نظرتون در مورد این سه تا چیه ؟
Canon EOS 5D Mark II Kit 24-105 L
7D
Canon EOS 550D IS (Kiss X4) 18-55 & 55-250
نظرتون در مورد این سه تا چیه ؟
Canon EOS 5D Mark II Kit 24-105 L
7D
Canon EOS 550D IS (Kiss X4) 18-55 & 55-250
قربون دستت ، اونوقت کی می خواد بره کلاس عکاسی
نمی شه یه جور دیگه کمک کنی؟!
تو این سایت هام که می ری هرکی یه چیز میگه سر گیجه گرفتم
اولش بین fujifilm s200exr و hs10 موده بودم که تو یکی از این مقالات زده بود فناوری exr تو hs10 هم بکار رفته
بیشترین مشکلم با cmos بودن حسگرش ، اگه ccd بود 10 mp هم بود باز می شد گفت قابل قبول ولی یه سر بزن به سایت فوجی عکسایی که با دوربین ها انداختن و بین ، نویز hs10 بیشتر از اونیه که میگن معمول برای cmos ها
اصلا فیلم برداریشب برام مهم نیست، چون کلا از فیلم برای ثبت وقایع خوشم نمی آد( خیلی توضیح می ده ، ولی یک عکس کلی حرف و تو یه شات میگه)
این همه که از hs10 گفتم در عوضش هیچی از کیفیت محصولات panasonic نمی دونم ، canon هم superzoom هاش یکم عکس و بی روح می کنن( نظر منه ها - یه مبتدی )sony هم که آ ماشالله
راستی من تو یک سایتی که الان نمی دونم کجا بود زده بود hs11 حسگرش ccd هست بقیه مشخصاتش با hs10 یکی بود، شما اطلعاتی از hs11 نداری؟
قدیما بیشتر مردم از دوربینهای عکاسی 35mm یا حرفه ای خودمون میترسیدند
اگر کسی میخواست بخره میگفتند نمیتونی عکس بگیری عکسات سیاه میشه و...
خود من به همین دلیل چند سالی از عکاسی عقب موندم آخه اون زمان دیجیتال نبود!
الان برعکس شده هرکس میخواد بیشتر از 500 تومن هزینه کنه میگن برو حرفه ای بخر
شرکتهای تولید کننده هم با کاهش قیمت به این مساله کمک کردند
اما مساله اینه که خرید دوربین dslr اولین قدم در راه عکاسی هست و هزینه ها هم بالا
و اینکه خریدار با چه انگیزه ای اقدام به خرید میکنه خودش موضوع دیگری هست
من به کسانی که با دید باز و با هدف هزینه و زمان گذاشتن برای عکاسی اقدام به خرید دوربین میکنند
پیشنهاد میکنم DSLR بخرند اما باید حوصله و علاقه کافی داشته باشند
اما فردی که هنوز معنای شاتر و دیافراگم رو نمیدونه چرا باید برای DSLRهزینه کنه
اونم برای عکاسی تفریحی؟؟
چندی پیش یکی از دوستان یک دوربین 550D داشت به اصرار برای دوست دیگری که اطلاعی از عکاسی نداشت خریدم
بعد از 2 ماه ایشون رو دیدم فتم دوربین چطوره گفت خوبه اما فیلمبرداریش از عکاسیش خیلی بهتره!!!
یعنی این دوست من پولش رو هدر داده همین
پیشنهاد خرید DSLR و همچنین خرید اون با خرید کامپکت بسیار متفاوته و باید بیشتر دقت کرد
نیکی پناهتان![]()
دوستان قصد خرید دوربین تا 350 تومن رو دارم وکام÷کت باشه اطلاعات زیادی از دوربین هم ندارم
یکی از یکی بهتر شما کدوم رو می خواهی
شما تو پست شماره 7647 گفتید :بعدش گفتید :میشه گفت یه تازه کارم تو عکاسی ولی نه از نوع داغونش ( شما سطح مون و متوسط فرض کنید )یعنی قصد تفریح ندارید و برای کارتون دوربین می خواهیدمی خوام عکاسی هم بکنم برای انجام کارهام و فقط از عکسای آماده استفاده نکنم
برای کار یه دوربین LIKE چندان جالب نیست چون وقتی پیشرفت کردید و خواستید کار بهتر انجام بدید از خریدتون پشیمون میشید ،و میگید چرا یه SLR رو با LIKE عوض کردم در شرایطی که هم قیمت بودند و برای شما فیلم ، که بزرگ ترین برتریه LIKE هاست اهمیت نداشت یعنی برای چیزی پول داده بودید که نیازی بهش نداشتید
من حواسم هست شما چی مینویسید و من بر اساس اون نظرم رو میدم ((پس لطفا در توانای هاتون اغراق نکنید))
panasonic در زمینه غیر حرفه ای ها بهتر از همه کار کرده بدون شک
hs10 و hs11 یکی هستند فکر کنم یکی (از اسم ها) برای آمریکا و دیگری برای بقیه دنیا باشه
بهترین دوربین زیر 350 تومن SX210 کنن هست که خوب جواب داده
دوستمون vvc این دوربین رو دارند می تونید از ایشون راهنمایی بخواهید
![]()
والا پولمون که به اولی نمیرسه ، سومی رو می خوایم بخریم با 2 تا لنز و تشکیلات جانبییکی از یکی بهتر شما کدوم رو می خواهی![]()
چرا هر چی زار می زنم یکی به فریادم نمی رسه
چرا هیچکی نیست بگه که آخه panasonic خوبه بده اخه جیزه ؟!!!!!!!!
اگه منظور tirdad_60 منم که فرق شاتر و دیافراگم و نمی دونم ، که نه تا این حد یکم بیشتر بلدم .بجونه خودم
دارم سعی می کنم بهترین انتخاب و با این بودجه برای کارم داشته باشم ، 3 تا انتخاب جلوم بود ( اگه پیشنهاد دیگه دارید بگینا )
fujifilm hs10 hd
fujifilm s200exr
panasonic lumix fz245
همونطور که گفتم به نرم افزارهای مربوط به این زمینه آشنایی دارم ( نزدیک 10 12 فتوشاپ کار می کنم با lightroom هم کمی تا قسمتی ابری آشنام )
دوربین نمی خوام که میرم مسافرت یا دشت و دمن با خانواده عکس یادگاری بندازم ( اونجوری 200 هم زیادشه )
یه چیز می خوام که وقتی کار و می خوام تحویل مشتری بدم حال کنه ( بازم میگم فکر کنید بخوام یه عکس بندازی روی بورد 3 یا 4 متری ، یه نویز معمولی تو مانیتور 22 اینچی می دونی چقدر می شه ؟!) اینجاست که حسگر خودش و نشون می ده ، درسته دیگه ؟
البته ماکروشم از یاد نبرید ( فاصله ماکرو 1 اسانتی hs10 واقعا خیلی خیله)
سرعت شاترشاون تقریبا تو یه رنجه
پس بی زحمت یکی از دوستان دقیقا با دلیل موجه لطف کنه بین این مارکا یکی و به این بنده ی سرا پا تقصیر معرفی کنه
elsin جان همین الان پستت و دیدم ، ممنون که جواب می دی
اون تیکتم که تو توانای هاتون اغراق نکنید مربوط به همونه که از عکس بیشتر خوشم میاد تا فیلم دیگه ( اون یه نظره نه توانایی)
پس شما می گی که اگه یه dslr بگیرم شاید امروز هزینه کنم ولی بعدا از این 200 تومن هزینه کردم پشیمون نمی شم ، و اینکه اون چیزی که از آموزش های لازم برای دوربین های dslr میگن اینقدرم هم اول کار مهم نیست ؟
سومی (550D) خوبه اما لنز دومی (55-250) دوستان میگند خوب نیست
فکر کنم خرید لنز 135-18 یا 200-18 معقول تر باشه
از بین اونا hs10 و fz45 عالی هستند
کار با hs10 کمی سخت تره اما خیلی کامل تر از fz45 و hs10 تو هیچ چیز بهترین نیست
بهتره رو نوع سنسور حساس نباشی MP هم از 10 بالا تر برای کار شما کافیه ((زیاد هم هست))
به جز سطر اول بقیه رو کلا نفهمیدم![]()
بطور کلی از پستات به این نتیجه رسیدم که
یک dslr بگیرم خیلی بهتره تا اینکه مثلا یکسال دیگه تو عکاسی راه افتادم بعدا بگیرم ؟
من مشکلم الان اینه که اگه یه dslr بگیرم، با عکاسی باهش به مشکل بر نمی خورم ؟مثلا بزنم تظیماتش و بهم بریزم و از این جور بلا ها دیگه ( مردونش و بگم یه dslr تا حالا دستم نگرفتم ، و یکم از این بابت می ترسم که بترکونمش)
و اینکه از این بحثا بگزریم نظرت روی d3000 بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)