تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 3017 اولاول ... 26566571575576176276376476576676776876977581586512651765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اخه جدیدا که برا دان استریم زنگ میزنم میگه دست مخابراته و نمیتونیم زیادش کنیم.منو خسته کردن ولی چیزی نیست که خودشون خسته بشن
    فکر میکنم چون از سرویس 1مگ اومدم 2مگ دان استریمو کم کردن اما تا 3روز اول 2مگ هنوز بالا بود مگه وقتی که سرویسو عوض کردی دان استریمم حتما عوض میشه؟اونم بعد از 3روز
    زنگ میزنی چی میگن؟

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سوال:کسایی که تو ضحی و ماناماد کار میکنن میتونن برا خودشون یا اشناهاشون پهنای باند بالا(مثلا15مگ)ببندن و تو اکانتینگ محدود نکنن یا اینکه مخابرات بهشون اجازه نمیده؟
    داون استریم رو که هرچقدر بخوان میتونن ببندند اما راجع به اکانتینگ توی سیترا نمیدونم ولی از ibs که نمیشه تا جایی که من با ibs اشنایی دارم اگر بخوان محدودیت رو بردارند باید از روی تعرفه بردارند که در این صورت برای همه کسایی که از اون تعرفه استفاده میکنن سرعت باز میشه مگر این که یک تعرفه جدا تعریف کنند که تابلو میشه و همینطور نمودار پهنای باند مخابرات از اکانتینگ مشخصه و وقتی برای مدت طولانی از مقدار مجاز بیشتر شه مشخصه چه کسی استفاده کرده و در تمام نرم افزار های اکانتینگ مخابرات چندین یوزر از مخابرات و بازرس های اون وجود داره که دسترسی کامل دارند و مرتبا از طریق اکانتینگ همه چیز رو کنترل میکنن(حتی از تهران هم نظارت دارن).

4. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داون استریم رو که هرچقدر بخوان میتونن ببندند اما راجع به اکانتینگ توی سیترا نمیدونم ولی از ibs که نمیشه تا جایی که من با ibs اشنایی دارم اگر بخوان محدودیت رو بردارند باید از روی تعرفه بردارند که در این صورت برای همه کسایی که از اون تعرفه استفاده میکنن سرعت باز میشه مگر این که یک تعرفه جدا تعریف کنند که تابلو میشه و همینطور نمودار پهنای باند مخابرات از اکانتینگ مشخصه و وقتی برای مدت طولانی از مقدار مجاز بیشتر شه مشخصه چه کسی استفاده کرده و در تمام نرم افزار های اکانتینگ مخابرات چندین یوزر از مخابرات و بازرس های اون وجود داره که دسترسی کامل دارند و مرتبا از طریق اکانتینگ همه چیز رو کنترل میکنن(حتی از تهران هم نظارت دارن).
    برای من یه سال روی 4 مگ بود هیشکی هم نفهمید سرعت دانلود شبانه 500

6. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای من یه سال روی 4 مگ بود هیشکی هم نفهمید سرعت دانلود شبانه 500
    4 مگ اره ولی اگر 20 مگ باشه شاید مشکل پیش بیاد شانسی دیگه .مخابرات با این قانونای مسخره ای که داره محاله بخواد به کسی حال بده

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی شب ها قطعی داره؟برای من شبا از ساعت 8 تا صبح لینک قطع و وصل میشه ...

9. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من چند ماهه اين مشكل رو دارم چند هفته اي هم باهاش ور رفتم آخرش هم باهاش كنار اومدم
    مشكل از اينه كه شبها Snr مياد پايين و لينك مي ره

11. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نویز چه قدره؟

13. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هی یه بهونه ای میارن یا میگن دست مخابراته یا میگن دان استریمو سیستم برا هر کاربر اتوماتیک میزنه(مثل اینکه اینقدر دستگاه های پیشترفته خریدن که همه ی کاراشون اتوماسیون شده)یا میگن خطت فیبره و دست ما نیست در صورتی که خطم مسیه نهایتش وقتی که دیگه چیزی ندارن بگن میگن همینه که هست البته یکیشون بداخلاقه ولی اون 3نفر دیگه خیلی مودبانه صحبت میکنن ولی مثل اینکه همون بد اخلاقه اصل کاریه و تا یه چیزی گفتی فورا جوابتو میده و اصلا کم نمیاره ولی تا حالا من ندیدم کسی از ماناماد اینترنت داشته باشه و براش کم ببندن هر کسی رو که دیدم بیشتر از اون چیزی که گرفته براش بستن نمیدونم جریانش چیه
    Last edited by farshad0123; 30-09-2013 at 14:13.

15. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله من از وقتی که اومدم ماناماد شبا قطعی دارم ولی راه حل داره:چند بار پشت سر هم مودمو خاموش و روشن کن(گاهی اوقات 10دقیقه طول میکشه)و وقتی که وصل شد دیگه خاموشش نکن خطتم که رو 14مگ بستن بارش زیاده و لینکت دیرتر ثابت میشه (قدر دان استریمی رو که واست بستن بدون)

17. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تعجب میکنم وقتی میگن پشتیبانی ماناماد همون پشتیبانی اآسیسه اون اآسیس انقدر پشتیبانیش قوی بود که با یه بار زنگ زدن (در حالی که گوشی هنوز دستم بود)دان استریممو زیاد کرد اما چندین باره که به اینا زنگ میزنم و فایده ای نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •