تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 765 از 1364 اولاول ... 2656657157557617627637647657667677687697758158651265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,641 به 7,650 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من هم یکم اذیت بکنم.

در خدمتتون هستم

1- مدل موهات تن تنیه الان؟ راه حل صحیح و مو به موی تن تنی کردن رو میگی؟

بله الان هم تن تنیه . منظورت رو از قسمت دوم خوب نفهمیدم اما اگه اصلاحش هست که من نمیدونم . اما اگه نگهداریش منظورته باید بگم یه شونه گرد بخر قضیه حله . یه خورده ژل میزنی و با شانه جلوش رو درست میکنی .

2- اگه کسی بهت فحش بده، ناراحت میشی یا نه؟

بستگی به طرف داره اگه آدم بی شعوری باشه نه ناراحت نمیشم . اما اگه دوست باشه ناراحت میشم .

3
    - به نظرت ازدواج یک کار لازمه؟ اگه لازم نیست که ایول اگه کار لازمیه به نظرت چرا همچین نظری داری؟

من زیاد نظر خوبی نسبت به ازدواج مخصوصا در شرایط فعلی مملکتمون ندارم .با شرایطی که الان هست میگم کار لازمی نیست چون واقعا زندگی کردن خیلی سخت شده .

4- یکم در مورد اسمت توضیح میدی؟

منظورت نام کاربریمه؟ اگه منظور نام کاربری منه باید بگم مهرداد که اسممه و عدد 21 هم جز عددهای مورد علاقه منه . همین
    5- اسمتو با اسم من عوض میکنی؟

با عرض شرمندگی باید بگم نه . چون اسممو خیلی دوست دارم . مگه اسم شما چشه؟ به نظر من قشنگه

6- نظرت در مورد پلنگ صورتی چیه؟

خب وقتی این کلمه رو میشنوم یاد بچگی هام میوفتم . موزیک استثنایی اش ماندگاره.

7- بازی کامپیوتری تا حالا چی کردی؟

زیاد اهل بازی نیستم اون موقعی هم که وقت داشته باشم ترجیح میدم ps2 بازی کنم (wining eleven

تو کامپیوتر اویل 2 رو بازی کردم . hitman رو هم بازی کردم .

8- موسیقی به زبون فارسی قشنگتره یا به یک زبون دیگه؟

به نظر من به زبون فارسی قشنگتره . چون من ارتباط بیشتری باهاش برقرار میکنم . البته بستگی به خود موزیک هم داره
    ممنون
    خواهش میکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

چه طور آدمهایی مرگ رو شکست دادن ؟ ( جمله امضات )
    سلام سارا خانوم

به نظرم آدمایی که تو لحظه زندگی کنند و از زندگی لذت ببرند. این جور آدم ها مرگ رو شکست داده اند چون ابایی از مرگ ندارند و هروقت بمیرن مرگشون مثل تولدی دوباره ست.

3. این کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام چطوری ؟

سلام خوبم شکر. شما خوبی؟

یه عکس از خودت بزار ؟

نمیتونم این کارو بکنم اما در آینده یه عکس از بچه گی هام میزارم

تو درایو D و E چه فولدرایی داری ؟

e:demuxed,remuxed,music,nasimvasl,shoghdost,nashak iba dvd list ,

f: magazine and ebook,all flash,film music,story,all internet file-soccer clip-commercial clip-flv-,

تو try چه ایکونایی داری ؟

آیکون برنامه کاسپرسکی ،internet download manager, mem turbo

تو quick launch چطور ؟

firefox,opera,internet explorer,winamp, ashampoo burning studio , nero, media player, yahoo messenger ,

رو دسکتاپت چه برنامه هایی رو گذاشتی ؟

من اون آیکونهای اصلی رو دیگه نمیگم

nero,winamp.clone,hp director,power dvd , vlc media player,spyware doctor,crystal player,babylon,riva flv player,riva flv encoder,#1dvd ripper,tune up utilites,firefox,dvd decrypter,emule,Easy Video Splitter,FastStone Image Viewer,

بیشترین سرعت دانلودت چقدر بوده ؟

تو خونه چون دایل آپ بود نهایتا 6 یا 7 اما دانشگاه 120 کیلو بود

به نظرت من چند سالمه ؟

18 تا 20 سالت باید باشه
    تا بعد ...

مرسی قربان شما

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام........

به دلایلی() امضا و آواتارمو عوض کردم............

نظرت راجع به جمله ای که توی امضامه چیه؟ قبولش داری؟
    سلام

جمله زیبایی ست. یه جورایی یه شیطنت خاصی تو این جمله دیده میشه . قبولش دارم صد در صد . حالا من یه جمله قشنگ میگم:

البته این جمله طنزه (ربطی به جمله امضای شما نداره ییهو یادم اومد گفتم بنویسمش)

oh lord give me patience and give it to me now!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

..
    11. نظرت در مورد ( از هر هزار مرد يكي رهبر مردهاي ديگر مي شود وبقيه دنباله رو زن ها هستند )

12. ساعت مچي دستت ميكني ؟

13. انگشتر دستت هست ؟ ( دست چپ يا راست ؟؟؟؟؟؟!!!!! )

14. آيا واقعاً 13 نحس هستش ؟‌

15. تا حالا شده با خودت بگي " اي كاش من جاي اون بودم " ( كسي كه بهتر از تو باشه )

16. Civick يعني چي ؟

17. " ميامي " توي كدوم استان هستش ؟ ( اوني كه توي آمريكا هست رو منظورم نيست ، توي ايران هستش )

18. گاوخوني يك بيماري هستش يا چيز ديگه ؟‌

19. ميشه كاري كرد كه مثلث 6 ضلع داشته باشه ؟!!!

20. نشستي روي صندلي داغ يا نشوندنت روي صندلي داغ ؟

سلام مهرداد جان عزيز ؛‌ خوبي خوشي ؟
    سلام دوست گرامی خوبم . شما چطوری .؟
    چند تا كووووچولو ....

دوست گرامی از من خواستند در هر پست نهایتا به 10 سئوال پاسخ بدم اگه امکانش هست 10 تای لول رو جواب میدم و فردا شب هم بقیه اش رو جواب میدم؟ امیدوارم از دست من ناراحت نشی چون این قانون رو گردانندگان تاپیک گذاشتند

۱. اگر قرار باشه خدا لطفی در حقت بکنه از اون چه می خواي ؟

خدا تا همین جاش هم خیلی بهم لطف کرده خیلی . اما اگه بخام یه لطفی در حقم بکنه ازش میخام که من زودتر از مادرم بمیرم همین.

۲. اگر قرار باشه کاری بکنی که به نفع روح تمام آدم هاي روی این کره خاکی باشه چه کار می کنی ؟
    به نفع روح رو نمیدونم اما اگه بخام کاری بکنم و بتونم و عملی باشه سیاست رو از تمدن بشری حذف میکنم

۳
    . اگر بخواي زندگی ات رو توي يك جمله توصیف کنی چه میگي ؟

سئوال سختیه . یه جمله واسه توصیف کمه چون نمیتونه مفهوم رو برسونه .

عوض جمله یه شعر مینویسم که به نظرم به سئوال شما مربوطه:

در به در تر از باد زیستم
    در سرزمینی که گیاهی در آن نمی روید
    ای تیز خرامان
    لنگی پای من
    از ناهمواری راه شما بود

اگه به نظرت نامربوطه به بزرگی خودت ببخش چون چیزی به ذهنم نمیرسه جز شعر

4. نظرت رو در مورد پايتخت ايران توي يك جمله بگو

شهر مرده و خاکستری دوست داشتنی من . ( من با جمله گفتن مشکل دارم شرمنده)

5. دوست داري به گذشته برگردي يا به آينده بري ؟

گذشته . خیلی دوست دارم برگردم سال 81 . اگه میشد برگردم الان خیلی اوضاعم بهتر بود.

6. ميشه آينده رو تغيير داد ؛ در مورد جوابت يك كم توضيح بده

بله میشه با تصمیمات درست یا غلطی که میگیریم می تونیم آینده

این سئوال رو که پرسیدی یاد فیلم بدو لولا بدو افتادم . تو این فیلم به این اشاره میشه که هر لحظه و هر ثانیه و کوچکترین اتفاقی که میوفته می تونه سرنوشت ما رو تغییر بده

7. دوست داري يك موبايل داشته باشي كه
    جدا داشته باشي ؟ MP3 Player باشه ؛ يا يك موبايل جدا و يك MP3 Player

الان حالت اول هست . اما دوست دارم یه موبایل جدا و یه پخش کننده موزیک جدا داشته باشم

8. پول خوشبختي مياره ؟

پول خوشبختی نمیاره اما نداشتنش بدبختی میاره

9. هواپيما سوار شدي ؟

بله سوار شدم

10. نظرت در مورد ( آدم تا وقتي كه زن نداره فقط زن نداره اما وقتي كه زن گرفت فقط زن داره )

با این جمله تا حد زیادی مخالفم چون بستگی داره که با چه کسی ازدواج میکنی
    این قضیه نسبیه اگه عاشق همسرت باشی این جمله رو قبول نخواهی کرد

ممنون از شما بقیه رو هم فردا جواب میدم که روال تاپیک به هم نریزه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا مهرداد.

راستش من زیاد شما رو نمیشناسم چون اصلا تو انجمن فیلم نمیام(dial-up پی یم دیگه!!)

ولی جواباتون رو دیدم از طرز فکرتون خوشم امد گفتم منم چنتا سوال ازتون بپرسم.

در باره بودن تو لحظه حال صحبت کردید.یکم بیشتر توضیح میدید(آخه بعضی یا از این حرف برداشت حالشو ببر میکنن!!)

از خودتون پرسیدن خدا واسه چی منو آفرید؟و به چه جوابی رسیدین؟

خدا واسه چی انسان رو آفرید؟

انسانا تو زندگی باید به چی برسن؟یعنی امدیم تو این دنیا چیکار کنیم؟

ممکنه تناسخ درست باشه؟

در باره اکنکار چیزی میدونید؟
    اگه آره نطرتون در بارشون چیه؟

ببخشد اگه سوالام یکم خصوصی بود.هر کدوم رو خواستین جواب ندین.

ولی یکی دیگه.بدون نگاه کردن به پروفایلم میتونید بگید من چند سالمه؟!

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مجید جان

راستش من زیاد شما رو نمیشناسم چون اصلا تو انجمن فیلم نمیام(dial-up پی یم دیگه!!)

ولی جواباتون رو دیدم از طرز فکرتون خوشم امد گفتم منم چنتا سوال ازتون بپرسم.

نظر لطفتونه. در خدمتتون هستم

در باره بودن تو لحظه حال صحبت کردید.یکم بیشتر توضیح میدید(آخه بعضی یا از این حرف برداشت حالشو ببر میکنن!!)

در لحظه زندگی کردن بدین معنی نیست که ما هیچ برنامه ریزی برای آینده نکنیم یعنی اینکه سعی کنیم از زمان حال بیشترین استفاده رو ببریم چون انسان فانی ست و هر لحظه ممکن است مرگ به سراغش بیاید پس نباید شادی هایش را به زمان دیگری موکول کند متاسفانه افرادی هستند که تا 50 سالگی فقط کار میکنند و هیچ لذتی از زندگی نمی برند بعد از 50 به بعد به فکر لذت بردن از زندگی میشوند که خب خیلی دیره .

از خودتون پرسیدن خدا واسه چی منو آفرید؟و به چه جوابی رسیدین؟

خب من همیشه اعتقاد داشتم به خاطر اینکه بتونم برای انسانیت مفید باشم و تغییری در جهان ایجاد کنم .

خدا واسه چی انسان رو آفرید؟

من تو این زمینه حرف شریعتی رو خیلی قبول دارم که میگه خدا می خواست که تنها نباشه و میخواست خودش رو نشون بده درست مثل یک کتاب که دنبال خواننده اش میگرده.

انسانا تو زندگی باید به چی برسن؟یعنی امدیم تو این دنیا چیکار کنیم؟

اومدیم به شناخت برسیم .شناخت از پیرامونمون ، آفریدگارمون و شناخت از انسان ها . اومدیم تا به تعالی برسیم .

ممکنه تناسخ درست باشه؟

خب با اعتقادات من که جور در نمیاد اما شاید درست باشه .

در باره اکنکار چیزی میدونید؟
    والا یه سری رفتم انقلاب کتاب بخرم فروشنده یه کتاب پیشنهاد کرد که تو همین مایه ها بود من خریدم و خوندمش اما زیاد خوشم نیومد.یادمه از تناسخ حرف زده بود

اگه آره نطرتون در بارشون چیه؟

من نتونستم ارتباط برقرار کنم و چون اطلاعاتم ناکافیه نمی تونم قضاوت کنم

ببخشد اگه سوالام یکم خصوصی بود.هر کدوم رو خواستین جواب ندین.

خواهش میکنم .
    ولی یکی دیگه.بدون نگاه کردن به پروفایلم میتونید بگید من چند سالمه؟!

خب من افتخار آشنایی با شما رو تا حالا نداشتم . اگه پست هاتون رو میخوندم شاید حدس بهتری می زدم اما فکر کنم حدود 20
    (این فقط یه حدسه و بر اساس هیچ مبنایی نیست)

ممنون

خواهش میکنم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام اقا مهرداد
    خسته این سوال و جوابها نباشی

1- چی شد یک دفعه شما نشستی این قدر سوال ها تخصصی شد ؟
    2- سوالی بوده که دلت بخواد ازت بپرسن و نپرسیدن ؟
    3- وقتی دلت خیلی می گیره چی کار می کنی؟
    4- تا حالا شده خیلی ناامید باشی از همه شرایط دور و برت خسته شده باشی ؟ اگه اره واسه اروم شدن چی کار کردی؟
    5- به فکر ادامه تحصیل هستی؟
    6- توی کارهای خونه کمک می کنی؟
    7- شطرنج ترجیح می دی با مهره سفید بازی کنی یا سفید ؟ اصلا حس خاصی نسبت به این موضوع داری؟
    8- فیلم هایی که از روی داستان یک کتاب ساخته می شه به نظرت می تونه از خود کتاب قوی تر باشه ؟ اگه اره می شه اسم ببری؟
    9- موبایلت مدلش چیه ؟ چه رنگیه؟
    10- گره کروات بلدی بزنی ؟

مرسی از وقتی که می ذاری

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خب ما تا اینجا فقط در مورد تیمهای مورد علاقه مون باهم اختلاف داریم آخه از یک لحاظ دیگه هم خیلی ازت خوشم اومد دنبال جملات قصار در مورد فوتبال هستی. جمله ای که در مورد بکهام نوشتی جالب بود یک چیز دیگه هم در موردش میگن که پای چپش بدرد راه رفتن می خوره.
    اگر گفتی این چند تا جمله رو کی گفته؟
    1- تیمهای ایتالیایی نمی توانند شما را ببرند اما شما می توانید به آنها ببازید.
    2- امروزه اگر کسی فوتبال را نبیند و دوست نداشته باشد باید به روانپزشک مراجعه کند.
    3- و اینی که تو امضام هست منهای جمله دومش (اینو خودم یادم نمیاد کی گفته فقط می دونم در نظرسنجی جمله قرن فوتبال شد)
    خیلی از این جملات تو ذهنم بود اما دیگه هیچی یادم نمیاد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام فرانک خانم

خسته این سوال و جوابها نباشی

نه خسته نیستم . از جواب دادن به سئوالات دوستان لذت می برم

1- چی شد یک دفعه شما نشستی این قدر سوال ها تخصصی شد ؟

من خودمم در تعجبم که چرا اکثرا سئوال تخصصی می پرسن . شاید به شناختشون از من برمیگرده . دلیلشو خودم هم نیمدونم بایستی از پرسش کننده ها پرسید

2
    - سوالی بوده که دلت بخواد ازت بپرسن و نپرسیدن ؟

خب تعدادش زیاده مثلا یکی اش اینه که بهترین داستان کوناهی که خوندی چی بوده؟

3- وقتی دلت خیلی می گیره چی کار می کنی؟

وقتی دلم میگیره . موزیک گوش میدم (یه سری موزیک مخصوص این لحظات دارم) و شعر میخونم .

4- تا حالا شده خیلی ناامید باشی از همه شرایط دور و برت خسته شده باشی ؟ اگه اره واسه اروم شدن چی کار کردی؟

بعضی دوره ها تو زندگیم بوده که فشار وحشتناکی روم بوده و تحمل اش برام خیلی سخت بوده . اون موقعها یه کم نا امید میشم .حالت عصبی پیدا میکنم . اما این وضعیت زیاد ادامه پیدا نیمکنه چون خیلی زود کنترل زندگیمو به دست خودم می گیرم و نمیزارم کنترل زندگیم از دستم خارج بشه.
    برای آروم شدن سعی میکنم با مامانم درد و دل کنم به قول دیالوگی در فیلم روانی آلفرد هیچکاک: " بهترین دوست یک پسر ، مادرشه."

5- به فکر ادامه تحصیل هستی؟

بله منتظر جواب آزمون ارشدم هستم اگه قبول شدم که ادامه میدم وگرنه باید برم خدمت سربازی. البته من تو ارشد رشته خودم رو شرکت نکردم .رشته مدیریت بازرگانی رو انتخاب کردم.

6- توی کارهای خونه کمک می کنی؟

الان کمتر وقت میکنم کمک کنم اما کمک میکنم . قدیما یعنی قبل از مریضی سختی که تو سال 79 گرفتم حتی جارو برقی زدن و ظرف شستن رو هم من انجام میدادم . مادر من یه کمی وسواس داره با این حال کاری که من میکنم رو خیلی قبول داره اگه بخواد جایی رو تمیز کنه همیشه رو من حساب میکنه

7- شطرنج ترجیح می دی با مهره سفید بازی کنی یا سفید ؟ اصلا حس خاصی نسبت به این موضوع داری؟

تو شطرنج کسی که مهره سفید داره یه برتری خیلی جزئی داره که از آن به عنوان تمپو یاد میکنند معمولا این تمپو باعث میشه سفید در صورتی که شطرنج باز قابلی باشه افکارشو دیکته کنه به حریف . الان خیلی قهرمان ها هستند که با شروع با مهره سیاه مشکل اساسی دارند مثل احسان قائم مقامی
    حس خاصی ندارم.

8- فیلم هایی که از روی داستان یک کتاب ساخته می شه به نظرت می تونه از خود کتاب قوی تر باشه ؟ اگه اره می شه اسم ببری؟

در 90 درصد موارد داستان و کتاب قوی تره . چون سینما مدیومی ضعیف تر از ادبیاته . اگه نگاهی به اقتباس های ادبی داشته باشی به راحتی میشه این موضوع رو فهمید . البته در این بین اقتباس های موفق رو هم داشتیم مثل "مسیر سبز" یا اصلا میشه گفت آثار استیفن کینگ . اما نویسندگان برجسته مانند مارکز رو نگاه کن تا حالا فیلم شایسته ای نتوستند بر اساس داستان هاشون بسازند . ادبیات هنر بالاتریست چون هر کس که رمانی رو میخونه یه میزانسن تو ذهنش میچینه اما سینما شما رو محدود به افکار کارگردان و مولف اثر میکنه .

9- موبایلت مدلش چیه ؟ چه رنگیه؟

w810iو مشکی رنگ

10- گره کروات بلدی بزنی ؟

بله دو جور بلدم گره بزنم . البته الان تو اروپا کروات از مد افتاده و پاپیون جاشو گرفته اگه نگاهی به جشنواره کن امثال بندازی این مورد رو به وضوح ببینی .

مرسی از وقتی که می ذاری

خواهش میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •