تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 1138 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ماشالله خوب دارید کارها رو ادامه میدید

اقا مصطفی در مورد چسبوندن چرم به داشبرد اگه ممکنه بیشتر توضیح بفرمایید.
    خیلی خوب خطوط داشبرد دراومده و به نظر میاد از چرم مناسبی هم استفاده کردید.

اگه ممکنه در مورد نوع و جنس چرم و قیمت ان و روش چسباندنش بیشتر توضیح بدید.
    محمد جان شما لطف دارین ، پیش کارایی که شما روی ماشین انجام میدین چیزی نیس.
    عرض کنم که برعکس انچه خیلی ها (بخصوص تودوزها) میگن چسباندن چرم کار مشکلی نیس، من بارها تجربه استفاده از برچسب به شکل حرفه ای و همچنین دودی کردن شیشه ها رو داشتم بنابراین با همون دقت با چرم هم کار کردم، نوع چرم هم چرم معمولی و ارزان هست فقط باید توجه کنیم که نباید چرم زیاد کلفت باشه و یه مقدار نازک باشه بهتره، چسب هم که قبلا اسمشو گفته بودم :

ابزار پخش چسب روی سطح هم بهتره پلاستیکی و فاقد گوشه های تیز باشه که من از این استفاده کردم:

در نهایت هم قابها این شکلی شدن:

و سقف هم که با همین روش چسبانده بودم اینجوری شد:

اما در مورد داشبرد خطوط و گوشه های دو سر اون یه مقدار مشکل ایجاد میکرد که من سعیمو کردم تا بهترین نتیجه رو داشته باشم به این شکل که اول سطح رویه داشبرد رو که قبلا با موم ترکهاشو گرفته بودم چرم چسبوندم:

و بعد از خشک شدن قسمت جلوی داشبرد رو چسبوندم، برای خطوط هم از حرارت سشوار استفاده کردم تا چرم کاملا گرم شد، بعد با دست اونو توی خطوط فشار دادم که اینکار باعث کش اومدن چرم گرم شده و چسبیدنش به فرورفتگی های داشبرد میشد، بارها و بارها این عمل تکرار شد تا به نتیجه رسیدم ، تمام روش چسباندن همینه ولی انجامش دقت و زمان زیادی میخواد بطوریکه چسباندن داشبرد برای من در مجموع 7 ساعت مداوم طول کشید.
    ببخشید که عکس واضحی نداشتم تا بذارم ولی هرجایی که براتون سواله بگین تا شرح بدم.
    در مورد هزینه اش هم چسب رو هر قوطی 11هزار تومن و چرم معمولی به رنگ خردلی کمرنگ متری 8هزار تومن و چرم پشت ابری به رنگ مارون هم متری 13هزار تومن خریدم که برای رودری ها هم همچون سقف از همین نوع اخر استفاده خواهم کرد.
    این نکته هم یاداوری کنم که عرض هر متر از چرم ها 140 الی 150 سانتی متر هست.
    Last edited by mard1169; 08-12-2014 at 16:54.

2. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ببخشید 2 پست پشت هم میذارم، به دوتا مشکل مهم برخوردم:
    اول کاربراتور
    به مشکلات کاربراتور مصرف سوخت زیاد هم اضافه شد چون امروز مسیر حدود 50 کیلومتری رو با 20 لیتر بنزین رفتم!!!!!!
    الان مشکلات کاربراتورم ایناس: بد کار کردن و لرزش موتور، نشت بنزین ، عدم تنظیم حتی بعد از سرویس و تعویض کیت واشر توسط مکانیک ماهر، سوخت زیاد ، خرابی ساسات و وکیوم.
    برای حل این مشکل هر مکانیکی که بهش گفتم تعویض کارب رو پیشنهاد داد، بعد تموم اوراقی ها و تعمیرگاه های مرتبط رو گشتم و 8 تا کارب رو تست کردم ولی همه شون مشکل داشتن، بنابراین اینجا از دوستان میخوام هرکس توی شهر خودش کارب سالم سراغ داره اطلاع بده بنده خریدارم
    دوم ترمز
    برای اطمینان رفتم ترمزسازی برام لنتها رو عوض کرد، هواگیری کرد ولی باز هم ترمز بشدت ضعیفه، گفتم اشکال کجاس؟ گفت اینا همینجورین دیگه باهاش بساز ، اما من میدونم ایرادی وجود داره، یعنی بوستر و پمپ مورد دارن؟

4. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:11.

6. 8 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فكر كنم منظور شما قضيه جيپ ويليز بود كه بوستر ترمز نداشت و براي اون بوستر پيكان گذاشتم و كلي داستان داشت تا ترمزهاي تقريبا بدردبخوري داشته باشه.

نصب بوستر ترمز پيكان روي جيپ كار چندان سختي نبود چون قبلا هيچ بوستري روي اون نصب نشده بود و تنها نياز به سوراخكاري و اتصال لوله هاي ترمز به پمپ و بوستر ، و لوله مكش هواي موتور بود.

اما براي شورلت اين كار خيلي داستان داره چون علاوه بر اينكه بايد جاي نصب اون با بوستر جديد همخواني داشته باشه، مقدار فشار هواي مورد نياز پمپ را هم تامين بكنه چون در غير اين صورت ترمز بازهم به خوبي عمل نميكنه و همه كارها بي فايده خواهد بود.

همينطور خود پمپ كه بايد به نحوي روي بوستر سوار بشه كه بخاطر فرم خاص وسط بوستر امكان اين كار با توجه به نمونه هاي بوستر موجود در بازار تقريبا غير ممكنه.

به تصور من و با توجه به تجربه اي كه داشتم همين بوستر خود شورلت كارايي خوبي داره منتها اگر تمام لوازم اون سالم باشه و به درستي نصب شده باشه.

من احتمال ميدم يكي از بخشهاي داخلي بوستر به خوبي عمل نميكنه بخصوص ديافراگم كه اگر خراب باشه قدرت ترمزگيري خيلي كم ميشه.

شايد بهتر باشه يكبار پيش تعميركار بوستر ببريد( كسي كه تجربه روي اين نوع داشته باشه) و ببينيد نظر اون چيه،چون من هم قبلا اين كار را كردم و نتيجه خيلي خوبي داشت و بوستر خراب دوباره با قدرت مثل روز اول عمل كرد.

////////////////////////////

آقا مصطفي به نظر من هم بهتره اول گزينه كاربراتور نو را دنبال كنيد چون دست دوم مشخص نيست چقدر درست و سالم باشه و بايد مدتها روي اون آزمايش انجام داد تا معلوم بشه واقعا بدرد ميخوره يا نه و اينجوري به راحتي هزينه يك كاربراتور نو را صرف دست دوم ميكنين و بازهم نتيجه خوبي نخواهيد گرفت.

توصيه ميكنم الان روي سوزن و ژيگلور كاربراتور خود ماشين كار بكنيد و مثلا مقدار فاصله پايه سوزن را از سطح لبه پياله كاربراتور كمتر بكنيد تا سوزن فاصله كمتري تا ژيگلور داشته باشه و بعد مقدار مصرف و شتاب و روشن شدن را چك كنيد و در صورت نياز روي اندازه قطر سوزن و ژيگلور كار كنيد و با تعويض اونها و جايگزيني متداول و تغيير نسبتها به اندازه مناسب برسيد.

اين كاري بود كه ما هم انجام داديم و چندان سخت نيست و نيازي به مراجعه به تعميركار نداره و اتفاقا چون سر حوصله انجام ميدين نتيجه خيلي بهتري پيدا ميكنيد

من دنبال كاربراتور نو ميگردم و البته نمونه هاي دست دوم را هم پيگيري ميكنم و نتيجه را ميگم،

در مورد روكش كردن بخشهاي داخل اتاق با چرم مصنوعي، كار بسيار تميز درآمده اما نياز به مراقبت و نگهداري زيادي هم داره بخصوص كه گرماي شديد و نور مستقيم آفتاب به راحتي باعث پوسيدگي و ترك خوردن و پاره شدن اين نوع چرمهاي مصنوعي ميشه و مرتب بايد به اونها واكس چرم و پوليش نرم كننده بزنيد تا دوام بيشتري داشته باشه.

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مصطفی جان این شاید در مورد کاربرات بدردت بخوره
    راهنمای سرویس و تعمیر کاربراتور روچستر مونوجت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حجم 3/22 مگ

10. 8 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

,......................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:11.

12. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود بر همه دوستان گرامی.اقا ما حاضری میزنیم البته به صورت مخفی و در سایه.از مباحث مطرح شده هم بسیار زیاد استفاده میکنم.متاسفانه مشکلات زندگی باعث شده کمی از مباحث ماشین بازی دور باشم اما خب خواننده خوبی هستم.وضعیت کانتیننتال هم بدک نیست.جعبه فرمون و پمپ ترمز باز شده تا با نمونه نو عوض بشه.قسمت باشه تا اخر هفته کارش تمومه.
    سوالی داشتم
    دوستان به چشم خریدار این بیوک چند می ارزه؟؟
    مدل 57 .بی 5 اتومات شده.گیربکس نو.موتور بی ایراد.تازه رنگ.چرم سقف نو.تودوزی هم که مشخصه سالم و نو هست.لاستیک حدود 60 درصد. بیمه تا عید و تخفیف ده سال.پوسیدگی ندارد.رودری ها کمی ایراد دارندوداشبرد ترک دارد.بخاری سالم.سند دو برگ.
    چقدر می ارزه که بخریم که کلاه سرمون نرفته باشه.

14. 8 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون از همه دوستان و راهنمایی های خوب و مفیدشون.
    اقا محمد به نظرم تعویض بوستر با نمونه کاپریسی کمک چندانی به قدرت ترمز نمیکنه، منم ترمز نوا رو با بیوک مقایسه کردم و بیوک بهتر بود از اونجا که موتور بیوک 350 هست پس نتیجه گرفتم که برای کارکرد بهتر ترمز نوا ، باید بوستر کم حجم تر باشه تا با موتور 250 جواب بده و اگه حجیم تر باشه ترمز ضعیفتر میشه، حالا اگه بنده اشتباه میکنم اساتید تصحیح کنن.
    در رابطه با ترمز ماشینم امروز دیدم بعد از تعویض لنت ها روغن ترمز از واشر بین پمپ و بوستر نشت میکنه، چراغ ترمز توی صفحه کیلومتر هم قبلا همیشه روشن بود و در حال حاضر هم روشنه، مشکل از برق و سطح روغن ترمز و موارد شایع اینچنینی هم نبود، بنظرتون چطورشه؟
    Last edited by mard1169; 09-12-2014 at 21:26.

16. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام دوستان
    حال؟احوال؟غولاتون سرحالن؟
    منم که کلا خوانندم اصلا تو نت فعال نیستم.
    یه چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید:
    1.کاسه نمد ته میل لنگ(طرف گیربکس )به شدت روغن ریزی پیدا کرده که به علت فشار بالای روغن میپاشه.(گیربکس اتوماته متاسفانه!)میتونم خودم تو خونه عوضش کنم؟البته شاید بتونم جرثقیل هم جور کنم! اگه آره ،راحت تره که گیربکس جابه جا بشه یا موتور؟کسی قبلا در موردش تو تاپیک نوشته؟(سرچ زدم پیدا نشد)
    2.میخوام روغن گیربکس رو عوض کنم و احتمال atf3یا همون سه خط acdelcoیا بهران بریزم.(11لیتر!)مشکلم تخلیه کامل توربینه.میشه کامل تخلیش کرد؟اگه سوراخش کنم و بعد جوشش بدم یا قلاویز کنم و یه پیچ ببندم توش و بعد پیچ رو ببرم و جوش بدم مشکل پیش میاد؟
    3.نوا ها فابریک نمد زیر کاپوت دارن؟مال من نداره چی بزارم واسش؟
    4.واسه تعویض بلبرینگ چرخ عقب (ترمیمی میگیرم که چه ترمیمی خواست چه معمولی بتونم بزارم روش و وقتم هدر نره چون یزد خیلی گرونه میخوام تهران بگیرم) کجا توضیح داده بودین؟(یه جا دیدم قدیما)

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    حسین

18. 6 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

شما لوازم ترمزتون رو چک کردین؟منظورم اون اورینگ های روی پیستون توی پمپه!توی سیلندر پمپ شیار نداره؟نباید نشتی روغن داشته باشید از اونجا!چون پمپ وقتی هم که کلا از بوستر جداست ازش روغن بیرون نمیاد!

20. 4 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •