تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 1126 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام رفقا
    بچه ها من اگر حذف و اضافه درسی که احتیاج دارم رو ارائه بدهند و بردارم می تونم دو درس دیگه بگیرم چون درس اولی هم نیاز دو درس هست.
    خب من گرفتم و دو درس فرعی رو قبول شدم و درس اصلی که همونی که در کنارش میشه دو درس دیگه رو گرفت ، بیفتم و نمره قبولی نیارم ، یعنی اون دوتا درسی هم که قبول شدم ، اونا هم باید از اول بگیرم ؟ چون هم نیازش پاس نشده؟ یا اون دوتا پاس میشن و من ترم بعد می تونم درسی که افتادم رو بگیرم؟
    پاسخ درست بدید چون میخوام به مشکل بر نخورم .
    مرسی

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام رفقا
    بچه ها من اگر حذف و اضافه درسی که احتیاج دارم رو ارائه بدهند و بردارم می تونم دو درس دیگه بگیرم چون درس اولی هم نیاز دو درس هست.
    خب من گرفتم و دو درس فرعی رو قبول شدم و درس اصلی که همونی که در کنارش میشه دو درس دیگه رو گرفت ، بیفتم و نمره قبولی نیارم ، یعنی اون دوتا درسی هم که قبول شدم ، اونا هم باید از اول بگیرم ؟ چون هم نیازش پاس نشده؟ یا اون دوتا پاس میشن و من ترم بعد می تونم درسی که افتادم رو بگیرم؟
    پاسخ درست بدید چون میخوام به مشکل بر نخورم .
    مرسی
    منظورت از هم نیاز ، پیش نیاز هست ؟ ... نه شما اون درس پس نیاز رو پاس میکنی ولی اونی که پیش نیاز هست و افتادی رو میتونی ترم بعدش پاس کنی
    مثلا شما درس x رو ترم قبل مشروط شدی و ترم جدید درس x پیش نیاز y هست ... حالا میتونی x و y رو هم نیاز برداری ( x و y )
    x رو بیفتی ولی y رو قبول بشی ، y رو پاس کردی و میتونی ترم بعد x رو برداری ... حالا این x و y چی هست ؟

بعضی درسها هستن که کلا توی چارت نوشته هم زمان ... مثل درس ساختمان داده ها- برنامه سازی پیشرفته و ذخیره وبازیابی اطلاعات

3. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظورت از هم نیاز ، پیش نیاز هست ؟ ... نه شما اون درس پس نیاز رو پاس میکنی ولی اونی که پیش نیاز هست و افتادی رو میتونی ترم بعدش پاس کنی
    مثلا شما درس x رو ترم قبل مشروط شدی و ترم جدید درس x پیش نیاز y هست ... حالا میتونی x و y رو هم نیاز برداری ( x و y )
    x رو بیفتی ولی y رو قبول بشی ، y رو پاس کردی و میتونی ترم بعد x رو برداری ... حالا این x و y چی هست ؟

بعضی درسها هستن که کلا توی چارت نوشته هم زمان ... مثل درس ساختمان داده ها- برنامه سازی پیشرفته و ذخیره وبازیابی اطلاعات
    سلام امین جان
    در چارت در سربرگ پیش نیاز ، جلو درس نوشته که هم زمان می تونی درس رو با یک درس دیگه برداری . که هم نیاز درس کاربر کامپیوتر درس امار در علوم اجتماعی هست.
    اگر من کاربر کامپیوتر رو قبول بشم ولی امار رو که هم نیاز درس کاربر کامپیوتر بوده ، بیفتم . در سکاربرد پاس شده و نیاز نیست دیگه برش دارم؟
    اخه این ترم تازه می خوام امار در علوم اجتماعی رو بردارم. اگر در حذف و اضافه ارائه بشه و وقتی امار رو بردارم می تونم در کنارش کاربرد کامپیوتر رو بردارم .
    چون کاربرد کامپیوتر به امار در علوم اجتماعی احتیاج داره.
    X : امار در علوم اجتماعی

Y : کاربرد کامپیوتر در علوم اجتماعی

امروز به کارشناس رشته صحبت کردم و گفت امار در این ترم ارائه نمیشه ولی برای فارغ التحصیلان به صورت محدود موقع حذف و اضافه ارائه میشه ولی خودخوان هست. گاومون زاییدس
    ولی تیری در تاریکی هست . برای بدست اوردن بعضی چیزو باید چیزوایی رو از دست داد.

در اوج ناباوری : امار در علوم اجتماعی الان ارائه شده ولی ما ریاضی رو استاد بهمون نمره میده خراب می کنیم چه برسه به اینکه بخواهیم خودخوان بخونیم خفن جون خودم ریسکه فقط امتحان امار با کاربرد کامپیوتر در یک روز هست ولی بیخیال ، تونستم در کنار امار روش تحقیق نظری رو بردارم و در کنار روش تحقیق نظری . جامعه شناسی روستایی رو بردارم.. چه شیر تو شیری شده

Last edited by Hidden-Hunter; 06-02-2013 at 20:07.

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها منم همچین سوالی دارم
    من ترم پیش(همین نیم سال اول ) ریاضی 1 رو غیبت کردم
    حالا این ترم می تونم ریاضی 1 و ریاضی 2 رو بردارم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

به نظرم میشه چون :

شما وقتی نری سره جلسه غیبت در امتحان میخوری و به عبارتی یعنی درس رو میفتی ( بدون تاثیر در معدل ) .... پس نتیجه میشه اینکه شما میتونی ترم بعد درس دو درس رو باهم ورداری .

البته این نظر شخصی منه .... دوستان اگه اطلاعات دقیق تری دارن اعلام کنن .

7. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نه نمیتونی برداری ... غیبت به منزله ی حذفه ... حذف که کردی یعنی برنداشتی ... اگر میفتادی میتونستی هر دو رو باهم برداری
    حالا امتحان کن شاید سیستم گذاشت ؟ اشتباه سیستم جزئی از سیستمه دیگه
    Last edited by nits; 06-02-2013 at 20:09.

9. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

به نظرم میشه چون :

شما وقتی نری سره جلسه غیبت در امتحان میخوری و به عبارتی یعنی درس رو میفتی ( بدون تاثیر در معدل ) .... پس نتیجه میشه اینکه شما میتونی ترم بعد درس دو درس رو باهم ورداری .

البته این نظر شخصی منه .... دوستان اگه اطلاعات دقیق تری دارن اعلام کنن .

نه نمیتونی برداری ... غیبت به منزله ی حذفه ... حذف که کردی یعنی برنداشتی ... اگر میفتادی میتونستی هر دو رو باهم برداری
    حالا امتحان کن شاید سیستم گذاشت ؟ اشتباه سیستم جزئی از سیستمه دیگه

2 تا نظر کاملا مخالف در 5 دقیقه .... جای مشاوره دادن داریم بنده خدا رو گیج میکنیم

من چون مطمئن نیستم رو حرفم پس قضاوت رو میسپارم به عهده ی کارشناسان

11. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام امین جان
    در چارت در سربرگ پیش نیاز ، جلو درس نوشته که هم زمان می تونی درس رو با یک درس دیگه برداری . که هم نیاز درس کاربر کامپیوتر درس امار در علوم اجتماعی هست.
    اگر من کاربر کامپیوتر رو قبول بشم ولی امار رو که هم نیاز درس کاربر کامپیوتر بوده ، بیفتم . در سکاربرد پاس شده و نیاز نیست دیگه برش دارم؟
    اخه این ترم تازه می خوام امار در علوم اجتماعی رو بردارم. اگر در حذف و اضافه ارائه بشه و وقتی امار رو بردارم می تونم در کنارش کاربرد کامپیوتر رو بردارم .
    چون کاربرد کامپیوتر به امار در علوم اجتماعی احتیاج داره.
    X : امار در علوم اجتماعی

Y : کاربرد کامپیوتر در علوم اجتماعی

امروز به کارشناس رشته صحبت کردم و گفت امار در این ترم ارائه نمیشه ولی برای فارغ التحصیلان به صورت محدود موقع حذف و اضافه ارائه میشه ولی خودخوان هست. گاومون زاییدس
    ولی تیری در تاریکی هست . برای بدست اوردن بعضی چیزو باید چیزوایی رو از دست داد.

در اوج ناباوری : امار در علوم اجتماعی الان ارائه شده ولی ما ریاضی رو استاد بهمون نمره میده خراب می کنیم چه برسه به اینکه بخواهیم خودخوان بخونیم خفن جون خودم ریسکه فقط امتحان امار با کاربرد کامپیوتر در یک روز هست ولی بیخیال ، تونستم در کنار امار روش تحقیق نظری رو بردارم و در کنار روش تحقیق نظری . جامعه شناسی روستایی رو بردارم.. چه شیر تو شیری شده

فکر میکنم بتونی y رو پاس کنی و x رو ترم بعد برداری ... چون این حالت ( حالتی که در خود چارت نوشته همزمان میشه برداشت ) مثل این میمونه که مثلا ریاضی 1 رو افتادی ترم قبل و ترم جدید میخوای ریاضی 1 و 2 رو باهم برداری ... فکر میکنم پاس کنی درس دوم رو و درس اول رو خدایی ناکرده بیفتی ترم بعد میتونی پاس کنی
    باز از کارشناس بپرس ( هر چند توی دانشگاه ما کارشناس رشته ی ما این چیزا رو نمیدونه و من حالیش میکنم گاهی اوقات )

13. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

2 تا نظر کاملا مخالف در 5 دقیقه .... جای مشاوره دادن داریم بنده خدا رو گیج میکنیم

من چون مطمئن نیستم رو حرفم پس قضاوت رو میسپارم به عهده ی کارشناسان
    درس رو نمیفته که ... اگر بیفته یعنی با سایر نمراتش جمع میشه و روی معدل تاثیر میزاره
    جواب قطعی : نمیشه برداشت

15. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر میکنم بتونی y رو پاس کنی و x رو ترم بعد برداری ... چون این حالت ( حالتی که در خود چارت نوشته همزمان میشه برداشت ) مثل این میمونه که مثلا ریاضی 1 رو افتادی ترم قبل و ترم جدید میخوای ریاضی 1 و 2 رو باهم برداری ... فکر میکنم پاس کنی درس دوم رو و درس اول رو خدایی ناکرده بیفتی ترم بعد میتونی پاس کنی
    باز از کارشناس بپرس ( هر چند توی دانشگاه ما کارشناس رشته ی ما این چیزا رو نمیدونه و من حالیش میکنم گاهی اوقات )
    بازم ممنون دلاور
    من تلاشمو میکنم که امار رو پاس کنم ولی چون خودخوان هست یکم تصور پاس کردن سخت هست ولی از ما پیام نور یها همه چیزی که فکرش رو بکنی برمیاد.
    فقط کافی هست قبل شروع امتحان یکی از شعر های یاس رو گوش بدی ، بخصوص ' سرباز وطن و من می جنگم ' و بعد میری سر جلسه چون قدرت وپتانسلی که این شعر بهت میده ، خدا رو چه دیدی یهو زدی و نمره کامل رو اوردی و از این صحبتا زیاد شرو ور گفتم نتیجه خوشحالی هست ...

17. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •