والا درایو PS3 اگه هم هـک بشه نمیصرفه،چون بلوری خام گرونه...........
فکر کنم جدیدا مایکروساقت و سونی دارن جاهاشون رو با هم عوض میکنن،میکی میگی هـک نکنین،سونی میگه هر کی دوست داره ه«ک کنه........
![]()
والا درایو PS3 اگه هم هـک بشه نمیصرفه،چون بلوری خام گرونه...........
فکر کنم جدیدا مایکروساقت و سونی دارن جاهاشون رو با هم عوض میکنن،میکی میگی هـک نکنین،سونی میگه هر کی دوست داره ه«ک کنه........
![]()
سلام یه سوال داشتم
الان ps3 اگه بگیرم ، مثله xbox این داستانه - - نشدنو داره یا اینکه هر مدلی باشه -- میشه و از این چیزا نداره که فلان مدلو بگیر اینو نگیر ؟
ممنون
تا اونجايي كه من ميدونم جديدترين مدل ps3 همون اسليم 160 گيگ يا 320 گيگ هست كه براي اينكه كپي خور باشه فرمورش بايد 3.55 به پايين باشه . همين
خودم يه هفته پيس يه ps3 كپي خور اسليم 160 گيگ خريدم 558 هزارتومن !!! به كابل hdmi و چندتا بازي رايگان و يه بازي اورجينال
یعنی اینایی که الان 420 تومنه 160gb -- نمیشه و بازی کپی نمیشه اجرا کرد؟
شما مثل اینکه پست های قبلی منو نخوندی.من گفتم از اردبیل هستم.اگه تهران بودم که مشکلی نداشتم.هر چه قدر تو گوگل سرچ میکنم فروشگاهی پیدا نمیکنه که بازی اورجینال بفروشه.اگه شما ادرس سایتی رو دارین که اورجینال بازی میفروشه لطفا بدین.ممنون.اگرم نه شماره تلفن به مغازه رو بدین که بازی اورجبنال بفروشه و البته پست کنه به اردبیل .البته بازی اورجیناب 15 تومنی نه 70 تومنی.
الان قیمت بازی های اورجینال چنده؟
فت داره با اسلیم تو حجم هارد فرق دارن (فت تولید نمیشه)
برای کپی هم فقط ورژن3.55 باید باشه
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
چرا فقط ورژن3.55 باید باشه
داداش با شما نیستما کلا سر نقل و قول رو گرفتم به همتون بگم که:
بابا اینقدر ناامیدی ندید اینقدرم نا امید نباشید.این خبرا همش کشکه شایعس همش.خود سونی و هزار تا سایت دیگه مثل پلی 3 -- هم نوشت هر چیزی راجع به -- کنسول بیخیال شین و فقط صبر کنید من بهتون قول میدم بیشتر از یه ماه طول نمیکشه و این فریمور جدید هم -- میشه به همین راحتیحالا چه جوریشو اگه من و شماها میدونستیم که خودمون اینکارو میکردیم که هی نمیشه نمیشه میکنید خوب ما هرجور فکر کنیم نمیشه اما اون هکری که داره صبح تا شب جون میکنه یه جور فکر میکنه که میشه
![]()
این+3.6 -- بشه درست بد که باز فرم جدید بید که سر خونه اولیم که
3.70 Coming
خوب عزیز من همیشه همینه 3.70 هم -- بشه دوباره فریمور جدید میاد اما من میگم که -- میشه.مطمئن باش -- میشه فوقش با یه ماه تاخییر بازی رو بازی میکنی عوضش 100 تومن پول نمیده کسی.اگرم خیلی علاقه منده کسی که بازی رو داغ داغ بخره که حرفی نیست پول بده بخره.من واسم مهم نیست که دیرت 3 رو الان بازی کنم یا 1 ماه دیگه.بقیه رو نمیدونم.این ایراد هکه که همیشه 1 ماه عقبه اما بلاخره -- میشه
درسته ولی بهترین روش Dual fw اگه اینو پیش بگیرن بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)