مرسی از پارس افلاین ک هیچ سایتی رو باز نمیکنه زنگ هم میزنی 1585 کلا قطعه
پارس اشغال هر روز بدتر از دیروز رسما شده اینترانت
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
به نظرم نگیم پارس بهتره چون برابر با نام زیبای ایران هست از نظر مقهومی ..
درسته حیف از این نام که این شرکت درپیت خرابش کرده آخه کفر آدمو بالا میارن اگه مشکل سراسری بود که باید همه isp ها داشتند مخابرات که دولتی هست و اسمش هست مال سپاهه من هیچ مشکلی با قند شکن ها روش ندارم همگی راحت وصل میشن اما این شرکت دزد علنا باند خارجی رو شدیدا محدود کرده تا بتونه با همین امکانات تعداد بیشتری اشتراک بفروشه و سود بیشتری ببره . هیچکس هم نیست کنترل نظارتی بکنه و بهش بگه چرا. نه پولت رو پس میدن نه کیفیت رو درست میکنن
سلام
مگه های وب پارس آنلاین رو نخریده؟ پس چرا نوشته فروش از طریق پارس انجام میشه؟!
میخوام تخلیه کنم از پارس بیام های وب نمیدونم الان با این وضعیت چطور میشه!
اتفاقا من هم تو این فکر بودم و قصد داشتم های وب رو امتحان کنم چون از چند نفر پرسیدم راضی بودن اما نمیدونم وضعیت جدیدش به چه شکل هست!؟
اونایی که چیز پی ان براشون درست کانکت نمیشه اینو تست کنن راحت کانکت میشه واسه مواقع ضروری و حتی روزمره هم خوبه ، منتها فقط سرور اروپا نداره و محدودیت سرعت داره من 18 مگابیت دارم باید با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه ولی با 500 کیلو دانلود می کنه ولی بازم از هیچی بهتره و سریع کانکت شدنش مزیته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس دوست گرامی ظاهرا این فقط برای pc کار میکنه چون فایل exe بود من با موبایل سروکار دارم
با درود
یکی از مشکلاتی که من از زمان رانژه خطم با پارس آنلاین دارم اینکه SNR Margin Downstream فقط در مد G.dmt بالا 6 هست و Output Power سیگنال داره و در باقی مدها مثل ADSL2 و ADSL2+ نویز از 6 به بالا نمیشه و قدرت خروجی سیگنال صفر هست! که در تصاویر پایین از مودم کاملا مشخص هست .
آیا باقی دوستان هم چنین مشکلی داشته و یا دارن ؟
در مد ADSL G.dmt :
در مد ADSL2+ :
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)