سلام به همه دوستان
یه مدتی بود کنجکاو شدم ببینم برنز نامحدود سرعتشون چنده قیمتشون هم بیشتر ادمو وسوسه میکنه بلاخره امروز دلو به دریا زدمو برنز نامحدود چلچله شارژ کردم و اینم سرعت دانلود با ای دی امه![]()
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام به همه دوستان
یه مدتی بود کنجکاو شدم ببینم برنز نامحدود سرعتشون چنده قیمتشون هم بیشتر ادمو وسوسه میکنه بلاخره امروز دلو به دریا زدمو برنز نامحدود چلچله شارژ کردم و اینم سرعت دانلود با ای دی امه![]()
![]()
یه سوال !
آسیا تک بابت رانژه کردن خط پول میگیره؟
خوزستان 8000 تومن میگیرن بقیه جاها رو خبر ندارم
عجیبه واقعاً
من فرم انلاین ثبت نام رو میخواستم پر کنم دو تا گزینه داشت :
1- نصب حضوری 15000 تومن
2-نصب تلفنی 10000 تومن
حتماً هم باید یکی انتخاب میشد!!
من اصلاً بلد خودم نصب کنم این دیگه چه پولی مخوان بگیرن؟؟
سلام
الان از شاتل سرویس میگیرم اما اگه در ساعات دانلود رایگان زیاد دانلود کنی (نهایتاً 20 گیگ) دیگه نمیتونی دانلود رایگان داشته باشی سرعت ساعات رایگانت میاد روی 8kb
میخواستم بدونم آسیاتک اینجوری نیست؟مثلا همین سرویس چلچله برنزی که دوستمون گرفته خیلی خوبه ، اما مثل 512 مخابرات کاملا نامحدود یا نه؟ سرویسهای دیگه چطور ؟ دانلود رایگانش خوبه از نظر سرعت و دانلود زیاد ؟
کسی راه حلی نداره؟
حتماً باید موقع ثبت نام انلاین این 10000 تومن پول اضافی رو داد؟
آره داداش من از نمایندگی شهرمون گرفتم خودمم کانفیگ کردم ولی باز 10 تومنو گرفتن ...
دیشب دانلود شبانه کردم برای اولین بار. دقیقا ۳ گیگ دانلود شد که نزدیک صوب فهمیدم اگه چنتا لینک همزمان بذاریم در مجموع سرعت دانلود بیشتر میشه. پس حدودا میشه ۳.۵ گیگ دانلود کرد.
نکته منفی هم از آسیاتک پینگ افتضاحشه، الان با سرور ایران پینگم ۷۰۰ عه :|
برای بازی اصلا خوب نیست.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام من سرویس آزمایشی آسیا تک 3 ماهه 1 گیگ ترافیک 5 تومن بدون حق رانژه
خاستم بدونم کدوم سرویس 128 آسیا دانلود رایگان داره میخام بهد اتمام گیگم تغییر سرویس بدم شدنیه دیگه؟
دوست من سرعت بین 65 میچرخه نوسان زیاد داره یه اسپید تست بزاری بهتره?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)