دوست عزيز كار با اين برنامه اسونه ولي همان طور كه آقاي king گفت فقط ماشين و اسلحه جايگزين ميشه![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
دوست عزيز كار با اين برنامه اسونه ولي همان طور كه آقاي king گفت فقط ماشين و اسلحه جايگزين ميشه![]()
Last edited by داش يعقوب; 15-01-2010 at 17:11. دليل: هويجوري
مرسی.من فقط میخوام چند تا ماشین به بازی اضافه کنم.
ok.پس چرا اپلود نکردی؟منتظریم![]()
بيا عزيزم اينم ggmm
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by داش يعقوب; 15-01-2010 at 20:54. دليل: هويجوري
مرسي دادا
حالا چطوری ماشین وارد بازی کنم؟
ابتدا فايل زيب شده رو باز كن و محتواي داخل اونو كپي كن اونجايي كه باز رو نصب كردي وبعد آيكون ggmm را باز كن ......
گزينه installer را بزن و بعد گزينه manual mod installer رو باز كن.....
حال براي وارد كردن ماشيني كه از اينترنت دانلود كردي 2 تا فايل بايد داشته باشه dff , txd ....
manual mod installer رو كه باز كردي چندتا گزينه روبه روي شماست وشما گزينه ddf model رو باز كن و از فايل ماشين گزينه اي كه پسوند آخرش ddf هست رو انتخاب كن و بعد گزينه txd textures بزن و از فايل ماشين گزينه اي كه پسوند آخرش txd هست رو انتخاب و در آخر گزينه install رو بزن حالا ماشين جايگزين شده....
كافي است در همان برنامه ليست ماشيناتو نگاه كني اونوقت ماشيني كه جايگزين كردي رو مي بيني
................. اگه به مشكلي برخوردي بگو تا راهنمايي كنم![]()
چند دفعه هست دارم این کارو میکنم ولی نمیشه! همین فایل ماشینی که صفحه قبل گزاشتی رو دانلود کردم،همه این کارا رو کردم ولی نشدفایل dff و txd رو میارم تو برنامه و اینستال میکنمش ولی وارد لیست ماشینا نمیشه! یه عکس از صفحه برنامه گرفتم ببین مشکلش چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برای اینه که اسم ماشینی که می خوای جایگزین کنی با ماشینی که می خوای ورش داری یکی نیست...
سلام.من یه 206 ارتفاعشو با zmodeler آوردم پایین ولی وقتی اکسپورت می کنم فایل خالی میشه یعنی حجم فایل خروجی 0 هست.خواهش می کنم کمک کنید.
ببينيد برنامه اي كه باهاش صداي جي تي اي رو بشه دزديد دارين ؟
اسمش gfs tools یا همون saat هست که تو این تاپیک هست ..
سرچ کن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)