تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 954 اولاول ... 265665715755761762763764765766767768769775815865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

7 ساله تو gg بازی می کنی لولت اینه؟ من 2 ماهه دارم بازی می کنم 2 روز دیگه می شم 11.
    ماشالا به گارنا ه ک ایدی لول 80 میخوای؟
    الان گارنا به لول نیست به uid هست گفتم ارزش کری خوندن نداری just game
    بازی حالیت بود بعد این همه تحقیر شدن انلاین میشدی نه اینکه کری بخونی

در آغاز فعالیت shadow fined's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام و تبریک به خطر تایپک قشنگتون ولی این دعواتون داره خرابش میکنه
    بهتر نیست تمومش کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

13

شما انگار پستمو تا آخرش نخوندین.
    تو خط های آخر گفتم "همه چیز به آیتم های طرفین و 100 البته بازیه طرفین بستگی داره، اما من مطمئنم که تو شرایط نرمال Troll برنده بازیه"
    یه چیزی هم که در نظر نمی گیری اینه که برنده تیمیه که تاور هارو بندازه و بیس رو جمع کنه نه کسی که هیرو کیله بیشتری می گیری.
    شما یه مشکلی که دارین اینه که انتقاد پذیر نیستین و نمی تونین باور کنین چیزایی که خیلی وقته دارین به روش خودتون پیش میرین اشتباست. هرجور دوست دارین باهاش بازی کنین.

آقا سهراب شما باید از خداتون باشه یکی پیدا شه و مطالب مفید فروم های انگلیسی رو ترجمه کنه و در اختیارتون قرار بده.

بخندم؟!
    خندمم نمیگیره...
    اشکال نداره..7ساله ازین حرفا شنیدیم.وارکرافت بازییه که کل کل توش زیاده و من از اینش بدم میاد.در آخر بازی هم همیشه بازنده بهانه ای داره....موسم خراب بود،لولم نگرفت،حواسم به بازی نبود و ....

ولی من یه چیزی به allstar بازا همیشه میگم،اگر شاخ شدید هیچوقت مغرور نشید چون همیشه بهتر از شما هم هست..
    اگرم باز اسرار کرد رو حرفش یه کلام:
    allstar وارکرافت نیست،افتخار نکن که یه هیرورو خوب کنترل میکنی،وارکرافت TFT اصله بازیه که اون مرد میخواد 20-30 یونیت رو کنترل کنه همزمان و استراتژیک بریزه برا هر ثانیه و آماده باشه که هر لحظه تغییرش بده..
    حیف که allstar وارکرافت رو منحرف کرد ولی یه نگاهی بندازیم میبینیم این 2-3 ساله اخیر allstar بوده که وارکرافت رو زنده نگه داشته...

توی این فروم هم دعوا نکنید،مشورت کنید و پیشینهاد بدبد.

همگی موفق باشید

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

گذشته از اینکه شما کلا یه چند صباحی عقب تشریف دارید! اما این بارو باهاتون موافقم، از اصل مطلب یه مقدار فاصله گرفتیم.

واسه اینکه به حالت نرمال قبل از "فتنه ها و اغتشاشات اخیر!!!" برگردیم دوستان لطف کنن توضیحاتشون رو راجع به هیروی Phantom Assassin بگن. منم آیتم ها و لول های مناسبشو تو پست های بعدیم می گم. شاید بتونیم اینطوری به گفته ی مهرداد مشورت کنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

آقا چطوری می شه با مدیریت یا ادمین این فروم ارتباط داشت؟ من میخوام بهش یه نامه بدن این دوره آزمایشی ما یه مقداری زیادی طول کشیده.

در آغاز فعالیت shadow fined's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[QUOTE=Sorena70;5928446]گذشته از اینکه شما کلا یه چند صباحی عقب تشریف دارید! اما این بارو باهاتون موافقم، از اصل مطلب یه مقدار فاصله گرفتیم.

واسه اینکه به حالت نرمال قبل از "فتنه ها و اغتشاشات اخیر!!!" برگردیم دوستان لطف کنن توضیحاتشون رو راجع به هیروی Phantom Assassin بگن. منم آیتم ها و لول های مناسبشو تو پست های بعدیم می گم. شاید بتونیم اینطوری به گفته ی مهرداد مشورت کنیم.[/

با اجازه بچه ها

برای این هیرو به نظر من آیتمهای
    power treads&vladmirs offering&battlefury بعدش برای قوی شدنStygian Desolator&Buriza-do Kyanon&butterfly واطه باؤي خيلي جلو بره يه assault يا divine rapier با این بهتره اول بازی کل نگیرین و فقط یونیت بزنین ولی بعد از گرفتن رنک دو شیشتون میتونین راحت کل بگیرین چون با
    لیف استیلتون hpتون سریع پر میشه [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هیروی فانتوم یکی از شاخ ترین هیرو های دوتا در آخر بازی آیتم بستنش هم بستگی به سبک بازی داره به نظر من باید اول بازی HoD ببندی و بری جنگل و با چند آیتم سنگین مثل battelfurry ,critcal , cleanig atak و امثالهم بیای جلو و بازی رو تموم کنی البته جنگل رفتن اختیاری ولی چون این هیرو اول بازی به شدت ضعیفه ممکنه اگه جنگل نرین اونقدر خفت بشین که نتونین آیتم ببندین.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

راجع به جنگل رفتن مطمئن نیستم، اما من خودم هروقت این هیرو رو می گیرم تا لول 8 شم فقط لول 1 و لول 2 رو بر می دارم، لول 9 که شدم لول 3 رو بر می داریم، توی لول 10 و لول 11 دو بار لول 6 رو پشته هم بر می دارم چون وقتی اون اوایل دمیج پایینه و وقتی تازه لول 6 شدیم کریتیکال زیاد به درد نمی خوره. لول 1 رو هم وقتی 4 بار برداری 120 تا دمیج می ده و می تونین تو لاین های خطرناک عقب بمونینو لول 1 بزنینو کریپ بکشین.

راجع به آیتم هم با چوبی رو اگیلیتی، هلم (لایف استیل) پرورنس، بعد کلیو، بعد ساتانیک، بعد باترفلای.

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

[QUOTE=shadow fined;5929305]
    گذشته از اینکه شما کلا یه چند صباحی عقب تشریف دارید! اما این بارو باهاتون موافقم، از اصل مطلب یه مقدار فاصله گرفتیم.

واسه اینکه به حالت نرمال قبل از "فتنه ها و اغتشاشات اخیر!!!" برگردیم دوستان لطف کنن توضیحاتشون رو راجع به هیروی Phantom Assassin بگن. منم آیتم ها و لول های مناسبشو تو پست های بعدیم می گم. شاید بتونیم اینطوری به گفته ی مهرداد مشورت کنیم.[/

با اجازه بچه ها

برای این هیرو به نظر من آیتمهای
    power treads&vladmirs offering&battlefury بعدش برای قوی شدنStygian Desolator&Buriza-do Kyanon&butterfly واطه باؤي خيلي جلو بره يه assault يا divine rapier با این بهتره اول بازی کل نگیرین و فقط یونیت بزنین ولی بعد از گرفتن رنک دو شیشتون میتونین راحت کل بگیرین چون با
    لیف استیلتون hpتون سریع پر میشه [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
    دادا
    شما عکس هارو اینجا آپلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بد لینک مستقیم بهت میده--> لینک مستقیمو بذار تو پستی که داری میدی
    از روی هارد خودت هیچی‌ نمیتونی‌ تو فروم بذاری
    البته ببخشید که من این حرفارو میزنم چون دیدم عکس‌ها مسیرش تو درایو c بود گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

یه نفر به من در مورد mh توضیح میده ؟ کلا این mh چیه ؟
    چندبار دیدم که تو گرنا وسط بازی اسمش رو وسط آوردن (دعوا و فحش و کتک کاری و ...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •