فونت اصلی tahoma است....
فونت اصلی tahoma است....
ببخشید از دوستان که اینجا این سوال رو میپرسم دیگه این ویندوز اکس پی مارو کلافه کرده هر روز یه جاش خراب میشه میخواستم بدونم واسه من که زیاد بازی میکنم ویندوز اکس پی بهتره یا ویندوز سون ؟؟کدوم نسخه ؟؟؟؟
سیستم من
cou/amd athlon x2 3600
ram 2.5 g
vga ; 5450
حتما 7 ولی باید بدونی که 1 گیگ رم خودویندوز7 می گیره پس تصمیم باخودت درضمن ویندوز 7 از Direct های جدیدی که ارائه میشه پشتیبانی می کنه که Xp نمی کنه
با سلام
من میخوام یه بازی رو که تو سون اجرا میشه نه اکس پی اجرا کنم ولی سون نمیخوام نصب کنم . الان xp نصبه. اون نرم افزار که اسمش virtualbox و یکی دیگه شبیه به این بود. میشه رو این سون نصب کرد نه؟ تو یه درایو نصب میشه؟؟ روش کارش چطوریه؟ یعنی هر وقت میخوای وارد سون بشیم باید اول وارد xp میشیم بعد تو اون نرم افزار بعد تو ویندوز سون؟ روش کارش آسونه؟
دو تا نرم افزار شبیه ساز ویندوز داشتیم نه؟ کدومش خوبه؟
این تاپیک رو خوندید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یک پک محیط 7 رو روی xp نصب کردم که بعد از پاک کردنش اسامی آیکون های دسکتاپ یک حالت خاص پیدا کردند. چیزی شبیه به داشتن سایه زیر حروف. تو عکس شاید بهتر مشخص باشه.
چطور درستش کنم ؟
![]()
با سلام
روي دسكتاپتون كليك راست كنيد
و سپس گزينه ي properties رو انتخاب كنيد
حال به تب appearance بريد از اونجا گزينه ي Effects رو انتخاب كنيد
حال از منوي كشويي دوم كه در حالت Clear Type هست گزينه ي Standard رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
سلام دوستان
من مشکلی دارم با ویندوز7 مشکلم این هست که پوشه هایی که حاوی فایل دانلودی ناتمام دانلود منیجر هست موفع باز کردن ارور میده حتی اگه رو فایل کلیک کنم کل پوشه ی باز رو دوباره ریست میکنه لطفا راهنمایی کنید چطوری می تونم این مشکلو حل کنم
اون بازی 2 ، 3 گیگ رم میخواد حال چی؟ خوب میتونم بازی کنم؟ رم 4 گیگه مال ما
فک کنم 2 ، 3 تا نرم افزار شبیه ساز ویندوز هست نه؟ کدومش خوبه؟
Last edited by Ghaioom; 13-04-2011 at 10:42.
سلام
من جدیدا یک مشکل دارم که وقتی صفحه my computer رو باز میکنم و در درایو ها وارد یا خارج میشم ، یک دفعه هنگ میکنه و پیغام زیر رو میده و با یک end task ساده هم مشکل حل میشه .
البته چند نکته :
1 فقط my computer هنگ میکنه و بقیه سیستم و برنامه ها به کار عادی خودشون ادامه میدن
2 تا حالا به هیچ عنوان در برنامه های دیگر هنگ داشتم
مشخصات سیستم
cpu amd x2 5200
ram 2G
hard 500 g
اینم همون ارور هست
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)