نمايندگي زيگورات رو ميتوني همون پاييتخت پيدا كني ... البته گارانتي هاي معتبر ديگه هم براي دل پيدا ميشه ولي بهترين زيگورات هست براي دل
نمايندگي زيگورات رو ميتوني همون پاييتخت پيدا كني ... البته گارانتي هاي معتبر ديگه هم براي دل پيدا ميشه ولي بهترين زيگورات هست براي دل
برید پایتخت از فروشگاه خود زیگورات خرید کنید البته دلیران هم گارانتی معتبریه که اون هم فروشگاهش توی پایتخت هست. اگه از این فروشگاه ها خرید کنید با قیمتی که خود شرکت زیگورات یا دلیران اعلام کردن بهتون می فروشن (قیمتی که توی همه کشور برای این گارانتی ها ثابته).
تشکر از جواب های خوب و مطالب مفید شما و از وقتی که میگزارید!
فروشنده به من گفت غیر frb ان حدود 1500000 و یا بیشتر و این هیچ مشکلی نداره و به غیر از گارانتی خودش من هم گارانتی میکنم! و به من 1200000 میدهد! و سالم بودن ان را 100% تضمین میکند. و رنگشم شکلاتی است. ایا من این نوت بوک را خریداری کنم؟!!!
و اگر شما جای من بودید این کار را میکردید؟!!!
پیشاپیش ممنونم*
ممنونم بین z و fw کدوم برای فیلم بهتره فکر کنم z540 خوبه؟ فرق بین سری های JFH , NLB , JFB , NBB , NAB , NOB .... چیه؟
ممنونم بین z و fw کدوم برای فیلم بهتره فکر کنم z540 خوبه؟ فرق بین سری های JFH , NLB , JFB , NBB , NAB , NOB .... چیه؟
سلام مجدد به همه ی دوستان
این حروف معمولا بیشتر برای دسته بندی کردن کانفیگ های مختلف یک سری استفاده میشه .
بین سری Z و FW این صد در صد معلومه که سری FW برای فیلم و مولتی مدیا خیلی بهتره و اصلا این سری برای همین کاربرد ساخته شده و سری Z بیشتر کاربرد بیزینسی و پرتابل داره
از لحاظ تخصصی هم این صدق میکنه :
اکثر لپ تاپ های سری Z در بازار دارای صفحه ی نمایشی 13 اینچی با رزولوشن +WXGA که همون 1366 در 768 هست و بهترین ال سی دی استفاده شده در این سری با کیفیت ++WXGA هست که تصویر 1600 در 900 پیکسل رو به شما ارائه میده , در حالی که این رزولوشن در لپ تاپ های عادی سری FW رایج هست و در این سری مدلهایی با صفحه نمایش فوق العاده 1920 در 1080 پیکسل رو داریم که برای فیلم دیدن بسیار جذاب میتونه باشه .
به علاوه ی اینکه لپ تاپ های BRIGHT , FW بیشتری هم دارن .
در اخر بگم که لذت فیلم دیدن با یک ال سی دی 16 اینچی رو نمیشه با یک ال سی دی 13 اینچی کوچولو مقایسه کرد و صد در صد بهتر خواهد بود .
قربانت . علی
خواهش ميكنم ، وظيفه هست ...
ببين غير از اينكه لپ تاپ هاي ريفر بازار ايران رو داره پر ميكنه و خيلي ها خبر ندارن مشكل ديگه اينكه كه اي كاش همون لپ تاپ ريفر رو تو ايران مستقيم مياوردن براي فروش كه اينطور نيست ، خيلي از لپ تاپ هاي ريفر رو فروشنده ها به عنوان لپ تاپ پشت ويتريني استفاده ميكنن و لپ تاپي كه در معرض نمايش هست در روز كلي دست به دست ميشه و تست ميشه و معلوم نيست چه بلايي به سرش مياد و معمولا نزديك ورود سري هاي جديد دوباره همون لپ تاپ ريفر رو آكبند ميكنن و ميزارن براي فروش به يه مشتري بيچاره ... وگرنه مشكل خاصي بابت ريفر بودن نيست و خيلي ها اين قضيه رو متوجه نميشن ...
گارانتي خودش رو كه بيخيال ... من خيلي چيزها رو خريدم كه يارو جون عزيزش رو قسم خورده كه برات عوض ميكنم و ال ميكنم ولي موقع عمل زده زيرش ...
قيمت دقيق اين مدل رو ندارم و نميدونم ارزش خريد رو داره با اين قيمت يا نه ، اما من بودم سعي ميكردم يه خورده بودجه رو افزايش ميدادم و حداقل يه مدل جديد از DV6 اچ پي ميخريدم ... نظر من بود .
با تشکر از سرعتتون در جواب دادن و اینکه وقت میزارید
چند تا سئوال داشتم.....اول اینکه فینگر پرینت چیه؟
دوم اینکه این ویندوز 7 جریانش چیه که میگن اگه بیاد این مشکل ویستا و xp حل میشه؟
چون گفته میشه واسه 1640 درایور های xp هنوز نیومده.کی این ویندوز میاد؟
اگه بیاد مثل همین سی دی های ویندوز xp میشه خرید و نصب کرد؟
سلام دوستان
احتمال داره لپ تاپ جديدي مثل studio xps 1640 رفوربيشد( rfb) باشه؟
تبريز يه شركت ميده 1540000 و يكي ديگه كه 1599000 كه 120 تا 200 تومن با تهران تفاوت داره. ميترسم يه مشكلي داشته باشن!
سلام...تا 1.700 چي خوبه؟...براي بازي و كاراي گرافيكي؟...صفحه نمايشش با كيفيت باشه...صداشم بلند...ممنون...
Dell Studio XPS 1640
CPU: Intel Core 2 Duo 2.53 T9400
LCD: 16.0" LED WXGA+
RAM: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 3670 512MB Dedicated
HDD: 500GB ++
Price: 1,720,000 Tomans
برو بخر شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)