زنگ میزنی چی میگن؟
زنگ میزنی چی میگن؟
داون استریم رو که هرچقدر بخوان میتونن ببندند اما راجع به اکانتینگ توی سیترا نمیدونم ولی از ibs که نمیشه تا جایی که من با ibs اشنایی دارم اگر بخوان محدودیت رو بردارند باید از روی تعرفه بردارند که در این صورت برای همه کسایی که از اون تعرفه استفاده میکنن سرعت باز میشه مگر این که یک تعرفه جدا تعریف کنند که تابلو میشه و همینطور نمودار پهنای باند مخابرات از اکانتینگ مشخصه و وقتی برای مدت طولانی از مقدار مجاز بیشتر شه مشخصه چه کسی استفاده کرده و در تمام نرم افزار های اکانتینگ مخابرات چندین یوزر از مخابرات و بازرس های اون وجود داره که دسترسی کامل دارند و مرتبا از طریق اکانتینگ همه چیز رو کنترل میکنن(حتی از تهران هم نظارت دارن).
برای من یه سال روی 4 مگ بود هیشکی هم نفهمید سرعت دانلود شبانه 500![]()
4 مگ اره ولی اگر 20 مگ باشه شاید مشکل پیش بیاد شانسی دیگه .مخابرات با این قانونای مسخره ای که داره محاله بخواد به کسی حال بده
کسی شب ها قطعی داره؟برای من شبا از ساعت 8 تا صبح لینک قطع و وصل میشه ...
من چند ماهه اين مشكل رو دارم چند هفته اي هم باهاش ور رفتم آخرش هم باهاش كنار اومدم
مشكل از اينه كه شبها Snr مياد پايين و لينك مي ره
نویز چه قدره؟
هی یه بهونه ای میارن یا میگن دست مخابراتهیا میگن دان استریمو سیستم برا هر کاربر اتوماتیک میزنه(مثل اینکه اینقدر دستگاه های پیشترفته خریدن که همه ی کاراشون اتوماسیون شده)
یا میگن خطت فیبره و دست ما نیست در صورتی که خطم مسیه
نهایتش وقتی که دیگه چیزی ندارن بگن میگن همینه که هست البته یکیشون بداخلاقه ولی اون 3نفر دیگه خیلی مودبانه صحبت میکنن ولی مثل اینکه همون بد اخلاقه اصل کاریه و تا یه چیزی گفتی فورا جوابتو میده و اصلا کم نمیاره ولی تا حالا من ندیدم کسی از ماناماد اینترنت داشته باشه و براش کم ببندن هر کسی رو که دیدم بیشتر از اون چیزی که گرفته براش بستن نمیدونم جریانش چیه
Last edited by farshad0123; 30-09-2013 at 14:13.
بله من از وقتی که اومدم ماناماد شبا قطعی دارم ولی راه حل داره:چند بار پشت سر هم مودمو خاموش و روشن کن(گاهی اوقات 10دقیقه طول میکشه)و وقتی که وصل شد دیگه خاموشش نکن خطتم که رو 14مگ بستن بارش زیاده و لینکت دیرتر ثابت میشه (قدر دان استریمی رو که واست بستن بدون)
تعجب میکنم وقتی میگن پشتیبانی ماناماد همون پشتیبانی اآسیسه اون اآسیس انقدر پشتیبانیش قوی بود که با یه بار زنگ زدن (در حالی که گوشی هنوز دستم بود)دان استریممو زیاد کرد اما چندین باره که به اینا زنگ میزنم و فایده ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)