تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 766 از 1042 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه Phoenixrezareza 's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.
    آقا چند تا سوال داشتم راجع به صبا نت.
    من قبلا با شاتل اشتراک داشتم،2مگ آفیس (5 گیگ دانلود بدون شبانه) ولی این اواخر کفرمو در اورد از بس آشغال بود.پینگ گوگل در حدود 600ms ، خلاصه گفتم جمش کردن.حالا میخوام با صبا 1مگ بگیرم.برام ترافیک شبانه هم اصلا مهم نیست،فقط واسم مهمه که شبا مثلا ساعت 8 شب تا 2 شب سرعت stable باشه و قطعی نداشته باشم و پینگ گوگل هم در حد 250 تا 300ms دیگه بیشتر نشه و سرعتش نوسان نداشته باشه،مث بچه آدم باشه،اعصاب آدمو نریزه به هم.اینی که زیرش خط کشیدم واسم خیلی خیلی بیسیار مهم میباشه در حد مرگ و زندگی P:
    حالا به نظر شما صبا نت سرویساش همچین کیفیتی داره؟ (دوستان اینو هم در نظر بگیرین که اخیرا کلا سرعت اینترنت ریخته به هم،احتمالا قضیه همون لنگ و کشتیو ... هست)

یه چیزی هم از یکی از دوستام شنیدم میگفت که IP ثابت گرفته کیفیت سرویسش کلی بهتر شده،پینگش از زمین تا آسمون فرق کرده و اومده پایین.کسی امتحان نکرده؟؟؟ به نظرتون صحت داره آیا؟

منتظر جوابتون هستم به شدت...پیشاپیش تشکر میکنم از کمکتون.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

كدوم اي اس پي سرعت شبانش خوبه واسه دان ميخوام
    تهرانم
    قيمت هم مهمه
    روزها كلا نيستم

ظاهرا در حال حاضر بهترین isp واسه دانلود شبانه پار آنلاینه ...

شما چون روزها نیستی ... ارزون ترین سرویسش واسه شما اینه POL_HU که طبق گفته همه ی دوستان با این سرعت میشه شبی تقریبا بین 700 تا 800 مگ دانلود رایگان کرد:

128kbps - 3GB - ماهیانه 14,950

Last edited by babak_gww; 09-02-2011 at 17:21.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آیا میزن پهنای باند به پینگ بستگی داره ؟ ، به میزان دانلود ، ارسالی و دریافتی چی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.
    آقا چند تا سوال داشتم راجع به صبا نت.
    من قبلا با شاتل اشتراک داشتم،2مگ آفیس (5 گیگ دانلود بدون شبانه) ولی این اواخر کفرمو در اورد از بس آشغال بود.پینگ گوگل در حدود 600ms ، خلاصه گفتم جمش کردن.حالا میخوام با صبا 1مگ بگیرم.برام ترافیک شبانه هم اصلا مهم نیست،فقط واسم مهمه که شبا مثلا ساعت 8 شب تا 2 شب سرعت stable باشه و قطعی نداشته باشم و پینگ گوگل هم در حد 250 تا 300ms دیگه بیشتر نشه و سرعتش نوسان نداشته باشه،مث بچه آدم باشه،اعصاب آدمو نریزه به هم.اینی که زیرش خط کشیدم واسم خیلی خیلی بیسیار مهم میباشه در حد مرگ و زندگی P:
    حالا به نظر شما صبا نت سرویساش همچین کیفیتی داره؟ (دوستان اینو هم در نظر بگیرین که اخیرا کلا سرعت اینترنت ریخته به هم،احتمالا قضیه همون لنگ و کشتیو ... هست)

یه چیزی هم از یکی از دوستام شنیدم میگفت که IP ثابت گرفته کیفیت سرویسش کلی بهتر شده،پینگش از زمین تا آسمون فرق کرده و اومده پایین.کسی امتحان نکرده؟؟؟ به نظرتون صحت داره آیا؟

منتظر جوابتون هستم به شدت...پیشاپیش تشکر میکنم از کمکتون.
    آیا میزن پهنای باند به پینگ بستگی داره ؟ ، به میزان دانلود ، ارسالی و دریافتی چی ؟
    در مورد صبا نت اطلاع دقیقی ندارم ولی همینقدر میدونم که اونم الان زیاد کیفیت خوبی نداره قبلا خیلی خوب بود. ولی دو مورد پینگ باید خدمدتون عرض کنم که صد در صد اگه کسی ip اختصاصی داشته باشه رو پینگش واقعا اثر خوبی میزاره ولی قیمتش خیلی بالاست

در مورد میزان پهنای باند باید بگم اگر منظورتون اینه که پینگ به میزان پهنای باند بستگی داره بهتر بود که جواب میشه گفت ارتباط مستقیمی نداره یعنی لزوما کسی که چهنای بالایی داره نمیشه گفت که پینگ پایینی حتما باید داشته باشه چه بسیار دوستانی هستند که سرویس 128 دارن ولی پینگ های عالی 150- 250 ولی خیلی از کسانی که پهنای باند بیشتری دارند ولی پینگ های نجومی دارن که بخاطر شیر بودن سرویس و همینطور فاصله از مرکز مخابراتی مربوطه و کیفیت خطوط و دستگاههای بکار گرفته شده در مسیر و ... میباشد

5. این کاربر از mehdisatss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تشکر بسیار از آق مهدی.قیمت IP اختصاصی که زیاد نیست قیمتش.صبانت زده بود 3 ماهه 20000 تومن.میشه 7 تومن ماهی یعنی پول 2تا کارت اینترنت D:
    پس تایید شد که IP اختصاصی بیگیرم.
    آقا در مورد کیفیت سرویسا منتظر نظر بقیه هم هستم.(پست قبلی)

ممنون.

7. این کاربر از Phoenixrezareza  بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

تشکر بسیار از آق مهدی.قیمت IP اختصاصی که زیاد نیست قیمتش.صبانت زده بود 3 ماهه 20000 تومن.میشه 7 تومن ماهی یعنی پول 2تا کارت اینترنت D:

ممنون.
    بعید میدونم این قیمت چیز خوبی بدن بهتون از چند جا دیگه هم بپرسید . به نظر میاد تبلیغاتی باشه من شخصا خودم بودم به عنوان سرویسی که میخوام شیر نباشه به این قیمت اعتماد نمیکنم چون از شاتل که دوستان پرسیده بودن قیمتا حدود 10 برابر یا بیشتر بوده . البته اونجا سرویس dedicate است که منظور من بیشتر همین بود تا IP اختصاصی و کاربرد لفظ ip اختصاصی بیشتر برای موارد هاستینگ و راه اندازی سرور ها و خرید های اینترنتی از سایت هایی مانند پی پال و vپن ها ی با IP اختصاصی بکار میره. اگه شما برای مثلا گیم پینگ مناسب میخواین نمیشه با اطمینان بهتون گفت که از همین صبا نت بگیرید چ.ن به چیزای دیگه ای هم که تو پست قبلی گفتم هم مربوط میشه. به نظر من تا مطمئن نشدین اقدام نکنین. منم بیشتر میگردم ببینم مطلب مفیدی پیدا میکنم اگه بود میام همینجا میگم
    اینجا رو هم باراگراف آخر رو مطالعه کنید در مورد سرویس اختصاصی اینترنت قیمت جالبی نوشته!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mehdisatss; 10-02-2011 at 00:50.

9. این کاربر از mehdisatss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

ممنون.

من فکر میکنم پینگ اصلا ربطی به آی پی استاتیک و متغیر نداره و حتما هم هینطوره

چون شما وقتی کانکت میشی یه آی پی میگیری و تا وقتی که دیسکانکت نشدی اون آی پی مال شماست ... و اینطور نیست که بگیم مدام عوض بشه که پینگتو بالا ببره ...

ولی در ای پی استاتیک شما هربار که کانکت میشی همون آی پی به شما تعلق میگیره ...

میزان تایم پاسخدهی 2 آی پی مربوط به پهنای باند شبکه و سرعت اونه ...

پس نتیجه اینکه داشتن ip استاتیک ربطی به بهبود پینگ نداره

11. 2 کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینو که میدونم داش مهدی.اون سرویس dedicate هست که قیمتش نجومیه.من دقیقا همون IP اختصاصی رو میگم که واسه موارد بانکی میگیرن که هی IP عوض نشه و بانکای خارجی گیر ندن.سرویس dedicate رو که من تا 7 پشت بعدمم نمیتونم پولشو بدم.
    در اون مورد اطلاعات میخواستم (IP اختصاصی)

13. این کاربر از Phoenixrezareza  بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

بعید میدونم این قیمت چیز خوبی بدن بهتون از چند جا دیگه هم بپرسید . به نظر میاد تبلیغاتی باشه من شخصا خودم بودم به عنوان سرویسی که میخوام شیر نباشه به این قیمت اعتماد نمیکنم چون از شاتل که دوستان پرسیده بودن قیمتا حدود 10 برابر یا بیشتر بوده . البته اونجا سرویس dedicate است که منظور من بیشتر همین بود تا IP اختصاصی و کاربرد لفظ ip اختصاصی بیشتر برای موارد هاستینگ و راه اندازی سرور ها و خرید های اینترنتی از سایت هایی مانند پی پال و vپن ها ی با IP اختصاصی بکار میره. اگه شما برای مثلا گیم پینگ مناسب میخواین نمیشه با اطمینان بهتون گفت که از همین صبا نت بگیرید چ.ن به چیزای دیگه ای هم که تو پست قبلی گفتم هم مربوط میشه. به نظر من تا مطمئن نشدین اقدام نکنین. منم بیشتر میگردم ببینم مطلب مفیدی پیدا میکنم اگه بود میام همینجا میگم
    اینجا رو هم باراگراف آخر رو مطالعه کنید در مورد سرویس اختصاصی اینترنت قیمت جالبی نوشته!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در این مورد هم لازمه که توضیح بدم ... اون آی پی که شاتل یا پار آنلاین به شما میده ... آی پی استاتیک هست نه Ip اختصاصی

فرق این دوتا خیلی زیاده ... ip استاتیک یعنی اینکه شما هربار که کانکت میشی همون ip به شما تعلق میگیره و نه هر بار یه ip .... وصددرد هم بین تعداد زیادی یوزر شیر هست این آی پی ... و به همین دلیل قیمتش کمه ...

ip اختصاصی همونطور که شنیدید برای راه اندازی هاستینگ و ... کاربرد داره که قیمتش هم زیاده

15. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من فکر میکنم پینگ اصلا ربطی به آی پی استاتیک و متغیر نداره و حتما هم هینطوره

چون شما وقتی کانکت میشی یه آی پی میگیری و تا وقتی که دیسکانکت نشدی اون آی پی مال شماست ... و اینطور نیست که بگیم مدام عوض بشه که پینگتو بالا ببره ...

ولی در ای پی استاتیک شما هربار که کانکت میشی همون آی پی به شما تعلق میگیره ...

میزان تایم پاسخدهی 2 آی پی مربوط به پهنای باند شبکه و سرعت اونه ...

پس نتیجه اینکه داشتن ip استاتیک ربطی به بهبود پینگ نداره

ممنون آقا بابک.
    حالا یه سوال.شاید در صورت داشتن IP اختصاصی،سروری که ISP واسه اتصال در اختیار ما قرار میده فرق کنه.یعنی از اون افراد دیگه مجزا باشبم.اگه اینطور باشه یعنی یه جورایی ترافیک کمتر! اون دوستم هم همینو میگفت،میگفت ظاهرا شرکتا مایل نیستن زیاد IP اختصاصی بدن واسه همین قضیه.اینو میشه از اینترنت بعضی شرکتای دولتی هم فهمید،بعضی جاها به شکل عجیبی پینگشون پایینه.یه رفیق دارم تازه یه جا استخدام شده میگه ping گوگلش همیشه در حد 100 تا 170ms !!!!!!

اگه اینطور باشه چی؟ به نظرتون سیستمش اینجوریه؟

17. این کاربر از Phoenixrezareza  بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •