آره خب من قبلا آرت 2 داشتم 69 گیگ دانلود کردم محدود شدم. خدا این شاتل لند رو از ما نگیره مشکلم فقط باهاش فایلهای بالای 2 گیگ هست.
آره خب من قبلا آرت 2 داشتم 69 گیگ دانلود کردم محدود شدم. خدا این شاتل لند رو از ما نگیره مشکلم فقط باهاش فایلهای بالای 2 گیگ هست.
الان 5 آذره تا 10 آذر قراره طرح اجرایی بشه فقط 5 روز باقی است اما هنوز تو سایت شاتل اتفاقی نیفتاده فقط 3 شرکت های وب، دیده بان و شبدیز حجمشون رو مشخص کردند که از این بین دیده بان از همه بهتره. هنوز نه خبری از آسیا تک هست نه پیشگامان نه شاتل نه صبانت و نه حتی مخابرات.
بنظرم با توجه به اينكه قراره رقابتي باشه اين قضيه شركت ها منتظر دست بقيه رو بشه تا بتونند با كمي شرايط بهتر استفاده بيشتري كنند . مثلا بيان 5 گيگ اضافه تر بدن نسبت به بقيه ! االبته اصول رقابت اينو ميگه ولي به اينا باشه الان همشون نشستن فرم هاشون رو يه كاسه كردن كه كسي اين وسط ضرر نكنه و فقط مصرف كننده بهش فشار بياد !
فقط همينقدر ميدونم 10-15 گيگ بيشتر براي هر سرويس براي شركتهاي بزرگ هيچ هزينه زيادي نداره و اگر واقعا اين شركت ها با هم رقابت داشته باشند بايد شاهد تفاوت حجم هاي ارايه شده باشيم يعني مثل يه اسيا تك بياد سرويس 2 مگ رو با 60 گيگ ارايه كنه ولي شاتل بياد همون سرويس رو با 80 گيگ ارايه كنه ! اين ميشه رقابت ! ولي نه اگر ديديد مثلا تفاوت در حد 1-2 گيگ هستش مشخص ميشه طرح ها از قبل يه كاسه شده !
در اخر اينكه منم موافقم اينا كي ميخوان طرح ها رو بزارن رو سايت هاشون كه ملت ببينند سبك سنگين كنند !!
سابقا در اینطور شرایطی فعالیت تاپیکهای این بخش از فروم چنان بالا میرفت که اصلا نیازی به اخبار رسمی شرکتها نمیشد! از بس کاربرا پیگیر میشدن و اینجا بحث میکردن عملا طرحها و تغییرات به طور کامل قبل سایت اون شرکت اینجا گفته میشد!! مخابرات رو یادمه هر دفعه تعرفه میخواست بده یک هفته پیشش کاربرای فروم اینجا میفهمیدن!
همین تاپیک شاتل قبلا در این شرایط خیلی راحت صد صفحه رو اضافه کرده بود تو این دو سه روزه ؛ اونم فقط با بحث راجع به موضوع تغییرات سرویسها نه بحث دیگه!
شاید دیگه کسی نمیاد فروم
ولی اینکه چرا این شرکتا هنوز ارایه ندادن تنها دلیلش سر توافق با همه
زیادم فرقی با نرخ بقیه نمیکنن
4 نفری (من و دوستام) از 4 استان مختلف امروز به شاتل زنگ زدیم! اصلا نم پس نمیدن... یعنی تا گفتم نامحدود جدید سریع میگه هیچی به ما اعلام نشده ...
بعد از 5 دقیقه بازار گرمی بازم میگه زمانش برسه شرکت خودش اعلام میکنه اگه بخواد اجرا کنه طرح رو (جانم؟)
باقی دوستان هم جواب مشابه شنیدن. ظاهرا شاتل خیلی خوشش نیومده از تغییرات جدید!
بر این اساس با توجه به پیشبینیهای انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس های اکو(Eco)، تصمیم گرفتهایم که مهلت اعتبار کلیه سرویسهای خانواده اکو(ٍEco) را بدون دریافت هیچگونه هزینهی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما میتوانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایینتری خریداری کنید که این موضوع هم میتواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.
بیتردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، میتوانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویسهای جدید شاتل تغییر دهند.
گفتنیست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویسهای اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویسهای غیرحجمی (Connection Based) تغییر میکند و سرویسهای قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویسهای جدید به زودی در وبسایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.
امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگترین افتخار ما باشد. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين خبر رو گذاشت ولي الان كه نگاه ميكنم نيست مثل اينكه برداشتن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این یعنی سرویس eco هم کنار سرویس های (منصفانه) تا سال اذر 97 ارائه میشه؟
اگر سرویس های eco مثل سابق تا اذر 97 باشه عالیه!![]()
این سرویس های مثلا نامحدود (منصفانه) بکار من اصلا نمیاد![]()
منظورش احتمالا همين
ولي به شخصه به كار من نمياد
ماهي ٥ گيگ ٥ تومان جشنواره ساليانه ميگرفتم استفاده ميكردم
الان حداقل بايد ماهيانه ١٢٥٠٠ بدم
براي كم مصرف ها فكري نشده به نظر
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
آره به نظر من این طرح خیلی می تونه به ضرر شرکت ها باشه الان من آرت 6 شاتل رو دارم 100 تومان میدم و شاتل آرت 7 و 8 هم داره با قیمت 220 و 400 هزار تومان حالا بالاترین رقم نرخ جدید 80 هزار تومان است اونم 16 مگ که قطعا حجمش هم باید بالا باشه خب معلومه به نفعشون نیست.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)