نسبتا بالاست.
    لطفا راهنمایی کنید.

1073 ها اسپیکر های قوی هستند و مشکل تیوتر ها از درست درایو نشدن و بیش از حد وات دیدن رخ میده. که اونم تا اینجا که ما میدونیم تیوتر هاش جدا وارد میشه و قابل تعویض هستند.

موفق باشید
    محمدرضا میرمحمدی
    Last edited by mohamad reza_2010; 12-06-2012 at 21:05.

10. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

دوستان ضبط من ( DEH 580 MP ( Premier Pioneer هست میخوام براش اینترفیس بخرم که با دسته ماشین کار کنه (206) ، چنده و اینکه از کجا باید خریداری کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •