بزگوار اگر شما خیلی هم وارد باشید باز هم در تهیه عطر اصل مشکل خواهید داشت
اینقدر دقیق مشابه سازی میشود که واقعن تشخیص سخت است
تنها توصیه به دوستانم اینه که برای تهیه عطر اصل به یک فروشگاه معتبر و فروشنده منصف مراجعه کنید
بزگوار اگر شما خیلی هم وارد باشید باز هم در تهیه عطر اصل مشکل خواهید داشت
اینقدر دقیق مشابه سازی میشود که واقعن تشخیص سخت است
تنها توصیه به دوستانم اینه که برای تهیه عطر اصل به یک فروشگاه معتبر و فروشنده منصف مراجعه کنید
کسی نظری نداره ؟
( instinct ( Glenn Perr :
من دارمش خیلی بوی ضایعی داره ترش مانندی تو مایه آبغوره وترشیجات داره .اخر پیرمردیه !!!!!!!!!!!!
البته یه مدل wild یعنی وحشی هم داره که اونو نتستیدم.
آقا من دیوانه بوی ادکلنایی با بوی شبیه به vazzari و rich man و blue jeans هستم .مرکباتی های خوشمزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی پیشنهاد میدید با این سبک بو ولی موندگاری و پخش هیولا!!!!!!!!!!!!!!!!
بلو جینز نیز خود از موندگاری بالایی برخورداره. موارد زیر میتونه مورد علاقه شما باشه:
لایت بلو
یاردین سور هرمس
آرمانی پور هوم (ولی رایحه مرکباتیش کمی خشک تر و مجلسی تر از مورادی هست که نام بردید)
جاست کاوالی بلو
آلور اسپرت با غلظت کلنگ
نرولی تام فورد
آرتیزان
اسنس ایس دپوند
فرید جان یه سوال تخصصی دیگه .
راجع به ادکلن توروس اطلاعات جامعی به ما بده.
ارزش خرید داره؟
بوی چی میده؟ موندگاره و...........؟
من معمولا عطر و ادکلن زیاد عوض میکنم و چیزی که واقعا به دلم بشینه و به شخصیتم بخوره رو پیدا نکردم، میدونید که عطر و بویی که انتخاب میکنید نشانگر شخصیت شما هم هست.
راستش یه زمانی از مالزیا سبز خوشم میومد، ولی دیگه خیلی تکراری و قدیمی شده ولی به هر حال از بوش خوشم میاد. تو مایه های همین مالزیا سبز از دوستان کسی پیشنهادی داره؟ (قیمتشم مناسب باشه بهتره) اینم اضافه کنم بیشتر از بوهای ملایم و خنک خوشم میاد.
یه چیزی دیشب یه فروشنده ای نشونم داد در مورد آکوآ بولگاری که اینجا میگم برای دوستانی که نمیدونن.پشت جعبش یه سریال مخفی داره که وقتی روش نور بندازی(از این نور سفیدا که بعضی خودکارا دارن که سریال و عکس اسکناس رو نشون میده ) معلوم میشه.
این قیمتهای جدید واسه خودشون دنیایی هستنزدن چش و چالمون رو در آوردن
axe africa
بوی مردونه ای داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)