سلام
من تو اون مرحله که میگه برو کامپیون رو بردار بعد ببر توی یه گاراژ و بعد منفجر میشه گیر کردم
بعد از منفجر شدن کامیون باید چکار کنم؟
توی نقشه جایی رو نشون نمیده
ممنون
سلام
من تو اون مرحله که میگه برو کامپیون رو بردار بعد ببر توی یه گاراژ و بعد منفجر میشه گیر کردم
بعد از منفجر شدن کامیون باید چکار کنم؟
توی نقشه جایی رو نشون نمیده
ممنون
فقط باید از اونجا دور بشی just run
با سلام
امکان داره که جی تی ای 4 رو با Xbox Live دو نفره بازی کرد ؟
اگه می شه به طور کامل برام توضیح بدین
سلام
من بازی رو هم با پچ 1.3 نصب کردم هم با 1.4 هم حالت عادی اما ابن سیو من با xlive نمیاد من هم از xlive .0.95 , 0.94b استفاده کردم مسیر هم منطبق با ادرس داده شده است واقعا نمی دونم چیکار باید بکنم کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من xlive 0.97 دارم سیوم رو هم تو My Documents ریختم هیچ مشکلی هم ندارم راحت اجرا میشه . پچ 1.0.4 هم ساپورت میکنه . به پست زیر برید :
فایلو تو محل نصب بازی بریز بعد برو داخل بازی . بازی از اول میاد بعد بیا ازش بیرون My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames و فایل سیو خودتو بریز اونجا . دقت کن فایل هیچ فرمتی نداره و اسمش هم تو مایه های SGTA402 هست البته شمارش ممکنه فرق کنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا دیگه هیچ وقت به سوشیال کلاب نیاز نداری . دقت کن بازیو باید با فایل LaunchGTAIV.exe اجرا کنی . اگه دیدی بازم سیو کار نمیکنه بگو سیو خودمو برات بزارم .
ممکنه معایب پچ 4 رو برای من شرح بدین؟؟من از پچ 3 استفاده میکنم دوستان گفتن پچ 4 نریز
سلام دوستان من امروز یه چیز جالب دیدم یعنی چند هفته ای میشه ولی وقتشو نداشتم بپرسم من توی مجسمه ازادی رفتم یعنی با هلیکوپتر خودم پرت کردم تو قسمت بالاش بعد رفتم توش و از یه نردبون رفتم بالا بعد با یه چیز جالب مواجهه شدم یه قلب خیلی بزرگ رو دیدم که داشت همونطور میزد خیلی خفن بود عده ای میگفتند اگه اونرو بگیرند انفاق جالبی میاوفتد ممنون میشم بگید بهم.
من هرکاری کردم اخرم نتونستم بگیرمش !!!
ممنون ...
دوست عزیز این خیلی وقته پیدا شده عکسش هم هست تو همین تاپیک.
موفق باشید.
نمیشه گرفتش فقط اگه x360 داشته باشی اچیومنت میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)