تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 766 از 949 اولاول ... 266666716756762763764765766767768769770776816866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,651 به 7,660 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چند روز پیش که به من زنگ زدن گفتن ما گیگابایتی از زیر ساخت می خریم همین آلانشم کلی ضرر کردیم.

بعد منم مثل خیلی از دوستان شکایتم پس نگرفتم، چون گفتن که قرار هست تا شنبه سیستم به اینصورت می خوان ادامه بدن که کل اون ۴۳ گیگ شما می تونید ظرف ۱ ماه استفاده کنید چه یک روز چه ۱ ماه، اما می خوام بدونم که نظر شما چی هست برای مذاکره با اینها؟؟؟

و حالا هنوز که نمی تونیم آدم های با سواد بیاریم بالا ( اعتبار مدارک هم مهم البته) اما در کل برای این مورد بر گردوندن سیستم نامحدود و پایین آوردن قیمت چه فکری دارین؟؟

اینکه انقدر این حرف تکرار می کنم فقط برای خودم نیست، اگر فکر می کنید تکرار این حرف هیچ فایده ای نداره خوشحال میشم بشنوم
    Last edited by codex1; 04-06-2015 at 18:21.

2. 4 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند روز پیش که به من زنگ زدن گفتن ما گیگابایتی از زیر ساخت می خریم همین آلانشم کلی ضرر کردیم.

بعد منم مثل خیلی از دوستان شکایتم پس نگرفتم، چون گفتن که قرار هست تا شنبه سیستم به اینصورت می خوان ادامه بدن که کل اون ۴۳ گیگ شما می تونید ظرف ۱ ماه استفاده کنید چه یک روز چه ۱ ماه، اما می خوام بدونم که نظر شما چی هست برای مذاکره با اینها؟؟؟

و حالا هنوز که نمی تونیم آدم های با سواد بیاریم بالا ( اعتبار مدارک هم مهم البته) اما در کل برای این مورد بر گردوندن سیستم نامحدود و پایین آوردن قیمت چه فکری دارین؟؟

اینکه انقدر این حرف تکرار می کنم فقط برای خودم نیست، اگر فکر می کنید تکرار این حرف هیچ فایده ای نداره خوشحال میشم بشنوم
    دوست گرامی
    احتمال این وجود داره که شرکتها با هم تبانی کرده باشند
    وقتی شرکتها دور هم جمع می شن تصمیم حذف شبانه و حذف نامحدود و در عوض ش بالا بردن ریت خط و سرعت کلی مشترکین میکنند و مشترکینی که با استفاده از نامحدود یا شبانه رایگان هر گیگ کمتر از هزار تومان براشون می افته رو حذف می کنند از این شرکت به اون شرکت عوض کردن هیچ فایده ای نداره
    شبانه رایگان یک آپشن تشویقی در نظر گرفتن که الزامی وجود نداره پس هیچی
    تنها چیزی که من بهش دلخوش کرده بودم از دست دادن مشتری و این بود که شاید یه شرکتی به خاطر جذب مشترک زیر این قول و قرار بزنه که خیال خام بود
    حالا شما بفرمایید وقتی شرکت های کله گنده همه با هم دست به یکی کردند چه کاری از ما برمیاد؟

4. 4 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این که حرف بی جایی هست که می زنن. اگه براشون ضرر داشت امکان نداشت این همه مدت انجامش بدن و نهایت بعد 2-3 ماه جمعش می کردن.برای اینکه ما حرفی نزنیم دارن فیلم هندیش می کنن.

مسئله از دید من ترکیبی از مسائل سیاسی + منفعت طلبی های بی پایان در یک بازار غیر رقابتی هست.

6. این کاربر از 1nima1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست گرامی
    وقتی شرکتها دور هم جمع می شن تصمیم حذف شبانه و حذف نامحدود و در عوض ش بالا بردن ریت خط و سرعت کلی مشترکین میکنند و مشترکینی که با استفاده از نامحدود یا شبانه رایگان هر گیگ کمتر از هزار تومان براشون می افته رو حذف می کنند از این شرکت به اون شرکت عوض کردن هیچ فایده ای نداره
    تنها چیزی که من بهش دلخوش کرده بودم از دست دادن مشتری و این بود که شاید یه شرکتی به خاطر جذب مشترک زیر این قول و قرار بزنه که خیال خام بود
    حالا شما بفرمایید وقتی شرکت های کله گنده همه با هم دست به یکی کردند چه کاری از ما برمیاد؟
    دقیقا حرف شما درسته به فن آوا فشار آوردن که نامحدوداشو منصفانه کنه بعدشم با هم جلسه گذاشتن و تبانی کردن و چون شرکت هلدینگ هستش زیاد برای اینترنتش وقت نمیزاره این جریان منصفانه کردن نامحدوداشون فشار آوردن شرکت های دیگه بوده شرکت هم میگه خوب حرف بدی هم نمیزنن اینجوری گیگ میفروشیم کلی پول به جیب میزنیم چرا نامحدود بدیم که هر گیگش ارزون در بیاد ۷ برابر هر گیگ رو گرون تر میفروشیم

8. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا حرف شما درسته به فن آوا فشار آوردن که نامحدوداشو منصفانه کنه بعدشم با هم جلسه گذاشتن و تبانی کردن و چون شرکت هلدینگ هستش زیاد برای اینترنتش وقت نمیزاره این جریان منصفانه کردن نامحدوداشون فشار آوردن شرکت های دیگه بوده شرکت هم میگه خوب حرف بدی هم نمیزنن اینجوری گیگ میفروشیم کلی پول به جیب میزنیم چرا نامحدود بدیم که هر گیگش ارزون در بیاد ۷ برابر هر گیگ رو گرون تر میفروشیم
    بله احتمال تبانی بسیار زیاده
    اما حیف کسی نیست که جلوی تبانی رو بگیره
    و با جریمه و محروم سازی کاری بکنه

10. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گرامی
    PAPها مثل آسیاتک، پارس آنلاین، فن آوا، شرکت مخابرات ایران، پیشگامان کویر و ۴ تا شرکن اصلی دیگه که فروشنده های اصلی اینترنت در ایران هستند،
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:24.

12. 2 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بله کم و بیش در مورد این تبانی ها خبر دارم برای مثال سال پیش که دولت پهنای باند کشور را از ۷۲GB به ۱۲۰GB افزایش داد. PAPها مثل آسیاتک، پارس آنلاین، فن آوا، شرکت مخابرات ایران، پیشگامان کویر و ۴ تا شرکن اصلی دیگه که فروشنده های اصلی اینترنت در ایران هستند، به جای اینکه کیفیت اینرتنت من و شما و که از قبل مشتریشون بودیم بالا ببرن چیکار کردن؟؟؟ شروع کردن به افزایش مشتری بیشتر برای سود بیشتر...

خوب برای همین هم هست که درست و درمون به من شما خدمات نمی دن و این هم مشکل دارن توی مراکز مخابراتی وقتی تعداد کاربرها بیشتر میشه Over Traffic به قول خودشون... خوب مل داستان ایکه برای همین باید یک کاری کرد و با دست روی دست گذاشتن نمیشه کاری از پیش برد.

همه ما در حال ضرر مالی و روانی هستیم، اینو نمی تونید انکار کنید، همه ما انقدر در آمد و پول نداریم که خرج چیزی کنیم سرویس مزخرف به ما تحویل داده میشه!!!
    این مثل ماشین خریدن از ایران خودرو یا سیپا نیست که بگن تحریم هستیم، ما به هیچ هنوان هیچگونه تحریمی بابت خرید اینترنت نداشتیم، پس بهانه ای هم نیست...

اگر قرار هست فانونی گذاشته باشه همگی ما تابع قانون هستیم، اما به شزطی که طبق همین قانون عمل بشه و جنسی که در حال خرید اون هستیم منصفانه باشه...

در واقع این ما هستیم که همه جانبه داریم ضرر می کنیم باید جلوی قضیه ایستاد
    ماشالله مملکت اینقدر گل و بلبله که همه چی درسته ملت از صبح تا شب سر کارن آخر شب هم خسته میان خونه اینترنت براشون مهم نیست اگه اینترنتشون مشکل داشته باشه بهشون بگیم پیگیری کن میگن ای بابا از صبح تا شب کار میکنم الان اومدم این اینترنت کارمو راه میندازه همین کافیه بیش تر از وایبر و فیس بوک که نمیخوام و طرز فکر شرکت ها و مخابرات اینه که مثلا نامحدود و شبانه رو نوجوان ها و جوان ها استفاده میکنن و یک چند تا فیلم و سریال و آهنگ الکی دانلود میکنن و بهتره جمعش کنیم تا هم پهنای باندمون از بین نره و هم پول خوبی به جیب بزنیم ولی نگاه نمیکنن به این موضوع که شاید یک محقق و دانشجو و یا یک متخصص کامپیوتر و شبکه به اینترنت نامحدود واقعی و پر سرعت نیاز داشته باشه و تا وقتی که مردم ما به همین اینترنت راضی باشن اینترنت تا آخرش تو ایران اینجوری میمونه به عبارتی به این جمله میرسیم که یک دست صدا نداره الان من و شما بریم شکایت کنیم به جایی میرسیم نه جز اینکه از وقت و پولمون بزنیم هیچ چیزی عایدمون نمیشه ولی وقتی چند هزار نفر از هر شرکت برن قضایی شکایت کنن اونوقت این شرکت ها حواسشون جمع میشه و درست کار میکنن ولی افسوس که ما الان ملتی قانع و دست نگاه کن هستیم و خودمون تغییر رو نمیخواهیم
    Last edited by sorooshfm; 05-06-2015 at 07:19.

14. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای شروع هم از همین انجمن شروع می کنیم. نظر موافق و مخالف شما هم نیاز هست...

نظرات خودتون حتما اعلام کنید دوستان...
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:26.

16. 4 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوست عزیر با هماهنگی برای اعتراض موافقم . ولی الان زمان مناسبی نیست .
    اکثر کاربرا الان گرفتار امتحانات هستن و حضور زیادی نمیتونن داشته باشن . ولی با شروع تابستان کاربرا سرازیر میشن . و اون موقع اطلاع زسانی و هماهنگی بسیار مفیدتر میتونه باشه .

18. 3 کاربر از mmz63s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیر با هماهنگی برای اعتراض موافقم . ولی الان زمان مناسبی نیست .
    اکثر کاربرا الان گرفتار امتحانات هستن و حضور زیادی نمیتونن داشته باشن . ولی با شروع تابستان کاربرا سرازیر میشن . و اون موقع اطلاع زسانی و هماهنگی بسیار مفیدتر میتونه باشه .

در هر حال داشتم به این فکر می کردم که این موضوع اینترنتی هست
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:27.

20. 4 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •