سلام بابت این تاپیک هزار بار ممنون
من تو فیزیک بیشتر فیزیک پایه اشکال دلرم دروغ چرا معلم خوب تو شهر ما نیست فیزیک 2 دبیرستان مبتکران دیدم خیلی زیاد بود انتشارات فار منظورت پیش بود یا پایه تست یا اموزش برای هندسه تحلیلی بعد گاج انرزی اتمی خوبه یا نه چون قلم چی یکم سخت می اوورد میتونم با این دو کتاب کمر شکن شم
فیزیک پایه :
خب تا اینجا نتیجه گرفتیم که فیزیک (1و2 ) مبتکران رو بگیری (البته دوست عزیز این کتاب مبتکران که دیدید تالیف محمودزادست و زیاد کنکوری نیست . سعی کنید هیچ کدوم از کتابای ایشون رو نگیرید . شما کتاب فیزیک 1و2 مبتکرانی رو بگیرید که مولفاش رو قبلا معرفی کردم بهتون ) ... میمونه فیزیک 3 و سه فصل دینامیک ، سینماتیک و کار - انرژی ...
فیزیک 3 : که اگه یکم ، یکم ها درست خوبه مشهورترین و پرطرفدارترین کتاب فیزیک 3 بازارو بخونید یعنی کتاب فیزیک 3 خیلی سبز تالیف احمد مصلایی ... میتونی PDF ش رو تو وبلاگ به گل نشسته خیلی سبز دانلود کنی .. اما فیزیک 3 هم مثل بقیه کتابا استثنا نیست و پیشنهاد های زیادی داره دومین کتاب خوب و جالب کتاب فیزیک 3 رمزینه ست که Alt3rna تضمینش کرده ! واقعا خوبه ... پیشنهاد سوم کتاب فیزیک 3 مبتکران - اندیشه سازانه تالیف دکتر فرین کمانگر ( نه محمود زاده ! ) . حالا توضیحات : فیزیک 3 خیلی سبز مثل اکثر کتابای خیلی سبز ریتمش اینه که با تست شروع میشه بعد کل تستا داریم درسنامه های اموزشی رو اونم وسط پاسخ های تشریحی .. البته یه چیز بگم این کتاب واقعا پاسخاش تشریحیه . درسنامه هاش خوندنی و ارزشمند پاسخاش همونطور که گفتم تشریحیه و شوخ تستاشم متنوع و نو خلاقانه یکمم سخت .. فیزیک 3 رمزینه جلسه جلسه ست یعنی درسی رو که یه نفر دانش اموز میتونه تو یه جلسه بخونه و یاد بگیره و تست بزنه رو به عنوان جلسه قرار داده درست مثل کلاس درس ... هر جلسه با اموزش و توضیحات نسبتا مفصلی شروع میشه که توش تمرین هست تست هست (که قصد محک زدنت رو داره و اشنایی با شیوه طرح سوال ) بعد که درس جلسه تموم شد ، تست های همون جلسه که تعدادش متناسب بحثه رو میاره . بعد جلسه دوم و ... حالا اخر کتابم همه تست ها رو جواب میده .. یکم تو بحثا ریز نیمشه ولی اونی که لازمه واسه کنکور میگه .. فیزیک 3 مبتکران دکتر فرین : که اگه اشتباه نکنم مثل بقیه کتاب های اندیشه سازان مثل تحلیل و دیف و گسسته و .. تو قسمت اولش درس رو توضیح داده تو قسمت دوم تست های اموزشی داره تو قسمت سوم تست های تمرینی داره و در اخر فصل هم تست های ازمون داره ... باور کن نمیدونم پاسخاش تشریحی هست یا نه توضیحاش مفهومی هست یا نه ولی اگه اگه مثل بقیه کتاب های هم شکلش باشه مثل دیف و گسسته که میشه نتیجه گرفت بله ! هم تشریحیه هم مفهومی ... اما یه امای مهم ! فار فیزیک 3 میخواد چاپ کنه شما رو نمیدونم ولی خودم حتما میخرمش اگه خدا بخواد... نفسم درومد .. هو ...
سه فصل : بعد اون سه فصلم تو کتاب درسی پیش 1 تکرار میشن (به جز کارانرژی) . کتابای خوب بازار اینان کتاب فیزیک پیش 1و2 فار در چهار جلد که مولفای فیزیک 1و2 بود که خوشمون میومد ازش ! مولفاش همونان ... پیشنهاد دوم کتاب اقای مصلایی از انتشارات ناوزین خیلی سبز ... پیشنهاد سوم کتاب فیزیک الگوه که واقعا مفهومی و سطح بالا .. پیشنهاد بعدی کتاب دو جلدی میکرو گاجه که یکم توضیحاتش کمه (یه کم !) اما تا دلت بخواد تست داره که بعضیاشم تکرارین .. پیشنهاد بعدی کتاب اقای ذهبی از انتشارات دریافت که کنکوریه و کم حجم .. در اخرم کتاب فیزیک پیش دانشگاهی اندیشه سازانه که مولفاش مولفای فیزیک 1و2 و فیزیک پیش فارن که شاید نتونی گیرش بیاری چون چاپ نمیشه انگار ... البته اون سه تای اول واقعا توپن ردخور ندارن .. سه تا تو یه سطحن از نظر استانداردی و مفیدی ( که انتخاب من کتاب فار و خیلی سبزه)... بازم یه امای دیگه که فار میخواد فیزیک ازمون پیش چاپ کنه نا اخر شهریور .
فار تو بحث فیزیک این کتابا رو داره که همشون هم اموزش کامل دارن هم تست که بهشون میگن کتابای درس و تست
فیزیک پیش 1 در دو جلد
فیزیک پیش 2 در دو جلد
حالا ... حالا میخوان تا اول مهرماه کتاب ازمون فیزیک پیش 1 و2 (یعنی فقط تست با پاسخ تماما تشریحی) چاپ کنن
گفتن شاید فیزیک 3 از نوع درس و تست هم برسه ...
یه زحمت بکش برو تو سایت فار خیلی بیشتر بدردت میخوره اگه تونستی PDF همه اینا رو هم بخون ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هندسه تحلیلی : خب نظر منو میخوای کتاب فوق مفهومی و کمر شکن به قول خودت هندسه تحلیلی رو از انتشارات فار بگیر شاید شما مولفاشو نشناسی ولی اینا شهره عام و خاصن . توضیح نمیدم برو اینجاها :
کد:
کد:
بعد دوستان به جز من اعتقاد دارن تحلیلی گاج خوبه ... اخریم کتاب تحلیلی دکتر نونهال اذر مبتکرانه که اونم خوبه .. دیگه همین سه تا کافیه یکیشونو بخرین .. ولی یکم زحمت بکشید ببینید کدومشون رو میفهمید و دوست دارید .. که اینم با دیدن PDF تحلیلی فار و دیدن گاج تو کتابفروشی میسره ... بعد کتاب تحلیلی فار دو کتابه یکیشون هم تسته هم اموزش (از نوع دس و تست) و دومی کتاب ازمونه که باید دوتاشونو بگیری دومیه خیلی کم حجمه خیلی ...
تحلیلی انرژی اتمی رو دیدم ولی نخوندم .. ولی میگن کتاب تست تحلیلش هم کامل هم سخت !
دو مطلب : یکی در مورد دیفت نگفتی ... دو اینکه توجه کن من تو پست قبلی یه اشتباه لفظی کردم گفتم بیخیال گسسته فار شو حالا اگه نگاه کنی درستش کردم که بیخیالش چی ؟ نشو !