512 نامحدود دائمی
![]()
512 نامحدود دائمی
![]()
آقا فقط میتونم بگم خوش به حالت و تا جایی که میتونی ازش لذت ببر.
سلام . کسی از این تقویت کننده های انتن استفاده کرده؟؟؟؟؟ تاثیری داره؟؟؟؟
وایمکس تو چه استان هایی است
پوشش مناطق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با pc و با استفاده از وای فای به مودم وصل میشم bm632w هستش
ولی بیشتر وقتا بعد از چند ساعت یهویی علامت تعجب روی قسمت آنتنم میاد و ارتباطم قطع میشه و باید یه بار مودم را خاموش و روشن کنم یا سیستم را ریستارت کنم تا درست بشه
چرا؟
اقا من فکر میکنم مودماشون یه مشکل دارن و احتمالا فیرم ویرشون مشکل داره که اینطوری میشه . منم با ایرانسل دقیقا همین مشکل رو دارم.
سلام
به خاطر این که مودم 632w مشکل وای فای داره
منم دارم و همین جوری بود ولی بعد از این که چند بار با خشونت باهاش رفتار کردم(پرتاب از ارتفاع یا پرتاب به آن سوی اتاق) درست شد
تخفیف ویژه وایمکس ایرانسل به مناسبت مبعث پیامبر اکرم (ص)
%۵۰ تخفیف ویژه مودمهای وایمکس!
به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص)، با ثبتنام در روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ۱۳۹۱، از ۵۰ درصد تخفیف ویژه در قیمت مودمهای Wi-Fi و USB بهرهمند شوید.
توجه :
- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود؛
- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها میتواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛
بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردد.
کلیه قیمت ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده اند.
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
• به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛
• روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» در صفحه اصلی پورتال وایمکس کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید؛ یا
• از طریق شمارههای ۷۰۷ (از خطوط ایرانسل) و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ (از سایر خطوط) با مرکز تماس وایمکس ارتباط برقرار کرده و ثبت نام نمایید.
روش های پرداخت هزینه ثبت نام وایمکس ایرانسل:
۱. پرداخت اینترنتی
برای استفاده از سامانه پرداخت اینترنتی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «پرداخت صورت حساب/ پرداخت اینترنتی» مراجعه کنید.
۲. خرید کارت شارژ
برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «شارژ مجدد» مراجعه کنید.
۳. پرداخت از طریق شارژ الکترونیکی:
برای استفاده از این سرویس می توانید به فروشندگان مجاز ایرانسل که دارای گواهی ارائه خدمات شارژ الکترونیکی (e-Charge) هستند مراجعه و حساب وایمکس خود را به مبلغ دلخواه شارژ نمایید.
۴. مراجعه حضوری به شعب بانک :
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حسابو يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)