تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 1849 اولاول ... 26666671675676276376476576676776876977077681686612661766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

بچه ها من یه اشتباهی کردم از این طرح گنجینه خریدم ولی هنوز فعال نشده به نظرتون شکایت کنم پولمو پس میدن؟
    من برای همسایمون خریدم بعد 1 هفته امروز مودم آوردن .
    صبر داشته باش

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بچه ها من یه اشتباهی کردم از این طرح گنجینه خریدم ولی هنوز فعال نشده به نظرتون شکایت کنم پولمو پس میدن؟
    دوست عزیز بهت توصیه میکنم های وب نیای! من مرکز ولیعصر کرمانشاهم، کیفیت افتضاحه...
    snr خط من +30 هست اما یهو send/recive قطع میشه ! تنها راه خاموش روشن کردن مودمه که بعدشم سریع وصل نمیشه! امروز 30 دقیقه بیخودی مودم خاموش روشن میکردم!

3. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من الان اگر از های وب 512 / 512 ماهیانه 3 GB رو که 153,000 ریال هستش رو بگیرم در طول یک ماه
    میتونم در صورت نیاز طرح فشفشه 15 گیگ 5 روزه 9000 تومان رو خریداری کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ای بابا این دیگه چه وضعشه؟؟؟ یه صفحه رو باید 100 بار رفرش کنی تا بیاد

در آغاز فعالیت aalirezaa1376's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اینجا کسی هست که های وب هست و از کریو میتونه استفاده کنه ؟!

من از تنظیات مودم چیزی سرم نمیشه ، اگه تنظیمات رو عوض کنم میتونم از وی پی ان استفاده کنم ؟

من کریوم کانکت میشه ولی هر سایتی رو میزنم تا بیاره نه ارور میده نه میاره ، هیچی . . . فقط اون دایره بالای تب فایرفاکس میچرخه .

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من الان اگر از های وب 512 / 512 ماهیانه 3 GB رو که 153,000 ریال هستش رو بگیرم در طول یک ماه
    میتونم در صورت نیاز طرح فشفشه 15 گیگ 5 روزه 9000 تومان رو خریداری کنم ؟
    بله.......

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اینجا کسی هست که های وب هست و از کریو میتونه استفاده کنه ؟!

من از تنظیات مودم چیزی سرم نمیشه ، اگه تنظیمات رو عوض کنم میتونم از وی پی ان استفاده کنم ؟

من کریوم کانکت میشه ولی هر سایتی رو میزنم تا بیاره نه ارور میده نه میاره ، هیچی . . . فقط اون دایره بالای تب فایرفاکس میچرخه .

من بدون مشکل بهش وصل میشم حتی وقتی سرعت صفحات پایین میاد اونو که وصل کنم سرعت بهتر میشه

داره خودمونی میشه himyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان بشدت به همه توصیه میکنم که از های وب اینترنت نگیرید.
    بنده بهمن 92 اینترنت طرح الماس با سرعت به ظاهر 8 مگ گرفتم که اولا بعد از دوهفته برای من راه اندازی شد.من برای این طرح 130 تومن پرداخت کردم که مودم وایرلس رایگان و 36 بسته فشفشه یک گیگ و 6 گیگ رایگان یا هدیه خرید ماهیانه 500 مگ و 12 گیگ هم ماهیانه 500 مگ به شما میدهد.
    اولا سرعت 8 مگ دروغه و بعد از اینکه از های وب خریداری کردید بهتون میگن که سیم کشی تلفن شما مشکل داره و سرعت 8 مگ رو پشتیبانی نمیکنه.سرعت من حدود یک تا دو مگ هستش.
    درباره قیمت بگم که بسیار بسیار پرمصرفه اینترنته های وب یعنی اینکه اگر یک گیگ ترافیک با قیمت 3600 تومن بخرید و هیچی دانلود نکنید و فقط وبگردی کنید این یک گیگ برای یک روز کفایت میکنه و بعد شما مجبورید که دوباره ترافیک بخرید.البته این طرح های فشفشه که گزاشتند بدک نیست و من خودم از بسته فشفشه سه گیگ با قیمت 3800 تومن استفاده میکنم که باید این سه گیگ رو در مدت زمان 5 روز مصرف کنی و اگر مصرف نکنی هرچی که از این 3 گیگ مونده باشه میپره.بنده ماهی 18 گیگ مصرف اینترنتم هستش که میشه ماهی حدودا 21 تومن.سرعت دانلودم با دانلود منیجر از 900 کیلو بایت در ثانیه کمتر نمیشد وتا دوماهه پیش من خیلی خیلی از اینترنت های وب راضی بودم ولی حالا سرعت دانلودم به زور از 300 کیلیو بایت بالاتر میره و اینکه قطعی اینترنتش بسیار آزاردهنده شده و روزانه بصورت متناوب دو ساعت قطعی اینترنت دارم و حسابی اعصابم رو خرد کرده و درباره پشتیبانیش هم بگم که اصلا خوب نیستش و باید حداقل یه ربع پشت خط وایسی تا کسی پاسخت رو بده.
    این شرکت بدلیل تبلیغات زیاد و افزایش کاربرانشون بشدت کیفیت و سرعت سرویسهاشون افت کرده و این رو کسی درک میکنه که مشترک های وب باشه.
    من اکیدا به شما توصیه میکنم که اگر از این شرکت هنوز نخریدید خریداری نکنید چونکه جز اعصاب خردی چیزی عاید شما نمیشه.
    این تجربه من از های وب بود و به قرآن قسم هیچ قصد و غرضی بابت این حرفها نسبت به های وب ندارم و فقط تجربه من از 7 ماه استفاده از سرویس این شرکت بوده.
    بنده کاربر خانگی های وب از سنندج هستم

داره خودمونی میشه hamed2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا ما زنگ زدیم پشتیبانی گفت دی ان اس رو بزار روی 46.224.1.43 8.8.8.8 درست میشه ....فعلا که مثل قبل شده صفحه هارو سریع باز میکنه

11. 2 کاربر از hamed2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aalirezaa1376's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقا ما زنگ زدیم پشتیبانی گفت دی ان اس رو بزار روی 46.224.1.43 8.8.8.8 درست میشه ....فعلا که مثل قبل شده صفحه هارو سریع باز میکنه
    من از مودم سر در نمیارم میشه کمی راهنماییم کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •