نمایش مخفی و عالی The Witness، بازی جدید خالق Braid، در نمایشگاه PAX

خالق بازی زیبای Braid ، آقای Jonathan Blow، اعلام کرد که بازی جدید او یعنی The Witness در نمایشگاه Penny Arcade Expo (PAX) به نمایش گذاشته شده بود، اگرچه خیلی ها از آن بی اطلاع بودند.
او در بلاگ خود نوشت : برای هر سه روز نمایشگاه PAX 2010 ، The Witness برای تمام کسانی که به غرفه این بازی می آمدند، در دسترس و قابل بازی بود. اما چون به آن اشاره ای نشده بود، از دست دادن این بازی و این خبر خیلی راحت بود.
وی در مورد علت این کار و علنی نکردن این موضوع قبل از نمایشگاه می نویسد: در نمایشگاهی که پر بود از شرکت هایی که تلاش می کردند که توجه شما را جلب کنند و به شما چیزهای مختلفی بفروشند، من تصمیم گرفتم که کاری ماهرانه و نوآورانه انجام دهم و البته یک سورپرایز (منظور قابل بازی بودن TW برای عموم و عدم اعلام این خبر قبل از نمایشگاه).
همچنین، من میخواستم که مردم قادر باشند که بازی را هرچقدر که می خواهند تجربه کنند، و هیچ احساس فشاری برای توقف بازی به دلیل صف طولانی ای که در پشت سرشان برای تجربه کردن بازی قرار داشت، نداشته باشند.
ادامه می دهد: قبل از PAX تنها دو نفر بودند که بازی را انجام داده بودند که آنها نیز از سازندگان بازی های کامپیوتری بودند و نسخه ای که آنها بازی کرده بودند نسخه اولیه ی بازی بود. این اولین بار بود که بازی توسط بازیکن های عمومی انجام می شد، و من میخواستم ببینم که مردم چه عکس العملی به آن نشان می دهند؛ به صادقانه ترین شکل ممکن. من نمیخواستم که به آنها دلیلی ارائه کنم که فکر کنند این بازی خوب بود. به همین دلیل، فقط گذاشتم بازی اجرا شود و خودم گهگاهی زیرچشمی به آنها نگاه می کردم تا ببینم چه کسی در حال بازی کردن است و چگونه این کار را انجام می دهد.
PAX یک نمایشگاه بسیار بزرگ با کالاهای بسیار زیاد برای بازدید است، اگر بازی می توانست توجه مردم را در آن شرایط جلب کند - خودش به تنهایی و با شایستگی هایش و نه با هایپ و تبلیغات - من پی می بردم که واقعاً کار می کند.
Blow در غرفه می ایستاد تا عکس العمل مردم را در مورد بازی ببیند؛ وی در این مورد می گوید: خوشبختانه، بازی بسیار خوب کار کرد، علیرغم این حقیقت که جلوه های بصری بازی در مراحل ابتدایی ساخت قرار دارند. مردم ساعت ها بازی می کردند و چیزی را که بازی می کردند دوست داشتند. واضح است که این بازی برای افراد صبور و شکیبا است، کسانی که عجول نیستند و همیشه مراعات می کنند.
و در آخر می گوید: چیزی که در بین طراحان بازی ها رایج است این است که اولین باری که بازیتان را در دستان بازیکنان قرار می دهید، عموماً موفقیت آمیز نخواهد بود و هیچ چیز طبق پیش بینی ها و انتظارات پیش نمی رود. خوشبختانه، این اتفاق در مورد TW نیفتاد. بازی همانطور که انتظار می رفت کار کرد، با وجود آزمایشی بودن، و مردم از بازی کردن آن لذت بردند.
The Witness قرار است در سال آینده و بصورت مالتی پلتفرم عرضه شود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
تو نت سرچیدم تصاویر زیادی از بازی درز نکرده...
این هم غرفه بازی تو PAX بوده

عجیب نیست که افراد زیادی پیداش نکردن: دی شاید هم یکی از ترفندهای دست اندرکاران این بازی بوده تا بازی رو مرموز جلوه بدن...
تو سایتش هم که برید راجع به نمایش بازی اینو نوشتن:
We showed The Witness secretly at PAX… in plain sight
کد:

این تصاویر واقعی رو هم تیم سازنده بازی زدن به دیوار که در سایتشو نوشتن از بخشی از اینها ایده گرفتن.
توی lcd که یه دسته 360 جلوش قرار داره میتونید بازی رو ببینید:
تو سایت kotaku یه ویدئو هم از بازی قرار داره که از روی lcd فیلمبرداری شده.
کد:
در این ویدئو میبینیم که بازی از نمای اول شخص هست و بعد میبینیم که از داخل یک اتاق بعد از اتمام یک مینی گیم کوچیک که روی در قرار داره به محیط باز میره که در محیط بازی و زیبای بیرون هم تعدادی مینی گیم رو حل میکنه. به نظر میرسهشما در یک جزیره قرار دارید که از لحاظ بصری بسیار چشم نوازه. مشخصه که بازی جدید این تیم کوچک خلاق باز هم معمایی است اما اینبار سه بعدی.

در تصویر بالا همون مینی گیم هارو میبینید
تصاویر در اندازه بزرگ تر+تصاویری که در سایت eurogamer قرار داشت: