تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 1137 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

ممنون از کسانی که پاسخ مرا دادن واقعا سپاس.......
    فقط موندم که برا2یا3 تست باید یه کتاب جدا مال شهاب اناری بخونم(زبان3) یا سبزبگیرم .. چیکار کنم؟؟؟؟
    فرق اند ریدینگ با درکمطلب به زبان ساده چیه؟
    برای تست جامع ادبیات سفیدگاج یا سه جلد خیلی سبز؟
    تفاوت ایاد فیلی با فوت وفن چیه؟
    دینی خیلی سبز یا نشرالگو یا..چی خوبه؟
    برا شیمی پایه مبتکران پیش سبز یا همش مبتکران بگیرم(مبتکران فقط تست کافیه؟)
    برا گسسته خوبه فار+سفید گاج یا نه چی کار کنم؟
    برا هندسه و امار هم کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــد!

بازم از همتون ممنونم..
    ببخشید سرتونو درد اوردم!
    سلام رفیق
    چه همه شما سوال دارین
    ایول به شما
    حالا یک چیزی برات میگم شاید برات جالب باشد: هر زمان که خواستی فهم انسان را بسنجی به دنبال این نباش که چقدر میداند بیشتر به دنبال این باش که چقدر سوال دارد.
    حال اگر درستی این مطلب را خودت متوجه شدی نکات جالب تری هم برایت خواهد داشت.

1) این سه کتاب End Reading از دکتر علیرضا جابری با متن به زبان ساده از دکتر شهاب اناری و نترسیم از متن دکتر رضا کیاسالار هر سه به چگونگی افزایش مهارت در متن خوانی و درک مطلب و پاسخ به تست های بخش های مرتبط Reading و Cloze در آزمون سراسری می پردازند که در یک نگاه کلی میشود گفت تفاوت چندانی با هم ندارند ولی به ترتیب این کتاب دکتر شهاب اناری بهتر و بعد کتاب دکتر علیرضا جابری و در آخر هم این کتاب دکتر رضا کیاسالار دارای اولویت می باشد.

2) این کتاب تست جامع ادبیات گاج را که من زیاد نمی شناسم ولی از این سری کتاب های تست ادبیات خیلی سبز به عنوان بهترین مجموعه تست های ادبیات هستند که تست های جوندار و سختی هم دارد و حجم آنها زیاد هستش و باید یک برنامه حساب شده دقیق داشته باشی که فرصت کنی همه ی تست هایش را بزنی که خودم هم میخواهم بعد از این که حسابی روی تمامی مباحث ادبیات مسلط شدم همین تست های ادبیات خیلی سبز را بزنم

3) این عربی ایاد فیلی به شکل ساده و روان از همان ب بسم الله برایت عربی را شرح واقعه می کند و برای یکی مثل من که عربی چندان قوی نیستم بهترین کتاب برای یادگیری عربی است و حسابی رات می اندازند ولی این کتاب عربی فوت و فن خیلی سبز بیشتر برای آن هایی خوب هستش که یک چیزهایی را از عربی یاد دارند و یک ذهنیت روشنی از مفاهیم عربی از قبل دارند و با این کتاب خوب می توانند خودشان را بالا بکشن و ساختار کتاب هم بیشتر بر اساس نکته نکته نکته نکته .... هستش در حالی که این کتاب ایاد فیلی دارای ساختار کلی مفاهیم عربی می باشد که در این ببن مباحث ریز و دقیق را در قالب نکته گفته است.

4) بهترین کتاب و شاید بشود گفت فوق العاده ترین کتاب برای یادگیری و تسلط بر دین و زندگی خود کتاب های درسی است و در کنارش می شود از یک کتاب دیگر مثل خیلی سیز و گاج و الگو استفاده کرد ولی بهترین کتاب کمکی برای دین زندگی کتاب دین و زندگی جامع همگامان می باشد رفیق

5) برای شیمی حرف اول را مهندس بازرگان می زند ولی در کل و در سطح دوم کتاب های شیمی خیلی سبز هم عالی هستند و حال ممکن است که یکی با این کتاب های مهندس بازرگان حال نکند خوب میتواند از کتاب های خیلی سبز استفاده کند ولی با این حال تا الان که اکثر بر و بچ و دوستان و خودم و خودش و خودمان علاقه و ارادت خاص به این کتاب های شیمی مهندس بازرگان اندیشه سازان-مبتکران داریم. از من میشنوی همین کتاب های تست مهندس بازرگان را بگیر و از درسنامه های بین پاسخ های تشریحی اش استفاده کن و تست هایش را بزن و کتاب درسی را هم حتما بخون دیگه فکر می کنم که برایت کافی باشد و حال اگر بازم احساس کردی یکسری جاها نیاز به توضیح بیشتر هستش و فرصتش را هم داشتی برو یکی یا همه ی کتاب آموزشش را هم بگیر.

6) برای گسسته که من فقط میگم فار مهندس علاء الله صادقی و این تعصبی هم نیست بلکه عشق است و علاقه. ولی از بسیاری دوستان تعریف این کتاب گسسته گاج سفید را هم شنیدم ولی از سبکش چیزی نمیدونم. ولی همین را از گسسته فار میدونم که با کمترین فرمول و به شکل استدلالی مطلب را به شما یاد خواهد داد ان شاء الله

7) برای هندسه هم اگر از سایر دوستان بپرسی بهتر میتوانند راهنمایی ات کنند. من فقط میتونم بگم که تا میتونی بشین مساله حل کن صبح ظهر شب

8) آمار که چیزی نداره رفیق. همان مطالبش را بخون و یک چند باری تشریحی ازش حل کن بعد دیگه با حل یک چند تا تست ازش میتونی همه نوع تست که بهت دادن حل کنی. همش میخواد بدونی میانگین و مد و واریانس و فراوانی و انحراف معیار و اینا را چه جوری میشه حساب کرد و اگر هم یک عدد بالا و پایین رفت هریک چه تغییری می کند که ساده هستند

امیدوارم که برایت استفاده لازمه را داشته باشد عزیز
    Last edited by esilovexp; 30-08-2011 at 14:33.

2. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام دوستان گل و بلبل
    یه درخواست معرفی کتاب فوری داشتم ... دستم به دامنتون

یه کتاب معرفی کنید برای خود آموز حساب دیفرانسیل 2 ( یا 1 و 2 ) پیش دانشگاهی ... که کم حجم باشه و راحت بشه خوند ... برای امتحان نهائی جبرانی شهریور میخوام که 15 روز دیگست ...

یه کتاب جامع و کامل و خلاصه میخوام ، در حدی که بشه فقط نمره آورد ( بعضی کتابها خیلی اضافات کنکوری و حتی بعضی مطالب اضافی دارن که بدرد کنکور هم نمیخوره ... )

... مرسی از همه

خواهشا کمک کنید و خانواده ای را از نگرانی برهانید
    babak_gww

گلم دو تا پیشنهاد دارم که تخصصا واسه امتحان نهاییند ولا غیر ... یعنی تو این دست کتاب بی نظیرن :

حساب دیفرانسیل و انتگرال منتشران خانم نفیسه انصاری : خودم با خوندنش تونستم دیف 1 بیست دیف 2 تقریبا بیست بشم ! اما یه مسئله هست که این کتاب مثل همه کتاب های دیف 2 جلده . چون من تا حالا هر چی کتاب دیدم کنکوری غیر کنکوری همشون دیف 1 و دیف 2 شون جدا بوده .. این منتشرانم استثنا نیست اینم دو جلده . شما که نمیخوای 2 تا دیف رو امتحان بدی ؟! خلاصه توپه واسه نهایی .. دومین هم کتاب پرسمان گاجه که فقط سوال امتحانیه که اگه از هر زیر بخش سه سوال رو حل کنی 15 میاری !! گل واژم هست که اونم شبیه گاج پرسمانه ... فقط یه پیشنهاد اونم اینکه برو سایت سنجش و ارزشیابی تحصیلی سوالات خرداد و شهرور و تیر و اسفند و دی 89 و تیر و خرداد 90 رو حتما دانلود کن که دستت بیاد . اخه هیچ کتابی این سوالای جدید رو نداره ... این پیشنهاد رو کسی داره بهت میکنه که مطمئنه که 1 - کتاب اضافه نداره 2 - این کتاب کارش نهاییه ... اخرین مطلب اینکه تو خوندن این کتاب اول قسمت اموزشی رو بخونید و بدون هیچ توقفی برید قمست دوم یعنی سوالات امتحانی . قسمت سوم که تست های کنکوره به درد شما نمیخوره (نترس ! این تستا واسه پر کردن کتاب بوده ... اصلا هدف کتاب تست نیست ) . نهایت اینکه اگر بحثو بلدید و سوال میخواید از نوع نهایی پرسمان تکه ....

4. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام بابت این تاپیک هزار بار ممنون
    من تو فیزیک بیشتر فیزیک پایه اشکال دلرم دروغ چرا معلم خوب تو شهر ما نیست فیزیک 2 دبیرستان مبتکران دیدم خیلی زیاد بود انتشارات فار منظورت پیش بود یا پایه تست یا اموزش برای هندسه تحلیلی بعد گاج انرزی اتمی خوبه یا نه چون قلم چی یکم سخت می اوورد میتونم با این دو کتاب کمر شکن شم
    فیزیک پایه :

خب تا اینجا نتیجه گرفتیم که فیزیک (1و2 ) مبتکران رو بگیری (البته دوست عزیز این کتاب مبتکران که دیدید تالیف محمودزادست و زیاد کنکوری نیست . سعی کنید هیچ کدوم از کتابای ایشون رو نگیرید . شما کتاب فیزیک 1و2 مبتکرانی رو بگیرید که مولفاش رو قبلا معرفی کردم بهتون ) ... میمونه فیزیک 3 و سه فصل دینامیک ، سینماتیک و کار - انرژی ...

فیزیک 3 : که اگه یکم ، یکم ها درست خوبه مشهورترین و پرطرفدارترین کتاب فیزیک 3 بازارو بخونید یعنی کتاب فیزیک 3 خیلی سبز تالیف احمد مصلایی ... میتونی PDF ش رو تو وبلاگ به گل نشسته خیلی سبز دانلود کنی .. اما فیزیک 3 هم مثل بقیه کتابا استثنا نیست و پیشنهاد های زیادی داره دومین کتاب خوب و جالب کتاب فیزیک 3 رمزینه ست که Alt3rna تضمینش کرده ! واقعا خوبه ... پیشنهاد سوم کتاب فیزیک 3 مبتکران - اندیشه سازانه تالیف دکتر فرین کمانگر ( نه محمود زاده ! ) . حالا توضیحات : فیزیک 3 خیلی سبز مثل اکثر کتابای خیلی سبز ریتمش اینه که با تست شروع میشه بعد کل تستا داریم درسنامه های اموزشی رو اونم وسط پاسخ های تشریحی .. البته یه چیز بگم این کتاب واقعا پاسخاش تشریحیه . درسنامه هاش خوندنی و ارزشمند پاسخاش همونطور که گفتم تشریحیه و شوخ تستاشم متنوع و نو خلاقانه یکمم سخت .. فیزیک 3 رمزینه جلسه جلسه ست یعنی درسی رو که یه نفر دانش اموز میتونه تو یه جلسه بخونه و یاد بگیره و تست بزنه رو به عنوان جلسه قرار داده درست مثل کلاس درس ... هر جلسه با اموزش و توضیحات نسبتا مفصلی شروع میشه که توش تمرین هست تست هست (که قصد محک زدنت رو داره و اشنایی با شیوه طرح سوال ) بعد که درس جلسه تموم شد ، تست های همون جلسه که تعدادش متناسب بحثه رو میاره . بعد جلسه دوم و ... حالا اخر کتابم همه تست ها رو جواب میده .. یکم تو بحثا ریز نیمشه ولی اونی که لازمه واسه کنکور میگه .. فیزیک 3 مبتکران دکتر فرین : که اگه اشتباه نکنم مثل بقیه کتاب های اندیشه سازان مثل تحلیل و دیف و گسسته و .. تو قسمت اولش درس رو توضیح داده تو قسمت دوم تست های اموزشی داره تو قسمت سوم تست های تمرینی داره و در اخر فصل هم تست های ازمون داره ... باور کن نمیدونم پاسخاش تشریحی هست یا نه توضیحاش مفهومی هست یا نه ولی اگه اگه مثل بقیه کتاب های هم شکلش باشه مثل دیف و گسسته که میشه نتیجه گرفت بله ! هم تشریحیه هم مفهومی ... اما یه امای مهم ! فار فیزیک 3 میخواد چاپ کنه شما رو نمیدونم ولی خودم حتما میخرمش اگه خدا بخواد... نفسم درومد .. هو ...

سه فصل : بعد اون سه فصلم تو کتاب درسی پیش 1 تکرار میشن (به جز کارانرژی) . کتابای خوب بازار اینان کتاب فیزیک پیش 1و2 فار در چهار جلد که مولفای فیزیک 1و2 بود که خوشمون میومد ازش ! مولفاش همونان ... پیشنهاد دوم کتاب اقای مصلایی از انتشارات ناوزین خیلی سبز ... پیشنهاد سوم کتاب فیزیک الگوه که واقعا مفهومی و سطح بالا .. پیشنهاد بعدی کتاب دو جلدی میکرو گاجه که یکم توضیحاتش کمه (یه کم !) اما تا دلت بخواد تست داره که بعضیاشم تکرارین .. پیشنهاد بعدی کتاب اقای ذهبی از انتشارات دریافت که کنکوریه و کم حجم .. در اخرم کتاب فیزیک پیش دانشگاهی اندیشه سازانه که مولفاش مولفای فیزیک 1و2 و فیزیک پیش فارن که شاید نتونی گیرش بیاری چون چاپ نمیشه انگار ... البته اون سه تای اول واقعا توپن ردخور ندارن .. سه تا تو یه سطحن از نظر استانداردی و مفیدی ( که انتخاب من کتاب فار و خیلی سبزه)... بازم یه امای دیگه که فار میخواد فیزیک ازمون پیش چاپ کنه نا اخر شهریور .

محتوای مخفی: کل کتابای فیزیک فار 

فار تو بحث فیزیک این کتابا رو داره که همشون هم اموزش کامل دارن هم تست که بهشون میگن کتابای درس و تست

فیزیک پیش 1 در دو جلد

فیزیک پیش 2 در دو جلد

حالا ... حالا میخوان تا اول مهرماه کتاب ازمون فیزیک پیش 1 و2 (یعنی فقط تست با پاسخ تماما تشریحی) چاپ کنن
    گفتن شاید فیزیک 3 از نوع درس و تست هم برسه ...

یه زحمت بکش برو تو سایت فار خیلی بیشتر بدردت میخوره اگه تونستی PDF همه اینا رو هم بخون ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هندسه تحلیلی : خب نظر منو میخوای کتاب فوق مفهومی و کمر شکن به قول خودت هندسه تحلیلی رو از انتشارات فار بگیر شاید شما مولفاشو نشناسی ولی اینا شهره عام و خاصن . توضیح نمیدم برو اینجاها :

کد:
    کد:
    بعد دوستان به جز من اعتقاد دارن تحلیلی گاج خوبه ... اخریم کتاب تحلیلی دکتر نونهال اذر مبتکرانه که اونم خوبه .. دیگه همین سه تا کافیه یکیشونو بخرین .. ولی یکم زحمت بکشید ببینید کدومشون رو میفهمید و دوست دارید .. که اینم با دیدن PDF تحلیلی فار و دیدن گاج تو کتابفروشی میسره ... بعد کتاب تحلیلی فار دو کتابه یکیشون هم تسته هم اموزش (از نوع دس و تست) و دومی کتاب ازمونه که باید دوتاشونو بگیری دومیه خیلی کم حجمه خیلی ...
    تحلیلی انرژی اتمی رو دیدم ولی نخوندم .. ولی میگن کتاب تست تحلیلش هم کامل هم سخت !

دو مطلب : یکی در مورد دیفت نگفتی ... دو اینکه توجه کن من تو پست قبلی یه اشتباه لفظی کردم گفتم بیخیال گسسته فار شو حالا اگه نگاه کنی درستش کردم که بیخیالش چی ؟ نشو !

6. 3 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Bahador_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در این جهان فانی

پيش فرض

من کتاب حسابان گاج رو گرفتم و شیمی 2و 3و پیش مبتکران.
    دین وزندگی خیلی سبز .
    فقط میخوام برای فیزیک و عربی یک کتاب خوب به من معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

من کتاب حسابان گاج رو گرفتم و شیمی 2و 3و پیش مبتکران.
    دین وزندگی خیلی سبز .
    فقط میخوام برای فیزیک و عربی یک کتاب خوب به من معرفی کنید.
    سلام

bahador جان اگه حسابان گاج رو خوندی میشه یکم در موردش توضیح بدی مثلا سطح تستا ، نوع تستا ، پاسخ های تشریحی ، درسناامه ها ، جامعی کتاب و .. رو بفرماید ... میدونید چیه این کتاب جدیده و اطلاعات در موردش پایینه ...

در مرود فیزیک و عربی شما یه زحمت بکش همین 10 صفحه اخر کلی در مورد فیزیک و عربی حرف زده شده قول میدم این کار یعنی نگاه کردن این ده صفحه خیلی بازدش واستون بیشتره که یکی بیاد جواب بده چون واقعا طولانیه واقعا .... در ضم بذار دو تا خبر همچین جدید بدم :

عربی فـــــــــار تو راهه ...

عربی الگو یکیشون از راه رسید دومی تو راهه !! بیا :

مؤلف : مصطفی خاکبازان
    نوع کتاب:آموزش + پرسش‌‌های چهارگزینه‌ای
    نوبت چاپ: اول ۱۳۹۰
    ۲۸۵صفحه ۷۵۰۰تومان
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
    ویژگی‌های کتاب:
    قابل استفاده برای: دانش‌آموزان سال دوم دبیرستان و داوطلبان کنکور دانشگاه‌ها
    -کامل‌ترین مرجع عربی۲
    -آموزش کامل قواعد و نکات هر درس.
    -ترکیب(اعراب) کلیدی کلمات کتاب درسی و ذکر نکات مهم آن
    -پاسخ تمرین‌های کتاب درسی و آموزش نحوه پاسخ‌گویی به آن‌ها
    -آزمون درس به درس جهت دوره کامل آموخته‌ها و تعیین سطح
    -تست‌های کنکور سراسری، آزاد، سنجش و تالیفی در انتهای هر درس، همراه با پاسخ کاملا تشریحی
    - کتاب حاضر قابل استفاده برای دانش‌آموزان سال دوم، پیش‌دانشگاهی و کنکور است

9. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Bahador_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در این جهان فانی

پيش فرض

کلا کتاب حسابان جدید گاج خیلی خوبه و برای بعضی از جواب ها چند راه حل پیشنهاد میکنه مثل بقیه ی کتابا و نکته هایی رو هم که اول هر مبحث مینویسه خیلی کامله .
    لطفا یک کتاب برای من که سطح فیزیکم متوسطه معرفی کنید . من نمیدونم واقعا . درمورد عربی هم همینطور من عربیم زیاد خوب نیست و کنکور سال پیش 25 زده بودم.

11. این کاربر از Bahador_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

فیزیک پایه :

خب تا اینجا نتیجه گرفتیم که فیزیک (1و2 ) مبتکران رو بگیری (البته دوست عزیز این کتاب مبتکران که دیدید تالیف محمودزادست و زیاد کنکوری نیست . سعی کنید هیچ کدوم از کتابای ایشون رو نگیرید . شما کتاب فیزیک 1و2 مبتکرانی رو بگیرید که مولفاش رو قبلا معرفی کردم بهتون ) ... میمونه فیزیک 3 و سه فصل دینامیک ، سینماتیک و کار - انرژی ...

فیزیک 3 : که اگه یکم ، یکم ها درست خوبه مشهورترین و پرطرفدارترین کتاب فیزیک 3 بازارو بخونید یعنی کتاب فیزیک 3 خیلی سبز تالیف احمد مصلایی ... میتونی PDF ش رو تو وبلاگ به گل نشسته خیلی سبز دانلود کنی .. اما فیزیک 3 هم مثل بقیه کتابا استثنا نیست و پیشنهاد های زیادی داره دومین کتاب خوب و جالب کتاب فیزیک 3 رمزینه ست که Alt3rna تضمینش کرده ! واقعا خوبه ... پیشنهاد سوم کتاب فیزیک 3 مبتکران - اندیشه سازانه تالیف دکتر فرین کمانگر ( نه محمود زاده ! ) . حالا توضیحات : فیزیک 3 خیلی سبز مثل اکثر کتابای خیلی سبز ریتمش اینه که با تست شروع میشه بعد کل تستا داریم درسنامه های اموزشی رو اونم وسط پاسخ های تشریحی .. البته یه چیز بگم این کتاب واقعا پاسخاش تشریحیه . درسنامه هاش خوندنی و ارزشمند پاسخاش همونطور که گفتم تشریحیه و شوخ تستاشم متنوع و نو خلاقانه یکمم سخت .. فیزیک 3 رمزینه جلسه جلسه ست یعنی درسی رو که یه نفر دانش اموز میتونه تو یه جلسه بخونه و یاد بگیره و تست بزنه رو به عنوان جلسه قرار داده درست مثل کلاس درس ... هر جلسه با اموزش و توضیحات نسبتا مفصلی شروع میشه که توش تمرین هست تست هست (که قصد محک زدنت رو داره و اشنایی با شیوه طرح سوال ) بعد که درس جلسه تموم شد ، تست های همون جلسه که تعدادش متناسب بحثه رو میاره . بعد جلسه دوم و ... حالا اخر کتابم همه تست ها رو جواب میده .. یکم تو بحثا ریز نیمشه ولی اونی که لازمه واسه کنکور میگه .. فیزیک 3 مبتکران دکتر فرین : که اگه اشتباه نکنم مثل بقیه کتاب های اندیشه سازان مثل تحلیل و دیف و گسسته و .. تو قسمت اولش درس رو توضیح داده تو قسمت دوم تست های اموزشی داره تو قسمت سوم تست های تمرینی داره و در اخر فصل هم تست های ازمون داره ... باور کن نمیدونم پاسخاش تشریحی هست یا نه توضیحاش مفهومی هست یا نه ولی اگه اگه مثل بقیه کتاب های هم شکلش باشه مثل دیف و گسسته که میشه نتیجه گرفت بله ! هم تشریحیه هم مفهومی ... اما یه امای مهم ! فار فیزیک 3 میخواد چاپ کنه شما رو نمیدونم ولی خودم حتما میخرمش اگه خدا بخواد... نفسم درومد .. هو ...

سه فصل : بعد اون سه فصلم تو کتاب درسی پیش 1 تکرار میشن (به جز کارانرژی) . کتابای خوب بازار اینان کتاب فیزیک پیش 1و2 فار در چهار جلد که مولفای فیزیک 1و2 بود که خوشمون میومد ازش ! مولفاش همونان ... پیشنهاد دوم کتاب اقای مصلایی از انتشارات ناوزین خیلی سبز ... پیشنهاد سوم کتاب فیزیک الگوه که واقعا مفهومی و سطح بالا .. پیشنهاد بعدی کتاب دو جلدی میکرو گاجه که یکم توضیحاتش کمه (یه کم !) اما تا دلت بخواد تست داره که بعضیاشم تکرارین .. پیشنهاد بعدی کتاب اقای ذهبی از انتشارات دریافت که کنکوریه و کم حجم .. در اخرم کتاب فیزیک پیش دانشگاهی اندیشه سازانه که مولفاش مولفای فیزیک 1و2 و فیزیک پیش فارن که شاید نتونی گیرش بیاری چون چاپ نمیشه انگار ... البته اون سه تای اول واقعا توپن ردخور ندارن .. سه تا تو یه سطحن از نظر استانداردی و مفیدی ( که انتخاب من کتاب فار و خیلی سبزه)... بازم یه امای دیگه که فار میخواد فیزیک ازمون پیش چاپ کنه نا اخر شهریور .

mineworld عزیز
    من یکی خیلی خوشم اومد از این چند پستی که برای فیزیک دادی. خییییلی حال کردم.
    میخوام بیشتر در مورد فیزیک صحبت کنی.

هرچی که از فیزیک و دنیای فیزیک و کتابای فیزیک و روش مطالعه فیزیک و تست فیزیک میدونی بگی عالی است.

من که از نوع و لحن بیانی که داری خیلی خوشم میاد و تمامی پست هات را دقیق میشینم میخونم.

METACORTEX عزیز
    میخوام که از شیمی بگوید

eshkene عزیز
    دلم میخواد که از ریاضی برایمان بگوید

ahzo عزیز
    را دوست دارم از زیست بگوید

....
    ..
    .

آخه شماها چه میدونید ........!
    که همین مطالبی که شماها مینویسید برای خییییییییلی ها استفاده هایی دارد که شاید باورتان نشود.
    تمامی این صحبت ها پر از انگیزه و انرژی است
    پر از ایده برای درست فکر کردن و درست عمل کردن
    پر از بهونه های متفاوت برای درس خوندن
    .......
    ....
    ..
    .

13. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من فكر ميكنم دوستان عزيز فيزيكهاي نشر الگو را فراموش كردند!
    من به دلائل زير الگو را تاييد ميكنم:
    ١- حاشيه بردازي كم دارد به خصوص در جوابها
    ٢- تستها كيفي و مفهومي است
    ٣- سطح تستها به كنكور نزديكتر است 

15. 2 کاربر از كنكوري بازنشسته بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تشکر از دوستانی که راجع به کتابهای فیزیک توضیح دادن..
    نمیخوام فیزیک رو خیلی سخت بگیرم! بیشتر تستهای کنکور رو میخوام با جوابهای ساده و روان و در کنارش آموزش (که خیلی ریز و دقیق نباشه!!)
    با این حساب بنظرتون فیزیک گاج یا رمزینه برای پایه و پیش جواب میده؟؟
    +
    کسی اطلاع داره از هر مبحث فیزیک تقریبا چند تست در کنکور میاد(تجربی)؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

من فكر ميكنم دوستان عزيز فيزيكهاي نشر الگو را فراموش كردند!
    من به دلائل زير الگو را تاييد ميكنم:
    ١- حاشيه بردازي كم دارد به خصوص در جوابها
    ٢- تستها كيفي و مفهومي است
    ٣- سطح تستها به كنكور نزديكتر است 
    سلام ..

ورودتون رو به P30world تبریک میگم ...

قبول میکنم که بعضی از کتابای خوبشو جا انداختم .. کتاب فیزیک 3 و تست فیزیک 3 کتابای جالب و مفهومی و سطح خاص هستند .. کتابای فیزیک پیش در سه جلد واقعا عالین که البته من این فیزیک پیش رو به عنوان کتاب استاندارد تو همون پست معرفی کردم احتمالا معرفیم سطحی بوده !! اما در مورد کتاب تست فیزیک 2 نظر همچین خوبی ندارم .. به نظرم میتونست بهتر باشه ... اما کتاب فیزیک جامع پایه که ظاهرا کتاب سخت و واقعا جامعی میاد که البته به عنوان کتاب نخست برای فیزیک پایه اصلا توضیه نمیشه . اتفاقا اقای تجریشی هم روی این کتاب تاکید داشتن ...

18. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •