سلام فاشیست جان
اگه میشه شما منو راهنمایی کنید تا ببینیم که چی میشه .
این هم کد اسکوربرد ها :
153
154
155
161
101
61
ممنون میشم .
سلام فاشیست جان
اگه میشه شما منو راهنمایی کنید تا ببینیم که چی میشه .
این هم کد اسکوربرد ها :
153
154
155
161
101
61
ممنون میشم .
این کد فایل هایی هست که گرفتی؟
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز چرا با کیت سرور اسکوربورد وارد نمی کنی، خیلی راحتتره، فقط کافییه یه اسکوربرد دانلود کنی بعدش وقتی فایلهای اسکوربرد رو استخراج کنی توش دو تا پوشه است که باید در پوشه های rv0c_q.img و cv05.img کیت سرورت کپی کنی، بعدش هم برو تو بازی حالشو ببر، ضمنا اسکوربرد sky بهترین اسکوربردیه که من تا حالا دیدم.
Last edited by khalil50000; 24-04-2009 at 11:28. دليل: تصحیح غلط املایی
البته rv0c_e.img و rv0c_f.img شامل میشه
با سلام خدمت kruser عزیز میخواستم بگم من از فایل cv0f.img شما که برای دانلود گذاشتید استفاده می کنم ولی حالا که میرم تو بازی و تو قسمت ستینگ گزینه دانلود رو میزنم میگه آپدیت جدید در دسترس است، آیا دانلود شود میخواستم اگه آپدیت جدیدی از فایل cv0f.img اومده و داری اگه زحمتی نیست آدرسشو برام بذار که حجمش حدود همون فایل قبلی باشه.ممنون
اتفاقاً شما شکت کاملاً اشتباست!!!چون من فقط توی یک یا دو بازی نمره 7.5 گرفتم و بقیه رو همه رو 8 گرفتم و یکی رو هم 8.5!!!!!!!!
مطمئنم که 100% یه جای کارت عیب داره. چون کیت سرور واسه ورژن 1.3 اصلاً نیومده!!!! بعد از ورژن نهایی کیت سرور که Juce برای نسخه 1.2 ساخت، گفتش که توی این مدت چندساله که مشغول کار روی پروژه کیت سرور برای انواع نسخه های بازی بوده، خیلی از زندگی و درسش عقب افتاده. برای همین دیگه روند ساخت کیت سرور رو متوقف کرد.
اون dll رو با خود کیت سرور هست. اصلاً ما کاری با اون نمی تونیم انجام بدیم. اون مثل یه رابط گرافیکی عمل می کنه!!! کار این مدول فعال سازی پوشه img در داخل کیت سرور هست. شما اگر نسخه 1.2 رو فعال کنی، دیگه اصلاً لازم نیست فایل های ادیت شده رو یکی یکی بری با GGSایمپورت کنی. فقط کافیه اونا رو توی این پوشه kitserver/img و وشه مربوط به فایل کپی کنی! همین و بس.
منظور من از ترینر همون برنامه واسه تغییر قدرتات توی BAL بود، نه ترینر دیگه!!! چون فوتبال رو دیگه اگه بخوای با ترینر بری، دیگه میشی end جواد!!!!!!
پ.ن: دارم به یه جاهایی میرسم. شاید دلیل عدم دعوتم به تیم ملی رو فهمیدم. اگر مطمدن شدم اشالم از اونجایی هست که فکرشو می کردم و بعد از رفع شدنش بیان می کنم.
چه ارور میدا؟؟؟ یه عکس از ارورش بذار، لطفاً!
سلام
این کد فایل هاست که دان کردم .
ابوالفضل جان من سیوی که آپ کرده بودی بررسی کردم یک نکته خیلی جالب توش وجود داشت .اصلا شما بخشی بنام national team نداری در صورتیکه توی اولین هفته لیگ همون سال اول باید این گزینه برات فعال باشه .حالا من علتشو نمیدونم چیه که اینجوریه .به نظر من مشخصات بازیکن مورد نظرتو بده من توی کامپیوتر خودم برات یک بازیکن میسازم تا این گزینه فعال بشه بعد برات میفرستم خودت بازیها رو از همون هفته اول انجام بده .اینجوری به تیم ملی هم دعوت خواهی شد (خودم توی یک سیو دیگه تستش میکنم بعد برات میفرستم).
تمام موارد لازمه رو بنویس مثل پست, تیم ملی ,مشخصات فیزیکی بازیکن, اسم و...
ببخشید چه جوری میشه قدرت بازیکنی رو که توی بال ساختیم رو بیشتر کرد ، آیا ترینری وجود داره یا هر روش دیگه ای که بشه بازیکن رو قوی تر کرد ، آخه خیلی ضعیفه اینجوری و طول می کشه بخواد قدرت هاش بالا بیاد...
ممنون میشم اگر راهی هست اعلام کنید تا استفاده بشه
مرسی
ممنون حسین جان. خیلی لطف می کنی. من اون اویل که دعوت می شدم، بعد از دعوت شدنم این گزینه میومد. پس لطفاً یه سیو واسم بساز. فقط بساز تا خودم شروع کنم، ببینم چی میشه. مشخصاتم رو از روی همون فایل بردار.
اینم اصلیهاش:
قدر: 170
وزن: 65
اسم: Abolfazl
اسمی که گزارشگر میگه رو بزار Crespo
بقیه رو هم بعد میتونم تغییر بدم. فقط لطفاً سیو رو روی تاپ پلیر بزار.
بازیکنان کلاسیک و اون گزینه آخر که مربوط به ریست شدن در آینده هستش و Auto Mov رو همشو رو روی No بزار.
فرکانس نقل و انتقالات رو هم بزار روی High.
پ.ن: لطفاً فایل رو به صورت پ.خ واسم بفرست.
پ.ن: می تونی تا امشب واسم بزاری؟؟؟؟؟
Last edited by Crespo; 24-04-2009 at 19:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)