تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 1178 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان واقعا ممنونم راهنمایی کردید.ال سیدی مدل سونی هم فول اچ دی هستش ولی مزیت های دل بیشتره.توصیه می شه از کجا بگیرم که هم معتبر باشه هم گارانتی زیگورات دشته باشه هم گرون ندن بهم.پایتخت میگن یه ذره تو پاچه کار هستن.
    نمايندگي زيگورات رو ميتوني همون پاييتخت پيدا كني ... البته گارانتي هاي معتبر ديگه هم براي دل پيدا ميشه ولي بهترين زيگورات هست براي دل

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

برید پایتخت از فروشگاه خود زیگورات خرید کنید البته دلیران هم گارانتی معتبریه که اون هم فروشگاهش توی پایتخت هست. اگه از این فروشگاه ها خرید کنید با قیمتی که خود شرکت زیگورات یا دلیران اعلام کردن بهتون می فروشن (قیمتی که توی همه کشور برای این گارانتی ها ثابته).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 تشکر

منظورش RFB يا Refurbished نبوده ؟؟ اگه منظورش اين بوده كه تا حدودي درسته منظور اينكه لپ تاپ ريفر به دليل مشكل ظاهري و برخي موارد فني به كارخانه برگشت ميخوره تا عيبش درست بشه و بعد با قيمت پايين تر برميگرده براي فروش و معمولا تو كشورهايي كه قانون درستي براي حمايت از مصرف كننده ( مثل ايران ) ندارن انجام ميشه و جاي يك لپ تاپ آكبند به فروش ميرسه ...

براي اطلاعات بيشتر به اين تاپيك بريد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تشکر از جواب های خوب و مطالب مفید شما و از وقتی که میگزارید!
    فروشنده به من گفت غیر frb ان حدود 1500000 و یا بیشتر و این هیچ مشکلی نداره و به غیر از گارانتی خودش من هم گارانتی میکنم! و به من 1200000 میدهد! و سالم بودن ان را 100% تضمین میکند. و رنگشم شکلاتی است. ایا من این نوت بوک را خریداری کنم؟!!!
    و اگر شما جای من بودید این کار را میکردید؟!!!

پیشاپیش ممنونم*

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

FW-373 از سوني با قيمت 1.400.000
    همچنين Z-540 NAB هم هست با 1.500.000
    ممنونم بین z و fw کدوم برای فیلم بهتره فکر کنم z540 خوبه؟ فرق بین سری های JFH , NLB , JFB , NBB , NAB , NOB .... چیه؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

ممنونم بین z و fw کدوم برای فیلم بهتره فکر کنم z540 خوبه؟ فرق بین سری های JFH , NLB , JFB , NBB , NAB , NOB .... چیه؟

سلام مجدد به همه ی دوستان

این حروف معمولا بیشتر برای دسته بندی کردن کانفیگ های مختلف یک سری استفاده میشه .

بین سری Z و FW این صد در صد معلومه که سری FW برای فیلم و مولتی مدیا خیلی بهتره و اصلا این سری برای همین کاربرد ساخته شده و سری Z بیشتر کاربرد بیزینسی و پرتابل داره

از لحاظ تخصصی هم این صدق میکنه :

اکثر لپ تاپ های سری Z در بازار دارای صفحه ی نمایشی 13 اینچی با رزولوشن +WXGA که همون 1366 در 768 هست و بهترین ال سی دی استفاده شده در این سری با کیفیت ++WXGA هست که تصویر 1600 در 900 پیکسل رو به شما ارائه میده , در حالی که این رزولوشن در لپ تاپ های عادی سری FW رایج هست و در این سری مدلهایی با صفحه نمایش فوق العاده 1920 در 1080 پیکسل رو داریم که برای فیلم دیدن بسیار جذاب میتونه باشه .

به علاوه ی اینکه لپ تاپ های BRIGHT , FW بیشتری هم دارن .

در اخر بگم که لذت فیلم دیدن با یک ال سی دی 16 اینچی رو نمیشه با یک ال سی دی 13 اینچی کوچولو مقایسه کرد و صد در صد بهتر خواهد بود .

قربانت . علی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشکر از جواب های خوب و مطالب مفید شما و از وقتی که میگزارید!
    فروشنده به من گفت غیر frb ان حدود 1500000 و یا بیشتر و این هیچ مشکلی نداره و به غیر از گارانتی خودش من هم گارانتی میکنم! و به من 1200000 میدهد! و سالم بودن ان را 100% تضمین میکند. و رنگشم شکلاتی است. ایا من این نوت بوک را خریداری کنم؟!!!
    و اگر شما جای من بودید این کار را میکردید؟!!!

پیشاپیش ممنونم*
    خواهش ميكنم ، وظيفه هست ...
    ببين غير از اينكه لپ تاپ هاي ريفر بازار ايران رو داره پر ميكنه و خيلي ها خبر ندارن مشكل ديگه اينكه كه اي كاش همون لپ تاپ ريفر رو تو ايران مستقيم مياوردن براي فروش كه اينطور نيست ، خيلي از لپ تاپ هاي ريفر رو فروشنده ها به عنوان لپ تاپ پشت ويتريني استفاده ميكنن و لپ تاپي كه در معرض نمايش هست در روز كلي دست به دست ميشه و تست ميشه و معلوم نيست چه بلايي به سرش مياد و معمولا نزديك ورود سري هاي جديد دوباره همون لپ تاپ ريفر رو آكبند ميكنن و ميزارن براي فروش به يه مشتري بيچاره ... وگرنه مشكل خاصي بابت ريفر بودن نيست و خيلي ها اين قضيه رو متوجه نميشن ...
    گارانتي خودش رو كه بيخيال ... من خيلي چيزها رو خريدم كه يارو جون عزيزش رو قسم خورده كه برات عوض ميكنم و ال ميكنم ولي موقع عمل زده زيرش ...
    قيمت دقيق اين مدل رو ندارم و نميدونم ارزش خريد رو داره با اين قيمت يا نه ، اما من بودم سعي ميكردم يه خورده بودجه رو افزايش ميدادم و حداقل يه مدل جديد از DV6 اچ پي ميخريدم ... نظر من بود .

داره خودمونی میشه shervin206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشکر از سرعتتون در جواب دادن و اینکه وقت میزارید
    چند تا سئوال داشتم.....اول اینکه فینگر پرینت چیه؟
    دوم اینکه این ویندوز 7 جریانش چیه که میگن اگه بیاد این مشکل ویستا و xp حل میشه؟
    چون گفته میشه واسه 1640 درایور های xp هنوز نیومده.کی این ویندوز میاد؟
    اگه بیاد مثل همین سی دی های ویندوز xp میشه خرید و نصب کرد؟

داره خودمونی میشه mehdivet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام دوستان
    احتمال داره لپ تاپ جديدي مثل studio xps 1640 رفوربيشد( rfb) باشه؟
    تبريز يه شركت ميده 1540000 و يكي ديگه كه 1599000 كه 120 تا 200 تومن با تهران تفاوت داره. ميترسم يه مشكلي داشته باشن!

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

سلام...تا 1.700 چي خوبه؟...براي بازي و كاراي گرافيكي؟...صفحه نمايشش با كيفيت باشه...صداشم بلند...ممنون...

داره خودمونی میشه shervin206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام...تا 1.700 چي خوبه؟...براي بازي و كاراي گرافيكي؟...صفحه نمايشش با كيفيت باشه...صداشم بلند...ممنون...
    Dell Studio XPS 1640
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.53 T9400
    LCD: 16.0" LED WXGA+
    RAM: 4GB DDR3
    VGA: ATI Radeon 3670 512MB Dedicated
    HDD: 500GB ++
    Price: 1,720,000 Tomans

برو بخر شک نکن

11. 2 کاربر از shervin206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •