تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 766 از 870 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دايي در پاسخ به كريمي: او درباره برادر بزرگش نظر داده است

سايت گل -‌ علي دايي گرچه در جملاتي تند عليه افشين قطبي سرمربي تيم ملي را مورد حمله قرار داد اما با وجود ناراحتي از مصاحبه علي كريمي، در پاسخ به وي تنها به گفتن چند جمله بسنده كرد. دايي در پاسخ به كريمي گفت: «كريمي جزو نوادر فوتبال ايران است و زحمت زيادي در فوتبال ما كشيده است. من راجع به حرف او نظري ندارم شايد خواسته درباره بردار بزرگش نظر بدهد.»

اين واكنش دايي در ادامه رفتار كم سروصداي وي در مدت سرمربيگري‌اش در پرسپوليس است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/2/27

پی نوشت: دوستان بحث قبلی دایی Vs کریمی تکرار نشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اختصاصي گل: پروين احمدي‌نژاد پيشنهاد كاشاني به سعیدلو براي عضويت در هيئت‌مديره پرسپوليس

سايت گل - خبرنگار سايت گل خبر داغ نهايي شدن نفرات هيئت مديره پرسپوليس را با تركيب زير اعلام مي‌كند:

1. حبيب كاشاني
    2. مجيد فرخ‌زادي
    3. عظيم‌زاده
    4. دكتر قره
    5. پروين احمدي‌نژاد
    6. احتمالاً علي پروين
    7. ؟

نكته اول: عظيم‌زاده، همان تاجر معروف فرش است كه ظاهراً به عنوان عضو اقتصادي هيئت مديره وارد كار مي‌شود.

نكته دوم: دكتر قره نيز مشاوره سعيدلو در سازمان تربیت بدنی و رياست جمهوري است.

نكته سوم: حضور علي پروين در هيئت مديره هنوز روشن نيست اما اگر پروين به هيئت مديره اضافه شود نفر هفتمي نيز انتخاب خواهد شد.

‌نكته چهارم: پروين احمدي‌نژاد خواهر محمود احمدي‌نژاد رييس جمهوري ايران است كه در حال حاضر عضويت شوراي شهر را بر عهده دارد. انتخاب او هنوز به طور رسمي اعلام نشده است. او پيشنهاد كاشاني به سعيدلو بوده و ظاهرا حضور وي نيز مورد موافقت رييس سازمان ورزش نيز قرار گرفته است و قرار است با وي مذاكره بشود.

کد:
    2010/2/27

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کاش از استقلال کسی رو دعوت نمی کرد
    اخه بازی با تایلند هم این هم بازیکن می خواهد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بازتاب های دعوت علی کریمی به تیم ملی

لیست افشین قطبی زیر سایه دعوت علی کریمی به تیم ملی قرار گرفته و همه جا صحبت از بازگشت این ستاره است.

سایت گل - اکثر رسانه‌هاي عربي به انعکاس خبر دعوت "علي کريمي" به تيم ملي فوتبال ايران پرداختند. پس از اعلام ليست جديد تيم ملي و دعوت از علي کريمي اکثر روزنامه‌هاي ورزشي امارات به انعکاس اين خبر پرداختند. روزنامه‌ي الخليج ورزشي با انعکاس اين خبر افزود: افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران علي کريمي هافبک تکنيکي و بازي‌ساز را به تيم ملي ايران دعوت كرده است. اين روزنامه در ادامه مي‌نويسد: بايد منتظر ماند که آيا اين بازيکن که پس از عدم راهيابي تيم ملي ايران به جام جهاني از تيم ملي خداحافظي کرده بود، به دعوت قطبي جواب مثبت خواهد داد يا نه؟

هم‌چنين شبکه‌هاي ورزشي امارات هم از دعوت مجدد علي کريمي به تيم ملي ايران خبر دادند و به تفسير درباره آن نوشته‌اند.

کد:
    2010/2/27

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رضایی: قطبی با بازیکنان دایی مشکلی ندارد

غلامرضا رضایی با بازگشتش به فولاد این تیم را متحول کرده و کم کم به یکی از بازیکنان ثابت و هر دوره تیم ملی تبدیل می شود.

سایت گل - غلامرضا رضایی، هافبک فولاد خوزستان از معدود بازیکنانی است که از زمان علی دایی در تیم ملی مانده و افشین قطبی هم اعتقاد ویژه ای به او دارد. رضایی در مورد دعوت مجددش به تیم ملی می گوید: «ليست هاي اعلامي قطبي همواره نشان داده كه او با هيچ بازيكني حتي ملي پوشان زمان مربيگري علي دايي در تيم ملي مشكلي ندارد. افشين قطبي در ابتداي حضور خود در تيم ملي مرا به تيم ملي دعوت كرد اما به دليل مصدوميتي كه داشتم نتوانستم همراه تيم ملي در بازي‌هاي مقدماتي جام جهاني شركت كنم اما بعد از گذران دوران مصدوميتم يك بار ديگر به تيم ملي دعوت شدم تا قطبي ثابت كند هيچ مشكلي با من ندارد. خوشحالم كه مجددا به تيم ملي دعوت شدم و با تمام وجود در خدمت تيم ملي خواهم بود.»

رضایی در مورد بازی مقابل تایلند ادامه می دهد: «مسابقه برابر تايلند حساسيت خاصي ندارد و امتياز آن مهم نيست چراكه ما به عنوان تيم اول از گروهمان صعود كرده‌ايم اما براي تايلندي ها كسب امتياز مقابل ايران بسيار حياتي خواهد بود و انها همچنان اميدوار به صعود هستند.»

وی مانند بقیه بازیکنان تیم ملی از بازگشت کریمی استقبال می کند. «كريمي براي هر تيمي چه در رده باشگاهي و چه در بحث ملي يك نعمت بزرگ محسوب مي‌شود و مطمئنا در مقطع كنوني خيلي مي‌تواند به تيم ملي كمك كند. اميدوارم او در حال حاضر شرايط آمادگي خوب گذشته خود را داشته باشد و بتوانيم هم از تجربه و بازي فوق العاده او استفاده كنيم.»

این طور که به نظر می رسد با بازگشت کریمی و حضور چند مهاجم رضایی کار سختی برای حضور در ترکیب اصلی دارد . «همواره چه در تيم هاي باشگاهي و چه در تيم ملي براي هر بازيكني رقيباني وجود دارد و من هم عاشق رقابت هستم، اما بايد بگويم بنده با تمامي همبازيانم در حين رقابت، دوست هستم. در نهايت اينكه اميدوارم هر بازيكني به تركيب ثابت مي رسد، براي تيم ملي مفيد باشد.»

کد:
    2010/2/27

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

5 خواسته‌های غیراخلاقی تیم اماراتی در کرمان!

سرمربي هلندي تيم فوتبال الاهلي امارات پيشنهاد بي‌شرمانه‌اي را به خبرنگار زن ايراني پيش از ديدار با مس کرمان ارائه کرد.همچنين مشاور ارشد اين باشگاه درخواست عجيب تري مي‌کند. به گزارش خبرنگار آتي نيوز، "هنک کاته" زماني در بهترين تيم‌هاي جهان نظير آژاکس آمستردام هلند و بارسلوناي اسپانيا مربيگري کرده، حدود دو هفته است که هدايت الاهلي امارات را بر عهده گرفته است. هفته گذشته به همراه اين تيم سفري به کرمان داشت.
    کاته که در مصاحبه پيش از ديدار با مس کرمان با استفاده از واژه مجعول "خليج ع رب ي" خبر ساز شد پس از شکست 4 بر 2 برابر مس کرمان عقب نشيني کرد و گفت: من فقط از کلمه خليج استفاده کرده‌ام و نه گفته‌ام خليج فارس نه گفته‌ام خليج ع رب ي من از يک کشور آزاد! به اين منطقه آمد‌ه‌ام و کاري به اين مسايل سياسي ندارم.
    اوج هنر نمايي اين مربي در صبح روز مسابقه و در هتل 5 ستاره پارس کرمان رخ داد.
    اين مربي که درخواست مصاحبه اختصاصي با خبرنگاران مرد ايراني را رد کرد زماني که يک خبرنگار زن ايراني را ديد به او گفت دلت نمي‌خواهد با من مصاحبه کني و با من عکس بگيري؟! که زماني که اين خانم کنار او قرار مي‌گيرد به اين خانم خبرنگار گفت دوست دارم من را بغل کني!!
    خبرنگار بخت برگشته هم وقتي با اين پيشنهاد بي‌شرمانه مواجهه مي‌شود از اين مربي فاصله مي‌گيرد.
    مربي که به قول خودش از کشوري آزاد به ايران آمده و حتما تصورش هم از آزادي ارايه هرگونه پيشنهاد است.
    همچنين مشاور ارشد باشگاه الاهلي از يکي از خبرنگاران ايراني درخواست عجيبي مي‌کند.
    احمد الکمالي که مشاور ارشد باشگاه الاهلي امارات است و ارشدترين مشاور اين باشگاه همراه تيم الاهلي در کرمان بود به يکي از خبرنگاران بومي مي‌گويد امشب به اتاق من بيا و اين خبرنگار هم تصور مي‌کند که مشاور ارشد باشگاه مي‌خواهد اطلاعاتي در مورد بازي مس و شهر کرمان بگيرد و زماني که احمد الکمالي به اين خبرنگار مي‌گويد پولش هر چقدر هم هست مي‌دهم و بساط عيش ما را با آوردن چند دختر جوان فراهم کن!
    اين خبرنگار بومي مات و مبهوت اين مرد عرب را نگاه مي‌کند و از اتاق خارج مي‌شود.
    خبرنگار بومي از شنيدن اين پيشنهاد عجيب و شرم آور خونش به جوش آمده بود اما ترجيح داد سکوت کند تا مسابقه الاهلي ومس بدون حاشيه خاصي برگزار شود.
    اين ديدار با برد 4 برد 2 مس کرمان تمام شد تا احمد الکمالي از سفر به ايران خاطره خوبي همراه خود نبرد.

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض جنجال و کتک کاری در فوتبال امیدهای تهران!

داور و کمک داور یکی از دیدارهای مسابقات فوتبال امیدهای تهران در پایان بازی مورد ضرب و شتم تیم بازنده قرار گرفتند.

به گزارش مهر، دیدار تیم های فوتبال امید انتظام و شهرداری شهر قدس روز پنجشنبه (6 اسفندماه) به قضاوت ابراهیم اکبرپور در زمین فوتبال دبیرستان البرز برگزار شد که با برتری 2 بر صفر شهرداری قدس به پایان رسید.

اما پس از به صدا درآمدن سوت پایان مسابقه، سرمربی و بازیکنان تیم انتظام به زمین دویدند و به بهانه این که داور سه پنالتی 100 درصد آنها را نگرفته است او و یکی از کمکهایش را به باد کتک گرفتند که این کمک داور از ناحیه دهان و دندان به شدت مصدوم شد.

تیم داوری بلافاصله برای طرح شکایت به کلانتری 107 فلسطین مراجعه کرد و پرونده ای در این زمینه تشکیل و کمک داور مجروح مسابقه برای اخذ طول درمان به پزشکی قانونی معرفی شد.

به راستی مسئولیت برگزاری این نوع مسابقات که در گوشه و کنار شهرمان برگزار می شود به عهده کیست؟ اگر برای کسی در حین مسابقه مشکلی پیش آید و مشکلات حادتری به وجود بیاید مسئولیت آن را چه ارگان، نهاد و افرادی به عهده می گیرند؟ آیا هیئت فوتبال استان تهران و کمیته داوران باید تنها به گزارش ناظر بازی اکتفا کنند و پس از وقوع حادثه تصمیم گیری و نسبت به صدور رای اقدام کنند؟

آیا نباید در حین برگزاری مسابقات مامورانی برای برگزاری بدون تنش مسابقه و کنترل مسئولان و بازیکنان تیم ها در زمان برگزاری مسابقات حضور داشته باشند تا از این پس شاهد چنین صحنه های زشت و ناپسندی در میادین ورزشی نباشیم؟!

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

چه خبر جالبی ولی چرا اینطوری ... آبروی ایران میره زیر سوال؟

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هدس میزنم دروغ باشه آخه مربی اونا از پشت کوه که نیومده.
    ممنون بابت خبر

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آقا چه دروغی...انا همش سیاست های آمریکا و اروپا برای ایجاد کنترل بر منطقه است...(ببخشید مجبور شدم !)
    (( قول میدم دیگه سیاسی نشه!))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •