ميگم اگه سر رو نشونه بگيري فايده اي هم داره؟
خب يارو هر طرفي كه جاخالي بده بهش نمي خوره!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ميگم اگه سر رو نشونه بگيري فايده اي هم داره؟
خب يارو هر طرفي كه جاخالي بده بهش نمي خوره!!
نه اون ها نيلرو و بيگ گيم هانتر بودن!!!این همونی نبود که وقتی اسلحه نداشتی شاخ شده بودشیطونه میگه برم یه حالی ازش بگیرم
![]()
دوباره بهم حمله كرد 94 بر 94 مساوي شديم و طبق قانون گل زده در خانه حريف من برنده شدم!!
سه چهار نفري بهش حمله كنين پاس اوته!!!
موافقم فقط من نفر دوم برم بهتره ! همینطوریش 4 لول ازم بیشتره + 4 دوئلینگ لول . لباساشم که نگو xD .سه چهار نفري بهش حمله كنين پاس اوته!!!
به هر حال رسیدم شهر حمله میکنم ببینم اوضاع در چه وضعه D: (باز نگین چرا به این چینیا حمله کردین خودشون شروع کردن) !
وقتی میخوای مادرشون رو ... نباید بریزی سر چینیها ::: باید بریزید سر مادراشون
ازین تیکه که انداختی خوشم اومد
هی روزگار ...![]()
نه بهش حمله نكن. بهونه دستشون ميدي. بعد مي گن ما جنگ رو شروع نكرديم!! از اين شروع كردنا زياد داشتن!!به هر حال رسیدم شهر حمله میکنم ببینم اوضاع در چه وضعه d: (باز نگین چرا به این چینیا حمله کردین خودشون شروع کردن) !
صبر كن از شهر هاي اطراف كه مطمئن شديم اونوقت حمله مي كنيم! الان نه!!
باشه رئیس ایندفعه رو بخاطر شما بیخیال میشم (خدا بهش رحم کرد)![]()
چي كارش كنم؟hi greeting my lord,
i am from singapore, just started playing this game. I want to be a warrior, may i join your town and fight together with you all? I play 4-6 hours a day and 5-6 days a week. I will be level20 tomorrow to use my dagger. I will wait for your reply and hopes it will brighten up my day.
Yours sincerely,
magical killer
قیافش به بچه مثبتا میخورهحتی یه دونه دوئل هم نداشته !! معلوم نیستش چه اسکیل هایی رو گرفته که تا لول 19 داشته کوئست میزده
. آیتم های جالبی داره معلومه از جایی خریده حالا قبلا تو کدوم شهر بوده خدا میدونه . به نظر مایه دار هم میاد
(جاسوس از آب در نیاد ؟)
آقا ما که با همه شهرهای بزرگ متحدیم !! پس من به کی حمله کنم !!؟ (شکلک ناراحت(همین که سرشو اینور اونور میکنه))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)