تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 905 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اقایون یه مشکل تازه دارم دو عدد فلز تو چرخهای عقب هست به اسم اهرم ترمز دستی چرخهای عقب موقعی که ترمز دستی و میبرم بالا یا ترمز میگیرم جیر جیر میکنه دوستم محسن تو نمایندگی سایپا درش اورد روغن بهش زد تا 1 هفته خوب بود دوباره از هفته پیش افتاد جیر جیر چرخ عقب طرف راننده هست نمیدونم تعویضشون کنم یا بزارمش همینطوری

2. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقایون یه مشکل تازه دارم دو عدد فلز تو چرخهای عقب هست به اسم اهرم ترمز دستی چرخهای عقب موقعی که ترمز دستی و میبرم بالا یا ترمز میگیرم جیر جیر میکنه دوستم محسن تو نمایندگی سایپا درش اورد روغن بهش زد تا 1 هفته خوب بود دوباره از هفته پیش افتاد جیر جیر چرخ عقب طرف راننده هست نمیدونم تعویضشون کنم یا بزارمش همینطوری
    دقیقا متوجه نشدم کجاش و تو چه زمانی جیر جیر میکنه ولی اگه به صورت لولا هست میتونید بجای روغن گریس بزنید که ماندگاری بیشتری داره. تست کنید ضرر نداره.

4. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دقیقا متوجه نشدم کجاش و تو چه زمانی جیر جیر میکنه ولی اگه به صورت لولا هست میتونید بجای روغن گریس بزنید که ماندگاری بیشتری داره. تست کنید ضرر نداره.
    سلام امیر جان والا منم گریس گفتم منتها روغن کاریش کرد این مکانیک دوست من کمی دهاتی هست تا میگی چیکار کنم چیکار نکنم میگه حیفه عوضش نکن تقریبا 3 هفته پیش چرخارو باز کردم دوباره باید بازش کنم گریسش بزنم 1000 بار گفتم گریس بزن رفت روغن زد.
    در مورد قطعه 2 عدد اهن هست مثل لولای درمیمونه دستی میکشی و یا ترمز میگیری صدا میده دقیقا میمونه اون پیچ وسط قیچی اون پیچ فکر کنم جیر شده باز افتاده صدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان با چند سوال در خدمت شما هستم
    ماشین هم پراید است.
    لطف کنید بفرمایید چرا چند روزی است که وقتی از ماشین پیاده میشم بوی بدی شبیه به روغن سوخته از جلوی ماشین به مشام میرسه..این امر نشانه چیست. چون قبلا اینطور نبوده ولی چند روز قبل روغن گیربکس عوض کردم.. ایا عیب از گیربکس است؟ یه جوری به نظر میاد ماشین مشکل داره یا مثلا روغن سوزی...
    از علما امر نیازمند استطلاع هستم.
    تشکر....................

7. این کاربر از italy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان نظرشون راجب لاستیک تمیزکن چی هست؟از این اسپریهای روغنی میگم ایا لاستیک رو نمیپوسونه؟چون تو حیاط ما زمستان بیار سرد هست واسه لاستیکای ماشینم از این اسپری ها بزنم؟باعث زود پوسیدن لاستیک نمیشه؟

9. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام امیر جان والا منم گریس گفتم منتها روغن کاریش کرد این مکانیک دوست من کمی دهاتی هست تا میگی چیکار کنم چیکار نکنم میگه حیفه عوضش نکن تقریبا 3 هفته پیش چرخارو باز کردم دوباره باید بازش کنم گریسش بزنم 1000 بار گفتم گریس بزن رفت روغن زد.
    در مورد قطعه 2 عدد اهن هست مثل لولای درمیمونه دستی میکشی و یا ترمز میگیری صدا میده دقیقا میمونه اون پیچ وسط قیچی اون پیچ فکر کنم جیر شده باز افتاده صدا
    متوجه شدم کجا رو میگی. ولی اونا من تا حالا نشندیم صدا بدن، عجیبه. عوض هم کنی شاید کار ساز نباشه. اگر مطمئنی صدا از اونه گریس زدن شاید چاره ساز باشه

دوستان با چند سوال در خدمت شما هستم
    ماشین هم پراید است.
    لطف کنید بفرمایید چرا چند روزی است که وقتی از ماشین پیاده میشم بوی بدی شبیه به روغن سوخته از جلوی ماشین به مشام میرسه..این امر نشانه چیست. چون قبلا اینطور نبوده ولی چند روز قبل روغن گیربکس عوض کردم.. ایا عیب از گیربکس است؟ یه جوری به نظر میاد ماشین مشکل داره یا مثلا روغن سوزی...
    از علما امر نیازمند استطلاع هستم.
    تشکر....................
    سلام
    احتمالا روغنی چیزی روی اگزوز ریخته و تا چند روز طول میکشه که کامل از بین بره. شما کامل لوله ی اگزوز زیر موتور رو چک کن ببین کجاش خاکستری یا مشکی رنگ شده. ممکنه ماشینت روغن ریزی (مثلا از فیلتر روغن) داشته باشه و دردسر بشه. البته پیش میاد بعضی موقع پلاستیک یا نایلونی تو حرکت میاد و به اگزوز میچسبه و تا چند روز بوی گند میده.
    دوستان نظرشون راجب لاستیک تمیزکن چی هست؟از این اسپریهای روغنی میگم ایا لاستیک رو نمیپوسونه؟چون تو حیاط ما زمستان بیار سرد هست واسه لاستیکای ماشینم از این اسپری ها بزنم؟باعث زود پوسیدن لاستیک نمیشه؟
    من به شخصه چند مورد دیدم که چند وقت از این اسپری ها زدن، حالت و جنس لاستیک با مدل اولش انگار تغییر کرده و پوسیده و خورده شده. به نظر من زده نشه بهتره...

11. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.پراید 131مدل93روی زمین خشک بد ترمز نمیگیره ولی وای به حال موقعی که فقط آسفالت خیابون کوچکترین نمی داشته باشه ینی کافیه فقط رنگ آسفالت عوض شده باشه به رنگ خیسی در بیاد دیگه ترمز تعطیله همچین absترمز زیر پا ضربه میزنه که انگار تو جاده یخ زده تو سیبری داری رانندگی میکنی با120کیلومتر به خدا با 30کیلومتر سرعت وقتی پارو میذاری رو ترمز وای نمیسته .به قول بچه های یکی جلوی ماشینت تف کنه بری روش رفتی تو باقالیا لاستیک ها هم سالم هستن.لنتم توپول داره .
    من نمیدونم ترمز ماشین من فقط اینجوریه یا همه شون همینجوریه

13. 2 کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام.پراید 131مدل93روی زمین خشک بد ترمز نمیگیره ولی وای به حال موقعی که فقط آسفالت خیابون کوچکترین نمی داشته باشه ینی کافیه فقط رنگ آسفالت عوض شده باشه به رنگ خیسی در بیاد دیگه ترمز تعطیله همچین absترمز زیر پا ضربه میزنه که انگار تو جاده یخ زده تو سیبری داری رانندگی میکنی با120کیلومتر به خدا با 30کیلومتر سرعت وقتی پارو میذاری رو ترمز وای نمیسته .به قول بچه های یکی جلوی ماشینت تف کنه بری روش رفتی تو باقالیا لاستیک ها هم سالم هستن.لنتم توپول داره .
    سلام پراید 87 دارم لاستیکای جلوم کومهو ویتنام جدید انداختم لنتهام گولد تمیز مخزن روغن ترمز و کلا عوض کردم منم یه بار از درب یه مسجد رد میشدم ابپاشی کرده بودن یه 200 متری رفتم جاده هم دیگه خشک بود رسیدم دست انداز پا بردم برا ترمز چرخهای جلوم کشید رفت همشون اینجورن برادر من پراید کلا سبک هست سر میخوره موقع ترمز.یه بار داشتمسریه چهارراه میپیچیدم یهو چشمم افتاد یه دختر زیبا از اینه بقل سمت شاگرد داشتم نگاه میکردم یهو به خودم اومدم دیدم یه پیکان جلوم وایساده پا بردم برا ترمز میگم سرچهارراه بودم سرعت 20 کیلومتر انچنان سری خوردم خدا ازم رحم کرد تو فاصله 1 سانتی پیکان واسادم. ماشین من البته ABS نیست.کلا تو جاده با سرعت 130 از فاصله دور وقتی دست انداز هم میبینی باید با چندپا به رمز سرعت ماشین و پایین بیاری بعد وایسی یه دفعه بزنی رو ترمز با همون سرعت 130 میکشه میبرتت جهنم پراید.

15. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    متاسفانه این از مشکلات abs های اشغال و حساب نشده ای هستش که روی این ماشینا گذاشتن. بدون abs خیلی خیلی بهتر عمل میکنه. مطلب زیر رو ببینید من 2-3 روز پیش دقیقا به همین مطلب اشاره کردم. قابلیتی که باید جون آدم رو نجات بده بدتر باعث تصادف میشه. ایرانه دیگه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای بهتر شدن، تنها راه این هست که لاستیک رو از برندی انتخاب که نرم تر باشن. لاستیک های فعلی شما خشک هستن که مشکل رو شدیدتر کرده. لاستیک هاتون احتمالا بارز، کویر یا گلدستون هست (البته تو خارجیا هم خشک وجود داره)

17. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    متاسفانه این از مشکلات abs های اشغال و حساب نشده ای هستش که روی این ماشینا گذاشتن. بدون abs خیلی خیلی بهتر عمل میکنه. مطلب زیر رو ببینید من 2-3 روز پیش دقیقا به همین مطلب اشاره کردم. قابلیتی که باید جون آدم رو نجات بده بدتر باعث تصادف میشه. ایرانه دیگه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای بهتر شدن، تنها راه این هست که لاستیک رو از برندی انتخاب که نرم تر باشن. لاستیک های فعلی شما خشک هستن که مشکل رو شدیدتر کرده. لاستیک هاتون احتمالا بارز، کویر یا گلدستون هست (البته تو خارجیا هم خشک وجود داره)
    سلام امیرجان من با راهنمایی های پویا در بخش لاستیک جلو رو کومهو ویتنام انداختم نرم و عالیه

19. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •