تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 827 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اون واسه وقتي بود كه ريال افتاده بود رو دور ماليدن
    مردشي حالا بيا جلو ........
    تا جایی که یادمه بایرن همیشه متخصص حذف کردن رئال بوده

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

faghat ronaldo
    ronaldoye bozorg
    dvd film film film فيلم فيلم فيلم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض خبرهای ورزشی

ورود داوران ژاپنی دیدار سپاهان و الشباب به اصفهان

داوران ژاپنی دیدار تیم‌های فولاد مبارکه سپاهان اصفهان و الشباب عربستان روز دوشنبه وارد شهر اصفهان شدند.

"نی شی مورا یوچی" داور ژاپنی دیدار تیم‌های سپاهان و الشباب به همراه دو هموطن خود که او را در امر قضاوت این دیدار همراهی خواهند کرد و همچنین "مادو سووارنا" ناظر هندی این بازی، وارد اصفهان شدند.
    همنین "محمد جدشاتا" نماینده باشگاه الشباب عربستان نیز روز گذشته به منظور انجام هماهنگی‌های لازم به منظور ورود این تیم وارد اصفهان شد.

طلایی‌پوشان تیم فوتبال سپاهان اصفهان پس تمرین عصرامروز خود در مجموعه ورزشی صفائیه، ساعت ‪ ۱۱‬روز سه‌شنبه (فردا) در ورزشگاه فولاد شهر محل برگزار این دیدار به تمرین خواهند پرداخت.

تیم فوتبال الشباب نیز بعدازظهر امروز وارد اصفهان شده و ساعت ‪ ۱۶‬روز سه‌شنبه در زمین ورزشگاه فولاد شهر تمرین خواهد کرد.

بر اساس این گزارش جلسه هماهنگی قبل از این دیدار نیز ساعت ‪ ۱۹‬روز سه‌شنبه با حضور سرپرستان دو تیم، داوران و نماینده کنفدراسیون آسیا در محل هتل آسمان اصفهان انجام خواهد شد.

همچنین مسوولین باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان اعلام کرده‌اند که ورود هوادارانی که با پیراهن زرد به ورزشگاه بیایند، رایگان خواهد بود.

شرکت اتوبوسرانی اصفهان، نیز به منظور رفاه حال فوتبال دوستان اصفهانی و هوادران تیم فولاد مبارکه سپاهان، سرویس‌هایی در میادین اصلی شهر و ترمینال‌های مسافربری پیش‌بینی کرده است که از ساعت ‪ ۱۳‬روز چهارشنبه آماده جابجایی علاقه‌مندان خواهد بود.

تیم فوتبال سپاهان اصهفان هم‌اکنون با کسب ‪ ۱۰‬امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به تیم الشباب در صدر جدول رده بندی گروه چهارم مرحله مقدماتی رقابتهای فوتبال باشگاههای آسیا قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض میلان لیورپول،رویارویی جرارد و گتوسو

مسابقه چهارشنبه‌شب تیم‌های فوتبال لیورپول انگلیس و آث میلان ایتالیا با توجه به رویارویی "استیون جرارد" و "گنارو گتوسو" شاید بیش از یک فینال دیگر در جام باشگاه‌های اروپا بین این دو تیم باشد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از لندن، دو سال بعد از اینکه در بزرگترین برگشت نتیجه در تاریخ ‪ ۵۱‬ساله جام باشگاه‌های اروپا، لیورپول بازی ‪ ۳‬بر صفر باخته را در ضربات پنالتی به سود خود خاتمه داد، دو تیم بار دیگر روبه‌روی هم قرار گفته‌اند.

بر همین اساس متعهدترین هافبک‌های این مسابقه بار دیگر در آتن رو در روی هم قرار می‌گیرند و شاید جرارد و گتوسو که هنوز درد شکست سال ‪ ۲۰۰۵‬در استانبول را احساس می‌کند، یکدیگر را هدف قرار داده‌اند.

گتوسو بازیکن چهارشانه و سرسختی که به همراه ایتالیا به قهرمانی در جام جهانی ‪ ۲۰۰۶‬رسیده است در این‌باره گفت: خاطره تلخی است که فراموش نمی‌شود. امیدوارم این امر به ما قدرت و انرژی بیشتری برای پیروزی بدهد.

خاطره این شکست در دو سال گذشته از ذهن ما بیرون نرفته است و همیشه به آن فکر کرده‌ایم.

در آن سال این جرارد بود که لیورپول را در حالیکه به نظر می‌رسید میلان کنترل مسابقه را در دست دارد و می‌تواند دوباره گل بزند، از شکست ‪ ۳‬بر صفر نجات داد.

ضربه سر او، اولین گل از سه گلی بود که لیورپول در شش دقیقه به ثمر رساند تا بازی به وقت اضافه کشیده شود.

لیورپول سپس در ضربات پنالتی ‪ ۳‬بر ‪ ۲‬به برتری دست یافت و برای پنجمین بار یعنی یک بار کمتر از میلان، به عنوان قهرمانی اروپا دست یافت.

جرارد که اکنون به دنبال کسب ششمین قهرمانی این تیم است، گفت: رسیدن به دو فینال در عرض سه سال، دستاورد قابل توجهی است. اما ما به عنوان بازیکن نمی‌خواهیم از آتن با ناراحتی و افسوس برگردیم. می‌خواهیم تاریخ ساز شویم. می‌خواهیم با قهرمانی بازگردیم.

بنابراین گزارش، آث میلان باتجربه که تعدادی از بازیکنان آن پا به ‪۳۰‬ سالگی گذاشته‌اند در تلاش است پس از اینترمیلان در مکان دوم جدول سری قرار گیرد.

این تیم اگرچه به دلیل شرکت در رسوایی تبانی در مسابقات سری آ در ابتدای فصل هشت امتیاز از دست داد اما هم اکنون با توجه به یک مسابقه باقی مانده، با اینترمیلان قهرمان ‪ ۳۳‬امتیاز فاصله دارد.

شاگردان "کارلو آنجلوتی" با درخشش "کاکا"ی برزیلی در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی جام باشگاه‌های اروپا منچستریونایتد را ‪ ۳‬بر صفر شکست دادند و به فینال راه یافتند.

این در حالیست که لیورپول با ‪ ۲۱‬امتیاز اختلاف با منچستریونایتد، در مکان سوم جدول لیگ برتر انگلیس ایستاده است.

لیورپول در این فصل یکی از بهترین عملکردهای خود را در جام باشگاه‌های اروپا به نمایش گذاشت و در کل مسابقات نیز جرارد نقش به سزایی ایفا کرد.

گتوسو که قصد دارد نشان دهد که جرارد نمی‌تواند نقش مهمی در فینال چهارشنبه شب داشته باشد، گفت: به نظر من جرارد بازیکن بزرگی است. این تنها پاسخ من است.

این بدان مفهوم است که پاسخ گتوسو وقتی در ورزشگاه المپیک آتن مقابل جرارد قرار گیرد، بیشتر از این یک جمله است.

جرارد هم با اشاره به زندگی‌نامه گتوسو، این بازیکن را به بازی با احساسات هواداران، حرکات تئاتری و پوزخند زدن هنگام ترک زمین پس از پایان نیمه اول متهم کرده است.

وی که گفته است چهارشنبه شب فقط به گتوسو توجه نخواهد کرد، افزود: من خود را برای بازی مقابل گتوسو آماده نمی‌کنم. من می‌خواهم مقابل آث میلان بازی کنم. او بازیکن فوق‌العاده و باتجربه‌ای است که به قهرمانی در جام جهانی رسیده است. فکر می‌کنم او سالهاست خود را به عنوان یک بازیکن درجه یک اثبات کرده است.

جرارد ادامه داد: با وجود این با نگرانی از گتوسو، به این مسابقه نمی‌روم. من نگران آث میلان و بازی خودم هستم. اگر بتوانم خوب بازی کنم، گتوسو نمی‌تواند مرا متوقف سازد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض برنامه مرحله نیمه نهایی جام حذفی برزیل

دیدارهای برگشت از مرحله نیمه نهایی جام حذفی برزیل روز پنج شنبه برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه اینترنتی الکره ، براساس برنامه ، بوتافوگوبی بی با تیم فیگورنس مسابقه می دهد و برازیلنس با فلومینزه روبه می شود.

در دیدارهای رفت این مرحله تیم فیگورنس دو برصفر بوتافوگوبی بی را مغلوب کرد و فلومینزه دو بر یک برازیلنس را برد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض برنامه دیدارهای برگشت جام لیبرتادورس

دیدارهای برگشت از مرحله یک چهارم نهایی رقابت های فوتبال جام لیبرتادورس (جام قهرمانی باشگاههای آمریکای جنوبی ) از فردا آغاز می شود.

به گزارش پایگاه اینترنتی الکره ، براساس برنامه ، فردا سه شنبه تیم ناسیونال اروگوئه با تیم کوکوتا کلمبیا مسابقه می دهد و روز چهارشنبه تیم گرمو برزیل با تیم دونسور اروگوئه به رقابت خواهد پرداخت .

همچنین روز پنج شنبه تیم سانتوس برزیل با تیم کلوپ آمریکا مکزیک و روز جمعه تیم لیبرتاد پاراگوئه با تیم بوکا جونیورز آرژانتین رو به رو خواهد شد.

نتایج مسابقات رفت به شرح زیر است :

کوکوتا لکمبیا دو .................... ناسیونال اروگوئه صفر

دونسور اروگوئه دو ................ گرمو برزیل صفر

کلوپ آمریکا مکزیک صفر ............. سانتوس برزیل صفر

بوکاجونیورز آرژانتین یک ............... لیبرتاد پاراگوئه صفر

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض برنامه دیدارهای منچستر در سفر آسیایی

تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس در سفر آسیایی خودکه از هفدهم ژوئن آغاز می شود با تیم هایی از ژاپن ، کره جنوبی و چین مسابقه خواهد داد.

به گزارش پایگاه اینترنتی الکره ، براساس برنامه ، منچستریونایتد در هفدهم ژوئن با تیم اوراوا رد ژاپن و بیستم ژوئن با تیم سئول کره جنوبی مسابقه خواهد داد .
    همچنین این تیم روز بیست و سوم ژوئن با تیم شینزن جبانلیبائو چین و بیست و هفتم ژوئن با تیمی از بازیکنان برتر رقابت های فوتبال دسته یک مالزی رو به رو می شود .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض رئال مادرید شانس اول قهرمانی لالیگا

تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا از بیشترین شانس در کسب قهرمانی این فصل رقابتهای فوتبال دسته اول باشگاههای اسپانیا برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری المان از مادرید ، در یک نظرسنجی که روزنامه ورزشی "آس" اسپانیا انجام داد یکصد و بیست هزار و هشتصد و بیست و چهار نفر شرکت کردند که پنجاه درصد از انها معتقدند رئال مادرید قهرمان این فصل لالیگا خواهد شد.

سی و سه درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی به بارسلونا و هشت درصد به سویا و سه درصد هم به والنسیا رای دادند.

تیم فوتبال رئال مادرید با شصت و نه امتیاز در صدر جدول لالیگا قرار دارد و بارسلونا با همین امتیاز و با وجود تفاضل گل بهتر دوم است و سویا با شصت و هفت امتیاز در رده سوم قرار دارد.

تفاضل گل بارسلونا از رئال مادرید بهتر است ولی بر اساس قوانین فوتبال اسپانیا تیم رئال مادرید به دلیل اینکه در بازی مستقیم با بارسلونا نتایج بهتری کسب کرده در صدر قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض کاکا:مراقب کراچ باشید

"کاکا" هافبک برزیلی تیم فوتبال آث میلان ایتالیا در آستانه دیدار فینال جام باشگاه‌های اروپا گفت: "پیتر کراچ" خطر اصلی برای تیم آث میلان در این دیدار است.

دو تیم چهارشنبه‌شب در ورزشگاه المپیک شهر آتن، فینال دو سال پیش جام باشگاه‌های اروپا را تکرار خواهند کرد.
    کاکا اظهار داشت: تمرینات خوب بوده است. ما در مورد مسائلی که در این مسابقه مهم هستند، صحبت کرده‌ایم.

وی که خطرناکترین حریفش کراچ، است، افزود: ما آرامش داریم. قدرت و توانایی خود را می‌دانیم. کراچ بازیکن خطرناکی در توپ‌های بلند است. همیشه وقتی در درون محوطه جریمه قرار می‌گیرد، خیلی خوب از فرصت‌ها استفاده می‌کند. باید مراقب بازی او باشیم.

این بازیکن با تمجید از عملکرد "کارلو آنجلوتی" ادامه داد: ما به فینال رسیدیم و فرصت قهرمانی داریم. خیلی خوب است. آنجلوتی مربی ویژه‌ای است. او می‌داند چطور یک گروه را اداره کند و چطور با افراد رفتار کند که این امر در فوتبال بسیار مهم است.

کاکا خاطر نشان کرد: میلان تیمی است که افتخارات و بازیکنان بزرگ بسیاری دارد پس باید چنین مربی خوبی داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض شوچنکو از حضور در چلسی راضی نیست

کاخا کالادزه" مدافع تیم فوتبال آث میلان ایتالیا گفت: "آندری شوچنکو" از حضور در چلسی راضی نیست و ممکن است این تیم را ترک کند.

این دو بازیکن که مدتی در میلان هم بازی بوده‌اند، همچنان با هم دوست هستند.
    کالادزه اظهار داشت: یک بازیکن برای خوب بازی کردن در یک باشگاه جدید به کمک هم‌تیمی‌های خود نیاز دارد و من فکر نمی‌کنم که تیم چلسی به هیچ عنوان به شوچنکو کمک کرده باشد.

وی افزود: شوچنکو و من هنوز دوست هستیم. ما زیاد با هم صحبت می‌کنیم و او از اتفاقاتی که در سال جاری افتاده است، راضی نیست. نمی‌دانم تابستان امسال چه کار خواهد کرد اما فکر نمی‌کنم پس از فصلی که گذشت و با توجه به رفتار سرمربی چلسی با او، بخواهد در این تیم بماند.

شوچنکو در مسابقات فصل جاری لیگ برتر فقط ‪ ۴‬گل به ثمر رسانده و اغلب کمتر از حد یک بازیکن ‪ ۳۰‬میلیون پوندی ظاهر شده است.

گفته می‌شود، این بازیکن رابطه خوبی هم با "خوزه مورینیو" ندارد.

کالادزه که دو سال پیش مورد توجه چلسی قرار گرفته بود، ادامه داد: در سال ‪ ۲۰۰۵‬با باشگاه چلسی صحبت کردم و خواستم که به این تیم بروم اما هنوز یک سال از قراردادم با میلان باقی مانده بود و آنها نمی‌خواستند مرا بفروشند.

وی گفت: اکنون واقعا از اینکه ماندم خوشحالم چون چیزهای زیادی عوض شده است و در حال حاضر فرصت این را پیدا کرده‌ام که در فینال جام باشگاه‌های اروپا بازی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •