خوب مهمون برنامشون پیروز قربانی بود..
من از زمانی که پیروز اومد برنامه رو دیدم..
حالا چرا میزنی، ببخشید، دیگه نگاه نمیکنم..
خوب مهمون برنامشون پیروز قربانی بود..
من از زمانی که پیروز اومد برنامه رو دیدم..
حالا چرا میزنی، ببخشید، دیگه نگاه نمیکنم..
خوبه دیگه نگاه نکن
راستی این خبر صحت داره؟
حق پخش تلویزیونی حل شد ، ایران با 4 تیم میره آسیا
اولین باره که دارم میشنوم..
واقعاً ؟
منبعم تقریبا موثقهبذارببینم خبرش میاد یانه
![]()
خوش خبر باشی اونی..
شیرینی پیش من داری..
باید خبرش تاییدبشه چون اینو یک نفری گفت که طرفدارتیم پیروزی بود ودراواخرشب گفت باید برم ببینم جایی چیزی نوشته یانه![]()
اینم خبرش
------------------------------------------
752
9 مهر 1387 ساعت 03:37
مهندس علی آبادی : رییس جمهور با حق پخش مسابقات فوتبال موافقت كرد
خبرگزاری جمهوری اسلامی ۰۹/۰۷/۸۷
تهران - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان تربیت بدنی گفت : دكتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور كشورمان در نشست ویژه دوشنبه شب با امتیاز پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال موافقت كرده است .
مهندس محمد علی آبادی دوشنبه شب در گفت وگوی كوتاه تلفنی با برنامه نود افزود : به این منظور قرار بود پیشترجلسهای با حضور رییس جمهوری، عزت الله ضرغامی رییس صداوسیما و رییس سازمان تربیت بدنی برگزار شود كه به دلیل سفر دكتر احمدی نژاد به نیویورك به امشب موكول شد .
وی با تاكید بر این نكته كه رییس جمهوری در جلسه دوشنبه شب نسبت به این قضیه نظر مساعد داشت اضافه كرد : خوشبختانه رییس جمهوری رهنمودهای لازم را ارایه دادند و مقرر شد توافق نهایی میان دو سازمان مذكور صورت گیرد .
مهندس علی آبادی همچنین در این گفت وگوی تلفنی اظهار داشت:متاسفانه بعضا برخی از افراد در این خصوص ، نگرش سیاسی دارند و سعی میكنند با انعكاس مشكلات فوتبال بیشتر خود را مطرح كنند .
لازم بذكر است كه كنفدراسیون فوتبال آسیا ، تاكید كرده بود كه اگر مشكل حق پخش تلویزیونی مرتفع نشود سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا كاهش خواهد یافت . در این زمینه اوایل هفته جاری نماینده این كنفدراسیون نشستی با مسوولان فدراسیون فوتبال كشورمان داشت و خواستار پاسخ قطعی ایران در این زمینه شده بود.
هرچند در استقلال خیلی از بازیكنان خود را مرد موثر میدان داربی میدانند اما بیشك مجتبی جباری شماره هشت تكنیكی و باهوش استقلال چیز دیگری است. گوهر گرانبهای تیم آبی در شرایط ویژهای پا به میدان جمعه خواهد گذاشت. نزدیك به 10 روز است كه او در مقابل سران باشگاه موضع گرفته و از اینكه مسائل مالیاش به قید فوریت به دست مدیران تیم حل نشده حسابی شاكی است. او هم تمرین را تعطیل كرد و یكی دو روز نرفت. حتی قلعهنویی هم تهدید كرد كه او را در بازی راهآهن به نیمكت خواهد چسباند اما دقیقه 30 همان بازی معلوم شد كه تهدید مجتبی بیفایده است. او به زمین بازی رفت و سرنوشت مسابقه را تغییر داد تا به همه ثابت شود استقلال بدون جباری تیم ضعیفی است. حالا شماره هشت مسائل روزهای اخیر را فراموش كرده و تمام حواسش به داربی است. جباری همیشه از بازیكنان تاثیرگذار استقلال در سالهای اخیر بوده و حالا نوبت به مهمترین بازی رسیده است و جباری هم باید ثابت كند كه كینهجو نیست. جمعه روز اوست
خبر خیلی خوبی بود اونی..
یه شیرینی پیش من داری![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)