ماشالا به گارنا ه ک ایدی لول 80 میخوای؟
الان گارنا به لول نیست به uid هست گفتم ارزش کری خوندن نداری just game
بازی حالیت بود بعد این همه تحقیر شدن انلاین میشدی نه اینکه کری بخونی
ماشالا به گارنا ه ک ایدی لول 80 میخوای؟
الان گارنا به لول نیست به uid هست گفتم ارزش کری خوندن نداری just game
بازی حالیت بود بعد این همه تحقیر شدن انلاین میشدی نه اینکه کری بخونی
سلام و تبریک به خطر تایپک قشنگتون ولی این دعواتون داره خرابش میکنه
بهتر نیست تمومش کنید![]()
بخندم؟!
خندمم نمیگیره...
اشکال نداره..7ساله ازین حرفا شنیدیم.وارکرافت بازییه که کل کل توش زیاده و من از اینش بدم میاد.در آخر بازی هم همیشه بازنده بهانه ای داره....موسم خراب بود،لولم نگرفت،حواسم به بازی نبود و ....
ولی من یه چیزی به allstar بازا همیشه میگم،اگر شاخ شدید هیچوقت مغرور نشید چون همیشه بهتر از شما هم هست..
اگرم باز اسرار کرد رو حرفش یه کلام:
allstar وارکرافت نیست،افتخار نکن که یه هیرورو خوب کنترل میکنی،وارکرافت TFT اصله بازیه که اون مرد میخواد 20-30 یونیت رو کنترل کنه همزمان و استراتژیک بریزه برا هر ثانیه و آماده باشه که هر لحظه تغییرش بده..
حیف که allstar وارکرافت رو منحرف کرد ولی یه نگاهی بندازیم میبینیم این 2-3 ساله اخیر allstar بوده که وارکرافت رو زنده نگه داشته...
توی این فروم هم دعوا نکنید،مشورت کنید و پیشینهاد بدبد.
همگی موفق باشید![]()
گذشته از اینکه شما کلا یه چند صباحی عقب تشریف دارید! اما این بارو باهاتون موافقم، از اصل مطلب یه مقدار فاصله گرفتیم.
واسه اینکه به حالت نرمال قبل از "فتنه ها و اغتشاشات اخیر!!!" برگردیم دوستان لطف کنن توضیحاتشون رو راجع به هیروی Phantom Assassin بگن. منم آیتم ها و لول های مناسبشو تو پست های بعدیم می گم. شاید بتونیم اینطوری به گفته ی مهرداد مشورت کنیم.
آقا چطوری می شه با مدیریت یا ادمین این فروم ارتباط داشت؟ من میخوام بهش یه نامه بدن این دوره آزمایشی ما یه مقداری زیادی طول کشیده.
[QUOTE=Sorena70;5928446]گذشته از اینکه شما کلا یه چند صباحی عقب تشریف دارید! اما این بارو باهاتون موافقم، از اصل مطلب یه مقدار فاصله گرفتیم.
واسه اینکه به حالت نرمال قبل از "فتنه ها و اغتشاشات اخیر!!!" برگردیم دوستان لطف کنن توضیحاتشون رو راجع به هیروی Phantom Assassin بگن. منم آیتم ها و لول های مناسبشو تو پست های بعدیم می گم. شاید بتونیم اینطوری به گفته ی مهرداد مشورت کنیم.[/
با اجازه بچه ها
برای این هیرو به نظر من آیتمهای power treads&vladmirs offering&battlefury بعدش برای قوی شدنStygian Desolator&Buriza-do Kyanon&butterfly واطه باؤي خيلي جلو بره يه assault يا divine rapier با این بهتره اول بازی کل نگیرین و فقط یونیت بزنین ولی بعد از گرفتن رنک دو شیشتون میتونین راحت کل بگیرین چون با
لیف استیلتون hpتون سریع پر میشه[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/AMIN_Z%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
هیروی فانتوم یکی از شاخ ترین هیرو های دوتا در آخر بازی آیتم بستنش هم بستگی به سبک بازی داره به نظر من باید اول بازی HoD ببندی و بری جنگل و با چند آیتم سنگین مثل battelfurry ,critcal , cleanig atak و امثالهم بیای جلو و بازی رو تموم کنی البته جنگل رفتن اختیاری ولی چون این هیرو اول بازی به شدت ضعیفه ممکنه اگه جنگل نرین اونقدر خفت بشین که نتونین آیتم ببندین.
راجع به جنگل رفتن مطمئن نیستم، اما من خودم هروقت این هیرو رو می گیرم تا لول 8 شم فقط لول 1 و لول 2 رو بر می دارم، لول 9 که شدم لول 3 رو بر می داریم، توی لول 10 و لول 11 دو بار لول 6 رو پشته هم بر می دارم چون وقتی اون اوایل دمیج پایینه و وقتی تازه لول 6 شدیم کریتیکال زیاد به درد نمی خوره. لول 1 رو هم وقتی 4 بار برداری 120 تا دمیج می ده و می تونین تو لاین های خطرناک عقب بمونینو لول 1 بزنینو کریپ بکشین.
راجع به آیتم هم با چوبی رو اگیلیتی، هلم (لایف استیل) پرورنس، بعد کلیو، بعد ساتانیک، بعد باترفلای.
[QUOTE=shadow fined;5929305]دادا
شما عکس هارو اینجا آپلود کن
بد لینک مستقیم بهت میده--> لینک مستقیمو بذار تو پستی که داری میدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از روی هارد خودت هیچی نمیتونی تو فروم بذاری
البته ببخشید که من این حرفارو میزنم چون دیدم عکسها مسیرش تو درایو c بود گفتم![]()
یه نفر به من در مورد mh توضیح میده ؟ کلا این mh چیه ؟
چندبار دیدم که تو گرنا وسط بازی اسمش رو وسط آوردن (دعوا و فحش و کتک کاری و ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)