تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 940 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

توضیح خوبی داد جناب کراسر
    البته بعضی مواقع ممکنه فایل درست وارد نشده باشن
    یادمه یک پچ گرفتم که اسکور بردها درست وارد نشده بودن که خودم از اول همشون رو درست کردم
    سلام فاشیست جان
    اگه میشه شما منو راهنمایی کنید تا ببینیم که چی میشه .
    این هم کد اسکوربرد ها :
    153
    154
    155
    161
    101
    61

ممنون میشم .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این کد فایل هایی هست که گرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز چرا با کیت سرور اسکوربورد وارد نمی کنی، خیلی راحتتره، فقط کافییه یه اسکوربرد دانلود کنی بعدش وقتی فایلهای اسکوربرد رو استخراج کنی توش دو تا پوشه است که باید در پوشه های rv0c_q.img و cv05.img کیت سرورت کپی کنی، بعدش هم برو تو بازی حالشو ببر، ضمنا اسکوربرد sky بهترین اسکوربردیه که من تا حالا دیدم.
    Last edited by khalil50000; 24-04-2009 at 11:28. دليل: تصحیح غلط املایی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته rv0c_e.img و rv0c_f.img شامل میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت kruser عزیز میخواستم بگم من از فایل cv0f.img شما که برای دانلود گذاشتید استفاده می کنم ولی حالا که میرم تو بازی و تو قسمت ستینگ گزینه دانلود رو میزنم میگه آپدیت جدید در دسترس است، آیا دانلود شود میخواستم اگه آپدیت جدیدی از فایل cv0f.img اومده و داری اگه زحمتی نیست آدرسشو برام بذار که حجمش حدود همون فایل قبلی باشه.ممنون

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

بله 1.20 رو نصب كردم آپديت بازيم هم مال ماه مارس هست آخرين آپديت رو دارم. من شك ندارم شما توي اون 9 بازي نمره ات از 7.5 كم مياد امكان نداره اگه همه بازيها 7.5 - 8 بگيري و دعوت نشي
    اتفاقاً شما شکت کاملاً اشتباست!!! چون من فقط توی یک یا دو بازی نمره 7.5 گرفتم و بقیه رو همه رو 8 گرفتم و یکی رو هم 8.5!!!!!!!!

سلام
    من که پچ 1.30 رو نصب کردم الان به راحتی کیت سرور کار می کنه ومشکلی هم نداره .
    اگه شما کیت جدید رو دارید لطفا لینکش رو برام بزارید .
    بعد من نمی دونم که چرا من نمی تونم این اسکوربورد ها رو ایمپوت کنم یعنی :
    من به گفته ی شما ggs رو باز کردم واز توی اون open file زدم و یکی از اسکوربورد ها رو اوپن کردم وروش کیلیک راست کردم ولی گزینه ایمپوت خاموش بود لطفا راهنمایی کنید
    ضمنا روش استفاده از این dll رو بگیدو به طور کامل توضیح بدید . ممنون میشم .

نه من از ترینر مخصوص بازی استفاده نمی کنم ولی یه برنامه ای به نام pes legend beta هستش که من به وسیله ی این بعضی از ابیلیتی های بازیکن رو بالا بردم واون رو فقط روی بازی شما اجرا کردم تا زود تر بتون بازی رو تموم کنم ونتیجه اش رو به شما بگم (چون گفته بودید که منتظر جواب من هستید )
    مگه شما ابیلیتی بازیکن رو تغییر دادین ؟
    واز ترینر استفاده می کنین ؟
    قربانتان
    مطمئنم که 100% یه جای کارت عیب داره. چون کیت سرور واسه ورژن 1.3 اصلاً نیومده!!!! بعد از ورژن نهایی کیت سرور که Juce برای نسخه 1.2 ساخت، گفتش که توی این مدت چندساله که مشغول کار روی پروژه کیت سرور برای انواع نسخه های بازی بوده، خیلی از زندگی و درسش عقب افتاده. برای همین دیگه روند ساخت کیت سرور رو متوقف کرد.

اون dll رو با خود کیت سرور هست. اصلاً ما کاری با اون نمی تونیم انجام بدیم. اون مثل یه رابط گرافیکی عمل می کنه!!! کار این مدول فعال سازی پوشه img در داخل کیت سرور هست. شما اگر نسخه 1.2 رو فعال کنی، دیگه اصلاً لازم نیست فایل های ادیت شده رو یکی یکی بری با GGS‌ایمپورت کنی. فقط کافیه اونا رو توی این پوشه kitserver/img و وشه مربوط به فایل کپی کنی! همین و بس.

منظور من از ترینر همون برنامه واسه تغییر قدرتات توی BAL بود، نه ترینر دیگه!!! چون فوتبال رو دیگه اگه بخوای با ترینر بری، دیگه میشی end جواد!!!!!!

پ.ن: دارم به یه جاهایی میرسم. شاید دلیل عدم دعوتم به تیم ملی رو فهمیدم. اگر مطمدن شدم اشالم از اونجایی هست که فکرشو می کردم و بعد از رفع شدنش بیان می کنم.

سلام ارمین جان
    ببخسید من یه خورده هنگ کردم
    من رفتم از جای که بازی رو نصب کردم به وسیله ggs فایل cv05 رو باز کردم و بعد از توی اون کدهای مربوط به اسکوربورد
    که 153 و154و 155 و 161 بود رو پیدا کردم و روش کیلیک راست کردم و اکسپورت رو زدم و همه ی این ها رو توی یه فولدر دیگه سیو مردم بعد این دفعه همون فایل ها رو روش کیلیک راست کردم و ایمپوت زدم وبا اسکوربورد های که دان کردم
    جایگزین کردمشون ولی دو تا از این فایل ها رو ارور داد ونذاشت که ایمپوت شن .
    من همین طوری به بازی رفتم و اون قسمت هایی که قرار بو عوض بشه سفید نشون داده من حتما جایی از مراحل اشتباه کردم لطفا منو راهنمایی کنید
    اون فایل ها هم توی این لینک هستش (البته ادرس اول ):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    قربانتان
    چه ارور میدا؟؟؟ یه عکس از ارورش بذار، لطفاً!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

این کد فایل هایی هست که گرفتی؟
    سلام
    این کد فایل هاست که دان کردم .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ابوالفضل جان من سیوی که آپ کرده بودی بررسی کردم یک نکته خیلی جالب توش وجود داشت .اصلا شما بخشی بنام national team نداری در صورتیکه توی اولین هفته لیگ همون سال اول باید این گزینه برات فعال باشه .حالا من علتشو نمیدونم چیه که اینجوریه .به نظر من مشخصات بازیکن مورد نظرتو بده من توی کامپیوتر خودم برات یک بازیکن میسازم تا این گزینه فعال بشه بعد برات میفرستم خودت بازیها رو از همون هفته اول انجام بده .اینجوری به تیم ملی هم دعوت خواهی شد (خودم توی یک سیو دیگه تستش میکنم بعد برات میفرستم).
    تمام موارد لازمه رو بنویس مثل پست, تیم ملی ,مشخصات فیزیکی بازیکن, اسم و...

9. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید چه جوری میشه قدرت بازیکنی رو که توی بال ساختیم رو بیشتر کرد ، آیا ترینری وجود داره یا هر روش دیگه ای که بشه بازیکن رو قوی تر کرد ، آخه خیلی ضعیفه اینجوری و طول می کشه بخواد قدرت هاش بالا بیاد...
    ممنون میشم اگر راهی هست اعلام کنید تا استفاده بشه
    مرسی

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ابوالفضل جان من سیوی که آپ کرده بودی بررسی کردم یک نکته خیلی جالب توش وجود داشت .اصلا شما بخشی بنام national team نداری در صورتیکه توی اولین هفته لیگ همون سال اول باید این گزینه برات فعال باشه .حالا من علتشو نمیدونم چیه که اینجوریه .به نظر من مشخصات بازیکن مورد نظرتو بده من توی کامپیوتر خودم برات یک بازیکن میسازم تا این گزینه فعال بشه بعد برات میفرستم خودت بازیها رو از همون هفته اول انجام بده .اینجوری به تیم ملی هم دعوت خواهی شد (خودم توی یک سیو دیگه تستش میکنم بعد برات میفرستم).
    تمام موارد لازمه رو بنویس مثل پست, تیم ملی ,مشخصات فیزیکی بازیکن, اسم و...
    ممنون حسین جان. خیلی لطف می کنی. من اون اویل که دعوت می شدم، بعد از دعوت شدنم این گزینه میومد. پس لطفاً یه سیو واسم بساز. فقط بساز تا خودم شروع کنم، ببینم چی میشه. مشخصاتم رو از روی همون فایل بردار.

اینم اصلیهاش:

قدر: 170
    وزن: 65
    اسم: Abolfazl
    اسمی که گزارشگر میگه رو بزار Crespo
    بقیه رو هم بعد میتونم تغییر بدم. فقط لطفاً سیو رو روی تاپ پلیر بزار.

بازیکنان کلاسیک و اون گزینه آخر که مربوط به ریست شدن در آینده هستش و Auto Mov رو همشو رو روی No بزار.
    فرکانس نقل و انتقالات رو هم بزار روی High.
    پ.ن: لطفاً فایل رو به صورت پ.خ واسم بفرست.

پ.ن: می تونی تا امشب واسم بزاری؟؟؟؟؟
    Last edited by Crespo; 24-04-2009 at 19:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •