محمد جان شما لطف دارین ، پیش کارایی که شما روی ماشین انجام میدین چیزی نیس.
عرض کنم که برعکس انچه خیلی ها (بخصوص تودوزها) میگن چسباندن چرم کار مشکلی نیس، من بارها تجربه استفاده از برچسب به شکل حرفه ای و همچنین دودی کردن شیشه ها رو داشتم بنابراین با همون دقت با چرم هم کار کردم، نوع چرم هم چرم معمولی و ارزان هست فقط باید توجه کنیم که نباید چرم زیاد کلفت باشه و یه مقدار نازک باشه بهتره، چسب هم که قبلا اسمشو گفته بودم :
ابزار پخش چسب روی سطح هم بهتره پلاستیکی و فاقد گوشه های تیز باشه که من از این استفاده کردم:
در نهایت هم قابها این شکلی شدن:
و سقف هم که با همین روش چسبانده بودم اینجوری شد:
اما در مورد داشبرد خطوط و گوشه های دو سر اون یه مقدار مشکل ایجاد میکرد که من سعیمو کردم تا بهترین نتیجه رو داشته باشم به این شکل که اول سطح رویه داشبرد رو که قبلا با موم ترکهاشو گرفته بودم چرم چسبوندم:
و بعد از خشک شدن قسمت جلوی داشبرد رو چسبوندم، برای خطوط هم از حرارت سشوار استفاده کردم تا چرم کاملا گرم شد، بعد با دست اونو توی خطوط فشار دادم که اینکار باعث کش اومدن چرم گرم شده و چسبیدنش به فرورفتگی های داشبرد میشد، بارها و بارها این عمل تکرار شد تا به نتیجه رسیدم ، تمام روش چسباندن همینه ولی انجامش دقت و زمان زیادی میخواد بطوریکه چسباندن داشبرد برای من در مجموع 7 ساعت مداوم طول کشید.
ببخشید که عکس واضحی نداشتم تا بذارم ولی هرجایی که براتون سواله بگین تا شرح بدم.
در مورد هزینه اش هم چسب رو هر قوطی 11هزار تومن و چرم معمولی به رنگ خردلی کمرنگ متری 8هزار تومن و چرم پشت ابری به رنگ مارون هم متری 13هزار تومن خریدم که برای رودری ها هم همچون سقف از همین نوع اخر استفاده خواهم کرد.
این نکته هم یاداوری کنم که عرض هر متر از چرم ها 140 الی 150 سانتی متر هست.