تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 1364 اولاول ... 2666667167567627637647657667677687697707768168661266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

خسته نباشي .

با اين وضع زلزله دوست داري باز هم توي تهران زندگي كني؟

نظرت درباره كساني كه خودشون رو روي مين انداختن چيه؟

به نظر شما اقايوني كه زير بار مهريه هاي سنگسن ميرن كار درستي ميكنند؟

اون دختري كه فكر ميكنه با مهريه زياد خوشبخت ميشه ، چي بايد بهش گفت؟

ممنون

بهروز
    Last edited by Behroooz; 19-06-2007 at 13:25.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام مهرداد جان چون خیلی دوست داشتی ازت سوال کنم یه چندتایی ازت میپرسم:

1- میتونی نام سه بنا را نام ببری که بیشترین سنگ را تو ساخت اون به کار بردن؟؟(من یکیش را بهت میگم -------->دیوار چین)

2- چرا هواپیما وقتی میره بالا چرخاشو قایم میکنه؟؟؟ میدونی اگه این کارو نکنه چه اتفاقی پیش میاد؟؟؟

3- یه ضرب الامثل قدیمی هست که میگه...این شتریه که دم خونه همه میخوابه..میخواستم از شما سوال کنم که مگه این شتره خودش خونه زندگی نداره که میاد دم خونه ماها میخوابه؟؟؟ فکر نمیکنی که این کارش باعث آزار خانواده ها میشه؟ شما چه پیشنهادی به این آقا/خانم شتره دارین؟؟

4- دیروز یه خبر به دستم رسید.......
    حتما عزت الله انتظامی را میشناسی؟؟؟ میدونی چه بلایی بنده خدا دیروز سرش اومد؟؟؟؟
    تو خبر بود که عزت الله انتظامی بزرگ مرد سینمای ایران دیشب حدود ساعت 23:40 دقیقه در اثر سانحه تصادف که در نزدیکی منزل وی رخ داد از خواب پرید...
    .(نظر شما چیه؟؟)

5- شما به وجود موجودات فرازمینی (همون موجودات فضایی) اعتقاد داری؟؟

6- یه چنتا سوال کلیشه ای که از همه میپرسم:
    الف- نظرت در مورد من و آواتارم چیه؟؟
    ب- این آواتار بهتره یا اون قبلیا؟؟(اصلا اون آواتارای قبلی یادته؟)
    ج- اخلاق و روحیاتت را با چنتا اسمایل به ما نشون بده
    Last edited by mehdi_vsgh; 19-06-2007 at 18:22.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام مهرداد جان
    خوب هستی ؟
    1- اون تابلویی که روی دیوار اتاقتون هست چه تصویری را نشون می ده ؟
    2- رانندگیت چه طوره ؟
    3- معمولا تاریخ تولد دوستات یادت می مونه ؟
    4- تا حالا شده از فیلمی اون قدر بترسی یا حالت بد بشه که بقیه اش را نبینی ؟
    5- مهم ترین خصوصیتی که توی یک فرد می تونه تو رو جذب کنه چیه؟
    6- داستان های شاهنامه را خوندی تا حالا ؟
    7- هیچ وقت جملات زیبایی که می شنوی یا قسمت هایی از یک کتاب را که دوست داری یادداشت می کنی؟
    8- اهل خاطره نوشتن هستی؟
    9- ادم احساساتی هستی؟
    10- از برنامه های تلویزیون چه برنامه هایی را نگاه می کنی ؟

مرسی از وقتی که می ذاری برای جواب دادن

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

راستی سر قرار 28 تیر که بچه ها گذاشتن شما هم می رید ؟

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب ما تا اینجا فقط در مورد تیمهای مورد علاقه مون باهم اختلاف داریم آخه از یک لحاظ دیگه هم خیلی ازت خوشم اومد دنبال جملات قصار در مورد فوتبال هستی. جمله ای که در مورد بکهام نوشتی جالب بود یک چیز دیگه هم در موردش میگن که پای چپش بدرد راه رفتن می خوره.

منم معتقدم خیلی افکار و آرا مون شبیع به همه . شما آدم منطقی ای هستید و بحث با آدم منطقی و منصف لذت بخشه.
    اون جمله رو وقتی اولین بار خوندم کلی خندیدم این انگلیسی ها یه حس طنازی تو صحبت کردنشون دارن که خیلی واسم جالبه .

اگر گفتی این چند تا جمله رو کی گفته؟

1- تیمهای ایتالیایی نمی توانند شما را ببرند اما شما می توانید به آنها ببازید.
    2- امروزه اگر کسی فوتبال را نبیند و دوست نداشته باشد باید به روانپزشک مراجعه کند.
    3- و اینی که تو امضام هست منهای جمله دومش (اینو خودم یادم نمیاد کی گفته فقط می دونم در نظرسنجی جمله قرن فوتبال شد)
    خیلی از این جملات تو ذهنم بود اما دیگه هیچی یادم نمیاد.

والا سخته. هیچکدومشون رو نمیدونم کی گفته . اما واقعا جمله های با حالیه . خیلی جالب بود مرسی . اگه میشه جوابشون رو حتما بگو.

منم زیاد به این جور چیزا علاقه دارم یه مدت کارم این بود که تیتر های قشنگ رو جمع میکردم منم چند تا اینجا میزارم:

یکی اش موقع انتقال شون رایت فیلیپس به چلسی بود که چون خیلی این قضیه سر و صدا کرد و رسانه ها هم اخبارشو هر روز چاپ میکردند . روزنامه سان تیتر زد

shaun flight t phillips

این یکی فوتبالی نیست اما جالبه وقتی لانس آرمسترانگ تو آخرین دوره توردوفرانس رکورد زد روزنامه اکیپ فرانسه تیتر زد :
    tour de lance

تو ایران هم جهان فوتبال خوب تیتر میزنه مثلا بعد از ناکامی پروین تو لیگ تیتر زد : "سلطان قبلها (اشاره به فیلم سلطان قلب ها با بازی مرحوم فردین) یه تیتر جالب دیگه هم وقتی زد که برانکو بازی نیوزیلند رو برد تیتر این بود:
    برانکو ایرانکوویچ

تو رسانه ها رسم است که معمولا از عنوان فیلم ها هم استفاده میکنند و اون رو تغییر میدهند تا به مقصود برسن .یه فیلم داریم به نام " مثل بکهام سانتر کن" ( bend it like beckham
    حالا از این تیتر چقدر استفاده جالب کردند خدا میدونه مثلا همین چند وقت پیش سر انتقال گران قیمتش به گالکسی یه روزنامه تیتر زده بود : bank it like beckham
    یا تو همین ایران خودمون سر رسوایی اخلاقی دو سه سال پیشش با یه تایلندی شرق یه عکس با حال از بکهام چاپ کرده بود که در اون بکهام (مشخصا بعد از شکست بود) دمر روی چمن خوابیده است و شرق تیتر زده بود " مثل بکهام سقوط کن"

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

فیلم people i know از استاد آل پاچینو رو دیدی؟
    اگه دیدی نظرت در مورد شخصیت Eli (آل پاچینو) چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا بهروز

خسته نباشي .

مرسی .پاینده باشی

با اين وضع زلزله دوست داري باز هم توي تهران زندگي كني؟

آره . تهران رو با تمام ایرادها و بدی هاش دوست دارم. یه تعلق خاطر خاصی رو نسبت به تهران دارم دوران دانشجویی هم زیاد نیمتونستم شهرستان دووم بیارم .

نظرت درباره كساني كه خودشون رو روي مين انداختن چيه؟

به نظر من هر کسی که رفته و برای دفاع از این خاک جنگیده با ارزشه و احترامش واجبه. پای مرگ و زندگی بوده شوخی نیست . حالا من دقیق نمیدونم که چرا از چیزای دیگه استفاده نکردند و از نیروی انسانی برای انفجار مین بدین شکل استفاده کردند؟ چون اطلاعات ندارم نمیتونم قضاوت کنم

به نظر شما اقايوني كه زير بار مهريه هاي سنگسن ميرن كار درستي ميكنند؟

مسلما کار اشتباهی میکنند . با این وضعیتی که در جامعه ما وجود داره این کار صد در صد اشتباه است . انسان باید سعی کنه تو همه مسائل با منطق و دور اندیشی تصمیم بگیره . من خودم موقع تصمیم گرفتن همیشه بدترین حالت رو هم متصور میشم تا اگه اون حالت واسم پیش اومد غافلگیر نشم و بدونم که چیکار بایستی بکنم.

اون دختري كه فكر ميكنه با مهريه زياد خوشبخت ميشه ، چي بايد بهش گفت؟

والا باید ببینی برای این حرفش چه مستنداتی داره . پایه استدلالش رو چیه ؟
    اگه دو نفر خوب همدیگرو بشناسن این مشکل کمتر به وجود میاد . این ناشی از خوب نشناختن طرف مقابله .چون به نظر من مهریه حالت سوپاپ اطمینان رو پیدا کرده.

ممنون

خواهش میکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مهرداد جان چون خیلی دوست داشتی ازت سوال کنم یه چندتایی ازت میپرسم:
    سلام بر آقا مهدی گل

1- میتونی نام سه بنا را نام ببری که بیشترین سنگ را تو ساخت اون به کار بردن؟؟(من یکیش را بهت میگم -------->دیوار چین)

2- چرا هواپیما وقتی میره بالا چرخاشو قایم میکنه؟؟؟ میدونی اگه این کارو نکنه چه اتفاقی پیش میاد؟؟؟

مهدی جان رو این دو تا سئوال دارم فکر میکنم اگه جوابشو پیدا کردم حتما پاسخ میدم تا موقعی که رو صندلی هستم.

3- یه ضرب الامثل قدیمی هست که میگه...این شتریه که دم خونه همه میخوابه..میخواستم از شما سوال کنم که مگه این شتره خودش خونه زندگی نداره که میاد دم خونه ماها میخوابه؟؟؟ فکر نمیکنی که این کارش باعث آزار خانواده ها میشه؟ شما چه پیشنهادی به این آقا/خانم شتره دارین؟؟

والا بعضی وقتا خودمون باعث میشیم که بیاد دم خونه مون بخوابه . مثلا فکر کن دم خونه ما جای دنجیه خوب اون بنده خدا هم از فرصت سو استفاده میکنه دیگه.
    باعث آزار که نمیشه .
    4- دیروز یه خبر به دستم رسید.......
    حتما عزت الله انتظامی را میشناسی؟؟؟ میدونی چه بلایی بنده خدا دیروز سرش اومد؟؟؟؟
    تو خبر بود که عزت الله انتظامی بزرگ مرد سینمای ایران دیشب حدود ساعت 23:40 دقیقه در اثر سانحه تصادف که در نزدیکی منزل وی رخ داد از خواب پرید....(نظر شما چیه؟؟)

والا چند شب پیش این اس ام اس دستم رسید کلی خندیدم . نظر خاصی ندارم به نظرم جالبه

5- شما به وجود موجودات فرازمینی (همون موجودات فضایی) اعتقاد داری؟؟

والا اعتقاد دارم شاید چون زیاد فیلم میبینم وشاید چون فیلم ای تی جز فیلمهای محبوبمه

6- یه چنتا سوال کلیشه ای که از همه میپرسم:
    الف- نظرت در مورد من و آواتارم چیه؟؟

واقعیت اینه که تا حالا سعادت نداشتم پستهاتون رو بخونم (فقط سئوالهایی که از صندلی نشین های دیگه کرده بودید رو خوندم) اما با توجه به این پستهای کم اگه بخام نظر بدم میگم که به نظر من ذهن پرسشگری دارید که این واقعا خیلی خوبه ودیگر اینکه کاربری هستید که بسیار مبادی آدابید. آواتارتون در نوع خود جالبه و یه حس خاصی داره من توی آواتارتون غرور می بینم البته این رو به شخصیتتون تعمیم نمیدم گفتم که سو تفاهم نشه

ب- این آواتار بهتره یا اون قبلیا؟؟(اصلا اون آواتارای قبلی یادته؟)

نه یادم نیست اگه آواتار قبلی رو بزاری نظرمو میگم
    ج- اخلاق و روحیاتت را با چنتا اسمایل به ما نشون بده

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام . از اينكه به سوالها با علاقه و كامل جواب ميدي ممنونم .

تا حالا كسي رو هك كردي ؟

چقدر به زور گويي اعتقاد داري؟

فكر ميكني فرق محيط پادگان با خونتون در چيه؟

ايا بين كسي كه به خدمت سربازي نميره با كسي كه ميره فرق بايد باشه يا نه ؟

تيراندازي دوست داري؟

اولين خلبان ايراني كي بوده؟

اولين فضا نورد زن كي بود؟

اسمت تو رو ياد كي ميندازه؟

تا حالا به اين فكر كردي كه چرا بغضي اسمها در يك دوره تاريخي براي مردها استفاده ميشده ولي الان براي خانمها ست؟ مثلا اذر .

ممنون

بهروز

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

بازم من مظاحم شدم

1.
    اخرین باری که کتک خردی کی بود؟

2.
    تا حالا شده تا یه جا بری لعنت بفرستی به خودت که تا اوجا رفتی........؟؟ ( مثلا کوه رو زیادی بری بالا نتونی برگردی) مثلا ها........

3.
    تا حالا شده عرق از سر و روت بریزه؟ کی ؟ برای چی؟

4.
    معنی اسم منو میدونی؟

بای
    ( اینم سوالات غیر از سینما و فوتبال)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •