خوب بنده استفاده کردم.اما تو ساعت رایگان.در ثانی مثل همیشه وقتی شارژ تموم میشد باید قطع میشده که این اتفاق نیفتاده و دانلود محسوب شده اونم به میزان 17 گیگ.
راهکاری دارید برای حل مشکل؟
خوب بنده استفاده کردم.اما تو ساعت رایگان.در ثانی مثل همیشه وقتی شارژ تموم میشد باید قطع میشده که این اتفاق نیفتاده و دانلود محسوب شده اونم به میزان 17 گیگ.
راهکاری دارید برای حل مشکل؟
اقا به نظر منم اینا اکانتینگشون مشکل داره چون یه هفته پیش دقیق عصر سه شنبه یه نگاه به ترافیک کردم بود حدود3200 یه ساع داشتم وبگردی میکردم که سرویس قطع شد و ترافیک شد -3120 زنگ زدم پشتیبانی هیچ .گ.ه.ی نخورد شکایتم کردم یه مشت حرف چرت بهم تحویل دادن که دیگه هیچی رفتم 5 گیگ ترافیک خریدم.
دوست عزیز.درسته ما از دست مخابرات الان شاکی هستیم اما دلیل نمیشه دور از ادب صحبت کنیم.
اقا حرف شما درسته ولی مثلا اونا خیلی موقعی که ما زنگ میزنیم ادب رو رعایت میکنن؟؟؟؟ زنگ زدم پشتیبانی مردکه بهش میگم سرویسم 2 دان استریم رو 1 میگه چه کار کنم؟؟؟ میگم خو ببر بالا میگه کاری از دستمون بر نمیاد میتونی تخلیه کنی این ادبه؟؟؟
1804 مگ شارژ داشتم دیشب ساعت 1:23 شروع دانلود اتمام 6:49 بود شارژ منفی 600 شده الان من چی بگم خدایی؟ دیوانه شدم از دست این مخابرات پیرم کردن اینا تا قبل از این DLC مثل آدم اینترنت استفاده میکردم بعد این دی ال سی هر سایتی باز میکنم میرم چک کنم ببینم شارژم هست یا نه بخدا پولتو بزاری گوشه پیاده رو فردا بیای شانش بودنش بیشتره تا شارژ مخابرات من نمیدونم چه کردم در حق مخابرات که اینجور میکنه با من 1 ماه نشده 54 هزار تومن بدهکارم با 50 هزار میتونستم برم بهترین نامحدود رو از شرکتای خصوصی بگیرم پشتیبانیش هم که خدایی خودم بهتر میفهمم از این خانمهایی که جواب میدن فقط بلدن بگن مودمتو ریست کن میرم وایمکس میگیرم سنگین ترم حداقل اگه گرونه اما میدونم که سرمو گول مالی نمیکنن مخابرات میاد تو روز روشن دزدی میکنه بعد میگه چی؟ نه کجا؟ من خبر ندارم ! توهین به شعور مردم میکنن ، یادمه میخواستم خطو از رانژه شاتل در بیارم پشتیبانی میخواست راضیم کنه نکنم این کارو اما مخابرات بگی اینجوریه اونجوریه میگه میخوای بخواه میخوای نخواه 1000 نفر منتظر پورت آزاد هستن انحصار کرده ، آرزوی بدترین هارو برای رییس مخابرات اصفهان دارم.
خب گفتم که حضوری مراجعه کنید مشکلتونا حل میکنند،ناراحتش نباشید
اما راجع به قطع کردن اکانتیگ بگم که متاسفانه اکثر اکانتینگ ها این مشکل را داره و قطع نمیکنه
شنیدم تو نسخه جدید ibs این مشکل مرتفع شده که البته تا تست نشه نمیشه گفت رفع شده.
راحع مشکل شما هم الان با مسوولین درمیان گذاشتم گفتند که تا شب مشکل برطرف میشه
Sent from my HTC One using Tapatalk
مشکل کسانی که شارژ منفی خوردند تا آخر شب انشاالله حل میشه
اما دوستانی که آرزوهای خوب یرای مخابرات دارند تو dlc چرا هیچ شرکتی فعالیت نمیکنه
بخاطر انحصار نیست بخاطر گرونی تجهیزاته که حتی ذره ای به فکر مشترکین نیستند.
اما باز هم نظر دوستان محترمه.
ما تو کارشناسای پاسخگویی کسی را نداریم که اینطوری که دوستمون گفتند پاسخ بده
شما باید قبل از حرف زدن با کارشناس شماره کارشناس را که بهتون اعلام میشه تو خاطر داشته باشید که اگه مشکل اینطوری براتون پیش اومد با واحد بازرسی مخابرات 135 مشکل را حل کنید
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوست عزیز این خطوط dlc که تا کافو میاد بعد دوباره همون مسی میشه آخه فایدش چیه؟ واسه شرکتای خصوصی اگه بزارن اونا هم سرویس میدن پولشو میکشن رو سرویس ، من مشکلم اینه که مخابرات الان اگه خودش تنها سرویس میده پس باید تنوع سرویس هاشو زیاد کنه که درصد بیشتری از مشترکا راضی باشند الان من اگه مثلا یه سایت داشته باشم و یا دانشجو باشم بخوام برم تو اینترنت ویدیو های درسی ببینم یا خیلی استفاده های دیگه که شارژ زیادی مصرف میکنه نباید یه سرویس نا محدود برای من باشه؟ مگه مجلس قانونی که همه استان ها و شهرهای غیر محروم باید اینترنت نامحدود در دسترس داشته باشن رو تصویب نکرده ؟ یعنی به حرف مجلس هم عمل نمیکنن؟ من شکایت پر کردم تو سامانه شکایت از سازمانهای دولتی باهام تماس گرفتم حرفمو تایید کردن و گفتن بررسیمیکنیم اما اتفاقی نیفتاد ،
و بخدا همه پاسخگو ها آدمای با تربیتی نیستن ، شما خودت یبار از خط خونتون زنگ بزن یه مشکل فنی که تخصصی باشه رو مطرح کن ببین بعد از 10 دقیقه صحبت به جایی که نمیرسی هیچ یا یه حرفی بهت میزنن و قطع میکنن یا فقط گوشی رو میزارن و میری توی صف نیم ساعت دیگه آهنگ انتظار گوش میدی ، بهترین حالتش این بود که یه خانومه از من عذر خواهی کردن گفتن اطلاعاتشون کافی نیست نمیتونن جواب بدن.
الان من با 2020 تماس گرفتن گفتن از شارژتون کم نشده بارگیری مصرف شده 2 گیگه مثلا اما محاسبه شده 0 هست ، یعنی من دارم دروغ میگم اینجا؟![]()
منم تجربه حجم دزدی رو دارم ... پاسخگویی هم صفره ، صفر!
فقط بلدن بگن مودمو خاموش و روشن کن ...
من خواهرم وایمکس ایرانسل داره هر روز از 5 عصر تا 11 12 شب تو فیسبوک هست عکس و ویدیو داره لود میکنه مشکل شارژ نداره ماهی 3 گیگ مصرف میکنه اونوقت من کلا نزدیک یو تیوب یا فیسبوک برم شارژم بخار میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)