سلام مهرداد جان چون خیلی دوست داشتی ازت سوال کنم یه چندتایی ازت میپرسم:
سلام بر آقا مهدی گل
1- میتونی نام سه بنا را نام ببری که بیشترین سنگ را تو ساخت اون به کار بردن؟؟(من یکیش را بهت میگم -------->دیوار چین)
2- چرا هواپیما وقتی میره بالا چرخاشو قایم میکنه؟؟؟ میدونی اگه این کارو نکنه چه اتفاقی پیش میاد؟؟؟
مهدی جان رو این دو تا سئوال دارم فکر میکنم اگه جوابشو پیدا کردم حتما پاسخ میدم تا موقعی که رو صندلی هستم.
3- یه ضرب الامثل قدیمی هست که میگه...این شتریه که دم خونه همه میخوابه..میخواستم از شما سوال کنم که مگه این شتره خودش خونه زندگی نداره که میاد دم خونه ماها میخوابه؟؟؟ فکر نمیکنی که این کارش باعث آزار خانواده ها میشه؟ شما چه پیشنهادی به این آقا/خانم شتره دارین؟؟
والا بعضی وقتا خودمون باعث میشیم که بیاد دم خونه مون بخوابه . مثلا فکر کن دم خونه ما جای دنجیه خوب اون بنده خدا هم از فرصت سو استفاده میکنه دیگه.
باعث آزار که نمیشه .
.gif)
4- دیروز یه خبر به دستم رسید.......
حتما عزت الله انتظامی را میشناسی؟؟؟ میدونی چه بلایی بنده خدا دیروز سرش اومد؟؟؟؟
تو خبر بود که عزت الله انتظامی بزرگ مرد سینمای ایران دیشب حدود ساعت 23:40 دقیقه در اثر سانحه تصادف که در نزدیکی منزل وی رخ داد از خواب پرید....(نظر شما چیه؟؟)
والا چند شب پیش این اس ام اس دستم رسید کلی خندیدم . نظر خاصی ندارم به نظرم جالبه
5- شما به وجود موجودات فرازمینی (همون موجودات فضایی) اعتقاد داری؟؟
والا اعتقاد دارم شاید چون زیاد فیلم میبینم وشاید چون فیلم ای تی جز فیلمهای محبوبمه
6- یه چنتا سوال کلیشه ای که از همه میپرسم:
الف- نظرت در مورد من و آواتارم چیه؟؟
واقعیت اینه که تا حالا سعادت نداشتم پستهاتون رو بخونم (فقط سئوالهایی که از صندلی نشین های دیگه کرده بودید رو خوندم) اما با توجه به این پستهای کم اگه بخام نظر بدم میگم که به نظر من ذهن پرسشگری دارید که این واقعا خیلی خوبه ودیگر اینکه کاربری هستید که بسیار مبادی آدابید. آواتارتون در نوع خود جالبه و یه حس خاصی داره من توی آواتارتون غرور می بینم البته این رو به شخصیتتون تعمیم نمیدم گفتم که سو تفاهم نشه
ب- این آواتار بهتره یا اون قبلیا؟؟(اصلا اون آواتارای قبلی یادته؟)
نه یادم نیست اگه آواتار قبلی رو بزاری نظرمو میگم
ج- اخلاق و روحیاتت را با چنتا اسمایل به ما نشون بده
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)