من فقط به سوالاتون جواب دادم.
بستگی به بوجه و هدف و انتظار شما از سیستمتون داره.
وقتی 8016 رو 380قیمت میدن و آلپاین x303 رو 410 شما میری 8016 میخری !؟ منظور انتخاب بین بد و بدتره (از لحاظ قیمت عرض میکنم)
من فقط به سوالاتون جواب دادم.
بستگی به بوجه و هدف و انتظار شما از سیستمتون داره.
وقتی 8016 رو 380قیمت میدن و آلپاین x303 رو 410 شما میری 8016 میخری !؟ منظور انتخاب بین بد و بدتره (از لحاظ قیمت عرض میکنم)
سلامدوستان من میخوام واسه 405م سیستم صوتی بگیرم که در حد قابل قبول باشهنمیخوام زیاد هزینه کنمبا چقدر پول میتونم یه سیتم صوتی مناسب ببندم؟
محض دلخوشی ما یکیم جواب بدین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سقف هزینه دوست عزیز؟![]()
سلام گلم.در حد قابل قبول یعنی چقدر؟فی رو اعلام بفرمائید.شما برای داشتن یه صدای ایده آل،حدودا باید 900 هزینه نمائید.کمتر از این به نظر من دیگه گوش کردن به موزیک لذت بخش نیست.
البته فعلا پول توو دست و بالم نیستفقط خواستم بپرسم ولی با این حساب یه پول مشت باید خرج کنمخیلی ممنون از راهنماییتون
مرسی
آمپلیفایر و ساب و از این چیزا نمی خوام
هرچه کمتر بهتر
برا جلو می خوام
ترجیحا صفحه بزرگ و با صفحه لمسی و جی پی اس
بعید میدونم مارک مثل مارشال و از این ها هم بدرد بخور باشه حالا حدود قیمتش هم بفرمایید
با سلام
دوستان اگر ممکنه یک مدل باند تا نههایتا 60 تا 70 تومن به بنده مهرفی کنید
خودم می دونم بودجم خیلی کمه ولی خداییش بیشتر از این برام مقدور نیست فقط می خوام کیفیتش از باندهای خود ماشن بیشتر باشه
راستش برای خرید خود ماشین کاملا ورشکسته شدم
راستش ضبط ماشینم کاست میخوره!!!!!!!!! خواستم حدودا250 بزارم که حدود 160یا170 برای خود ضبط 60تا70هم یک جفت باند بردارم
خواهشا دوستان به ما فقیر فقرا هم کمک کنید
مبارکتون باشه
راستش توی برند های اصلی یه مدل پایونیر بود که همین حدود حالا یه کم گرون تر ولی صدای عالی داره
برا چه ماشینینی
آقا دمتون گرم جواب مارو هم بدین ثواب داره به مرتضی
سقف هزینه ام 700-800 تومن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)