دزد اول مزخرفترین اپراتوره.کیفیت و سرعت میخوای رایتل از همشون بهتره.ایرانسلم بعد از رایتل خوبه
دزد اول مزخرفترین اپراتوره.کیفیت و سرعت میخوای رایتل از همشون بهتره.ایرانسلم بعد از رایتل خوبه
فکر کنم همراه اول بیخیال شده و بدون بسته الفا پلاس هم 4G فعال میشه!
![]()
مومن همراه اول کنترل مصرف ازاد نمیزاره که دوزار بیشتر بدزده بعد بیاد 3جی رو رایگان 4جی کنه ؟؟؟
بستگی به منطقه ت داره
من اینجا 4جی یا 3جی در حد 400 کیلو سرعتم فرق میکنه
4 تومن باید بدی الفا + 200 مگ بگیری به همراه بسته 29 تومنی 1 شب تا 11 صبح که سرعت 4جی میگیری
بدون بسته الفا + فقط 3جی میگیری
تایید می شه
من الان بابسته 2-7 ی ماهه ب فورجی وصلم
برای من که بدون بسته به 4 جی وصل نمیشه. احتمالا بسته های 2 تا 7 رو با توجه به افزایش قیمت هم بردن روی 4 جی هم بدون محدودیت کردن . البته من امتحان نکردم
از قبل هم یه سری از سیم های دائمی بدون بسته هم به 4 جی وصل میشدن
سلام
بسته 2-7 صبح میخوام بگیرم سرعت دانلود حدود چند هست ؟ تو این 5 ساعت چند گیگ میشه گرفت ؟
شهر ما ساری +4G ساپورت میکنه
دوستان این سیمکارت دایمی ما اعصاب نزاشته هیچ رقمه به ۴ جی وصل نمیشد الان کلا به تری جی هم وصل نمیشه با همون گوشی همون محل سیم اعتباری بدون بسته وصل میشه اما دایمی با الفا پلاس هم وصل نمیشه! چند ماهه این مشکل پیش اومده! ۹۹۹۰ هم که سواد در حد سلام و خداحافظ، سرویس نوترینو هم هزار بار غیرفعال و فعال کردم با همراه من و کد و اس ام اس ! درصورتیکه سابق وصل میشد بعد از اولین خرید بسته ! کسی تجربه داره که درست شده باشه و راه حل؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 13-06-2017 at 21:12.
بهترین کار تعویض سیم کارت است
سلام با بسته 2 تا 7 میشه به 4g وصل شد یا باید بسته زد تا وصل شه قبلا که وصل نمیشود
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)