دو مدل ال جی 47LW65100 و شارپ LC-46LE8300X به دلیل کیفیت تصاویرشون انتخاب های خوبی هستند ، ولی پیشنهاد خودم LE8300X چون از تکنولوژی چهار رنگ کواترون بهره گرفته و پنل ژاپنی داره.
دو مدل ال جی 47LW65100 و شارپ LC-46LE8300X به دلیل کیفیت تصاویرشون انتخاب های خوبی هستند ، ولی پیشنهاد خودم LE8300X چون از تکنولوژی چهار رنگ کواترون بهره گرفته و پنل ژاپنی داره.
با دفتر مرکزی فروش شارپ که تو تهران هستن تماس بگیر بهت کمک میکنه و نزدیک ترین آدرس رو بهت میدن.
88781500
لطفا یکی از اساتید پاسخ دهد .
سلام
تو شیخ بهایی نرسیده به چهارراه قصر- یه فروشگاه هست که دیشب le8300x را داشت.گرون میده.2990 میده. تو تهران هم پیدا نمیشه ولی اگه نمایندگی مجاز باشه 2700 با بلوری و 2 تا عینک باید بده
بلوری + 2 تا عینک + یک عدد کارتون 3D که از فروشنده باید بگیری.
توی اکثر مطالب سایت flatpanel که یکی از معتبرترین سایتهاست بارها و بارها به مدل le830 اشاره شده ... من نمیدونم شما چرا عاشق بحث کردن هستی !!! ما که سهامدار برندی نیستیم !!! اینقدر پرخاشگری و خشونت واسه چی آخه !!!!
در سایت flathdspanel.com در بعضی بررسیها از رنگ و طراحی بعضی مدلهای شارپ در بررسی ها تمجید شده، دوستان از تعصبات بیهوده و طرفداری از یک برند خاص دست بردارین چون هر کارخونه و هر مدل یه ویژگیهایی داره.
به نظرم کوانرون بودن شارپ نمیتونه دلیل برتریه خاصی براش باشه(چون با ترکیب همون سه رنگ اصلی هم میشه رنگ زرد رو تولید کرد، حالا پس فردا یه کارخونه بیاد تو هر پیکسل 12 تا رنگم بزاره بازم بعید میدونم فرقی داشته باشه)
ولی با نظر شما موافق نیسنم آقای TEST14 عزیز، شارپ تا الآن کارخونه ی اهل شلوغ بازی و تبلیغات عین سونی و شرکتای کره ای نبوده. اصلا تو ایرانم بازار آنچنانی نداشته و جدیدا داره واسه بازار ایران برنامه ریزی میکنه.
فراموش نکنید که شارپ یه از قدیمی تری تولید کننده های LCD جهانه، یه زمانی حرف اولو آخرو فقط همین شارپ تو LCD جهان میزد، و کار اصلیه این شرکت تولید نماشگر بوده از گذشته.![]()
Last edited by hamid_mash; 27-02-2012 at 15:25.
امیدوارم با این عکس که میگذارم قال این قضایا کنده بشه
![]()
مقایسه خوبی کرده البته چون برای اروپاست، برای کشور ما بعضی از پارامتر ها مثل تیونر ستلایت چون نیست پس عملا نباید تاثیرگذار باشه. ولی بدون در نظر گرفتن موردی که گفتم برند سامسونگ اوله.
قبلا هم گفتم درمورد شارپ اطلاعات ندارم منظورم سونی بود..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)