تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 766 از 1547 اولاول ... 2666667167567627637647657667677687697707768168661266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

من آرت 3 دارم .... با روزی یک گیگ تا ۱.۵ گیگ محدود شدم !!! قبلا برای این مقدار محدود نمی کرد !!
    جالبتر از اون این که سایت های ایرانی برام محدود نشده !! مثل ورزش ۳ یا شاتل لند
    شما هم چون از شاتل لند دانلود کردی محدود نشدی
    به نظر من اگر از چیز پی ان ایرانی استفاده کنم دیگه محدودیتی ندارم .... باید تست کنم
    آره خب من قبلا آرت 2 داشتم 69 گیگ دانلود کردم محدود شدم. خدا این شاتل لند رو از ما نگیره مشکلم فقط باهاش فایلهای بالای 2 گیگ هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

الان 5 آذره تا 10 آذر قراره طرح اجرایی بشه فقط 5 روز باقی است اما هنوز تو سایت شاتل اتفاقی نیفتاده فقط 3 شرکت های وب، دیده بان و شبدیز حجمشون رو مشخص کردند که از این بین دیده بان از همه بهتره. هنوز نه خبری از آسیا تک هست نه پیشگامان نه شاتل نه صبانت و نه حتی مخابرات.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان 5 آذره تا 10 آذر قراره طرح اجرایی بشه فقط 5 روز باقی است اما هنوز تو سایت شاتل اتفاقی نیفتاده فقط 3 شرکت های وب، دیده بان و شبدیز حجمشون رو مشخص کردند که از این بین دیده بان از همه بهتره. هنوز نه خبری از آسیا تک هست نه پیشگامان نه شاتل نه صبانت و نه حتی مخابرات.
    بنظرم با توجه به اينكه قراره رقابتي باشه اين قضيه شركت ها منتظر دست بقيه رو بشه تا بتونند با كمي شرايط بهتر استفاده بيشتري كنند . مثلا بيان 5 گيگ اضافه تر بدن نسبت به بقيه ! االبته اصول رقابت اينو ميگه ولي به اينا باشه الان همشون نشستن فرم هاشون رو يه كاسه كردن كه كسي اين وسط ضرر نكنه و فقط مصرف كننده بهش فشار بياد !

فقط همينقدر ميدونم 10-15 گيگ بيشتر براي هر سرويس براي شركتهاي بزرگ هيچ هزينه زيادي نداره و اگر واقعا اين شركت ها با هم رقابت داشته باشند بايد شاهد تفاوت حجم هاي ارايه شده باشيم يعني مثل يه اسيا تك بياد سرويس 2 مگ رو با 60 گيگ ارايه كنه ولي شاتل بياد همون سرويس رو با 80 گيگ ارايه كنه ! اين ميشه رقابت ! ولي نه اگر ديديد مثلا تفاوت در حد 1-2 گيگ هستش مشخص ميشه طرح ها از قبل يه كاسه شده !

در اخر اينكه منم موافقم اينا كي ميخوان طرح ها رو بزارن رو سايت هاشون كه ملت ببينند سبك سنگين كنند !!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سابقا در اینطور شرایطی فعالیت تاپیکهای این بخش از فروم چنان بالا میرفت که اصلا نیازی به اخبار رسمی شرکتها نمیشد! از بس کاربرا پیگیر میشدن و اینجا بحث میکردن عملا طرحها و تغییرات به طور کامل قبل سایت اون شرکت اینجا گفته میشد!! مخابرات رو یادمه هر دفعه تعرفه میخواست بده یک هفته پیشش کاربرای فروم اینجا میفهمیدن!

همین تاپیک شاتل قبلا در این شرایط خیلی راحت صد صفحه رو اضافه کرده بود تو این دو سه روزه ؛ اونم فقط با بحث راجع به موضوع تغییرات سرویسها نه بحث دیگه!

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاید دیگه کسی نمیاد فروم
    ولی اینکه چرا این شرکتا هنوز ارایه ندادن تنها دلیلش سر توافق با همه
    زیادم فرقی با نرخ بقیه نمیکنن

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

4 نفری (من و دوستام) از 4 استان مختلف امروز به شاتل زنگ زدیم! اصلا نم پس نمیدن... یعنی تا گفتم نامحدود جدید سریع میگه هیچی به ما اعلام نشده ...

بعد از 5 دقیقه بازار گرمی بازم میگه زمانش برسه شرکت خودش اعلام میکنه اگه بخواد اجرا کنه طرح رو (جانم؟)

باقی دوستان هم جواب مشابه شنیدن. ظاهرا شاتل خیلی خوشش نیومده از تغییرات جدید!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بر این اساس با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس ‌های اکو(Eco)، تصمیم‌ گرفته‌ایم که مهلت اعتبار کلیه سرویس‌های خانواده اکو(ٍEco) را بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما می‌توانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایین‌تری خریداری کنید که این موضوع هم می‌تواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.
    بی‌تردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، می‌توانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویس‌های جدید شاتل تغییر دهند.
    گفتنی‌ست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویس‌های اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویس‌های غیرحجمی (Connection Based) تغییر می‌کند و سرویس‌های قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویس‌های جدید به زودی در وب‌سایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.

امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگ‌ترین افتخار ما باشد. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين خبر رو گذاشت ولي الان كه نگاه ميكنم نيست مثل اينكه برداشتن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

8. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

بر این اساس با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس ‌های اکو(Eco)، تصمیم‌ گرفته‌ایم که مهلت اعتبار کلیه سرویس‌های خانواده اکو(ٍEco) را بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما می‌توانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایین‌تری خریداری کنید که این موضوع هم می‌تواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.
    بی‌تردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، می‌توانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویس‌های جدید شاتل تغییر دهند.
    گفتنی‌ست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویس‌های اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویس‌های غیرحجمی (Connection Based) تغییر می‌کند و سرویس‌های قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویس‌های جدید به زودی در وب‌سایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.

امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگ‌ترین افتخار ما باشد. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين خبر رو گذاشت ولي الان كه نگاه ميكنم نيست مثل اينكه برداشتن

این یعنی سرویس eco هم کنار سرویس های (منصفانه) تا سال اذر 97 ارائه میشه؟
    اگر سرویس های eco مثل سابق تا اذر 97 باشه عالیه!
    این سرویس های مثلا نامحدود (منصفانه) بکار من اصلا نمیاد

10. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این یعنی سرویس eco هم کنار سرویس های (منصفانه) تا سال اذر 97 ارائه میشه؟
    اگر سرویس های eco مثل سابق تا اذر 97 باشه عالیه!
    این سرویس های مثلا نامحدود (منصفانه) بکار من اصلا نمیاد
    منظورش احتمالا همين
    ولي به شخصه به كار من نمياد
    ماهي ٥ گيگ ٥ تومان جشنواره ساليانه ميگرفتم استفاده ميكردم
    الان حداقل بايد ماهيانه ١٢٥٠٠ بدم
    براي كم مصرف ها فكري نشده به نظر

12. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

4 نفری (من و دوستام) از 4 استان مختلف امروز به شاتل زنگ زدیم! اصلا نم پس نمیدن... یعنی تا گفتم نامحدود جدید سریع میگه هیچی به ما اعلام نشده ...

بعد از 5 دقیقه بازار گرمی بازم میگه زمانش برسه شرکت خودش اعلام میکنه اگه بخواد اجرا کنه طرح رو (جانم؟)

باقی دوستان هم جواب مشابه شنیدن. ظاهرا شاتل خیلی خوشش نیومده از تغییرات جدید!
    آره به نظر من این طرح خیلی می تونه به ضرر شرکت ها باشه الان من آرت 6 شاتل رو دارم 100 تومان میدم و شاتل آرت 7 و 8 هم داره با قیمت 220 و 400 هزار تومان حالا بالاترین رقم نرخ جدید 80 هزار تومان است اونم 16 مگ که قطعا حجمش هم باید بالا باشه خب معلومه به نفعشون نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •